CRETINISM?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ptr vanatorul de pesti
ajv-ul are liceenta de acvaultura da????problema e ca nu stiu daca are pe toate barajele dar daca are atunci conform ordinului 325 nu se poate pescuii comercial in lacurile de acumulare unde exista o asemenea liceenta.
in concluzie nu stiu ce acte au aia acolo dar in esenta e o mare brambureala la voi acolo si nu numai.cineva trebuie sa lupte mai mult.
asa ca faptele de acolo sunt interesant de urmarit pas cu pas.
multumesc
in concluzie nu stiu ce acte au aia acolo dar in esenta e o mare brambureala la voi acolo si nu numai.cineva trebuie sa lupte mai mult.
asa ca faptele de acolo sunt interesant de urmarit pas cu pas.
multumesc
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator
- vanatoruldepesti
- veteran
Cei care baga plasele in Rm.Valcea au toate actele necesare de la ANPA, insa nu au niste aprobari, aparent fara importanta, de la Apele Romane. Cel care se ocupa de lucrul acesta mi-a promis ca nu le va da aprobare cat este el acolo, dar nu intelegea cum de au luat aprobare de la Hidroelectrica... Oricine baga plase are nevie de cateva aprobari de la institutiile ce au legatura cu apa.
Aici sunt spagile lui gigi. Oricum este un act ilegal, chiar daca a fost introdus in OM 325/2007, intrucat pescuitul cu plasa este interyis pe bazinele piscicole naturale, cu exceptia dunarii si Prutului. (art. 55*4 lit h din Legea 192/2001)
Johnnybravo,
afla daca si-au luat licenta si pene pe net informatia. Ar trebui asociatiile din zona sa ia atitudine. O sa vorbesc cu clubul magus sau cu AS Monsterfish, membre ale federatiei si le von anula.
Johnnybravo,
afla daca si-au luat licenta si pene pe net informatia. Ar trebui asociatiile din zona sa ia atitudine. O sa vorbesc cu clubul magus sau cu AS Monsterfish, membre ale federatiei si le von anula.