CRETINISM?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
CRETINISM?
Pe 14 iunie 2007 s-a publicat in MO Ordinul 325/2007 privind pewscuitul comercial in bazinele piscicole natutale. Ordinul a anulat si Ord. 1133 si 1134 din 2005 privind pescuitul sportiv. Astfel autorizatiile de pescuit sportiv eliberate de ANPA si permisele de pescuit sportiv eliberate de CNAFP raman fara suport legal. Se incearca cu disperare sa se promoveze un nou ordin sa dreaga busuiocul, prin care sa se prelungeasca autorizxatiile din 2006. Cum ramane cu permisele?
- mihaimircea
- veteran
Textul e aici:
http://www.maap.ro/pages/l52/Ordin_325_2007.html
Sper ca cei de la politia de frontiera nu o sa afle prea devreme de treaba asta. PG-ul este scos oricum, dar sa nu am probleme pe malu apei...
http://www.maap.ro/pages/l52/Ordin_325_2007.html
Sper ca cei de la politia de frontiera nu o sa afle prea devreme de treaba asta. PG-ul este scos oricum, dar sa nu am probleme pe malu apei...
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
"Art. 2
Pe teritoriul României pescuitul în scop comercial se practică în Dunăre, Delta Dunării, complexul lagunar Razim-Sinoe, Prut, lacuri de acumulare în care nu se practică acvacultura şi Marea Neagră."
Deci in lacurile de acumulare in care nu se fac populari, acolo se pot baga plasele!!!! Foarte tare, frate!

Pe teritoriul României pescuitul în scop comercial se practică în Dunăre, Delta Dunării, complexul lagunar Razim-Sinoe, Prut, lacuri de acumulare în care nu se practică acvacultura şi Marea Neagră."
Deci in lacurile de acumulare in care nu se fac populari, acolo se pot baga plasele!!!! Foarte tare, frate!

Haos legislativ fratilor.
Pe data de 29-06-2007 am fost invitat la sediul MAPDR la dezbaterea referitoare la punerea in aplicare a O.M. nr:325/2007 , privind atribuirea dreptului de pescuit in scop comercial in bazinele piscicole naturale.
Pe ordinea de zii figureaza si un proiect de ordonanta privind piscicultura si acvacultura.

Pe data de 29-06-2007 am fost invitat la sediul MAPDR la dezbaterea referitoare la punerea in aplicare a O.M. nr:325/2007 , privind atribuirea dreptului de pescuit in scop comercial in bazinele piscicole naturale.
Pe ordinea de zii figureaza si un proiect de ordonanta privind piscicultura si acvacultura.