CRETINISM?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Iun 2007, 18:12

Practic acest haus legislativ este rezultatul luptei pentru suprematie intre CNAFP si ANPA. :twisted: :D :lol:

Gigi Stefan vrea cu orice pret sa desfiinteze CNAFP-ul si pina acum ia reusit . Ia luat de la CNAFP pescuitul sportiv si comercial. Sunt convins ca pe viitor ANPA va gestiona pescuitul sportiv , dar numai sa o faca cum trebuie , adica in interesul pescarilor. :P :evil: :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Iun 2007, 19:18

APSHD scrie: Sunt convins ca pe viitor ANPA va gestiona pescuitul sportiv , dar numai sa o faca cum trebuie , adica in interesul pescarilor. :P :evil: :wink:
Crezi si in basme? :twisted:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Iun 2007, 19:52

Pina acuma am fost chemat la MAPDR de 3 ori pentru a dezbate ordonante privind pescuitul sportiv dar nici una nu a fost aprobata pina la ora actuala.
Macar acuma cind au facut aceasta gafa monumentala sa tina seama si de parerea noastra :lol1:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 21 Iun 2007, 06:12

ma doare in basca oricum jandarmul care ma intrebat de permis in prohibitie habar nu avea ca se poate pescui la rapitori cu artificiale (a intrebat prin statie).

oricum ca se schimba legea sau nu daca ai platit taxa pe anul asta cel putin suntem asigurati. de obicei legi actioneaza pentru viitor si nu retroactiv.
the angler is catching xxx, not by the lure

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 21 Iun 2007, 11:49

sir.JONES scrie:ma doare in basca oricum jandarmul care ma intrebat de permis in prohibitie habar nu avea ca se poate pescui la rapitori cu artificiale (a intrebat prin statie).
:lol: In primavara ( in zona Bistret) unul dintre jandarmi mi-a precizat ca nu am voie sa pescuiesc la stiuca decit incepind cu data de 1Mai si numai cu pestisor , blinker-ul si ancora sunt pentru "agatat"..!
Din toata duba de jandarmi numai unul se pare ca avea ceva comun cu pescuitul sportiv si dupa citeva minute de "consultari" , ne-au lasat in pace ...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 21 Iun 2007, 13:33

hmm credeam ca nu afecteaza pescuitul sportiv din moment ce se refera doar la cel comercial dar daca anuleaza alte ordine atunci poate domnii au facut o greseala de care sper sa se sesizeze in curand

pityu
veteran
veteran

cretinism?

Mesaj de pityu » 21 Iun 2007, 23:09

Eu sunt convins 100% ca la varf sunt numiti pe functii oameni care nu au nici o treaba cu pescuitul. Parca nu stie si un copil ca de la revolutie incoace (asemenea perioadei de dinainte :!: ) toate numirile pe functii (am zis bine - TOATE) s-au facut, se fac si se vor face numai si numai pe criterii politice.
Asa conducere incapabila cum avem (si am tot avut de la revolutie incoace), nu a avut Romania in toata istoria ei. Fara sa exagerez , au ajuns sa ne conduca toate nonvalorile. Rezultatul se vede bine. Legi tampite, dar nu va temeti ca oricum nu se respecta :!:
Imi vine sa plec din tara sau macar sa-l ascult pe Zamfi - sa ma las de orice asociatie si sa nu mai fac nici un permis nici unde.
Apsalba, te felicit pentru titlul ales pentru acest topic si iti raspund raspicat cu DA :!:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Iun 2007, 19:58

citesc si ma crucesc!

(am fost plecat in rai 7 zile si vad ca s-au intamplat multe)

niste incompetenti, atat cei din guvern cat si cei din parlament... nepotismul si cumetria sa traiasca...cetatenii????? ce-s aia???
pescarii...?

sunt dezolat!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 24 Iun 2007, 21:32

Obisnuieste-te ca esti roman.... :lol: :lol: :lol: si traiesti in aceasta minunata tara :wink: :wink: de tot ****:P :evil: :evil: :evil: :evil:
Pilly

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 25 Iun 2007, 13:15

Pentru ca tot vorbim despre CRETINISM si implicit despre CRETINI va informez ca ANPA a mai eliberat un contract si o autorizatie de pescuit industrial in Valcea, pe Olt. Aseara la ora 18.00 se bagau plasele in mijlocul orasului... Au venit jandarmii, au vazut actele si cu asta basta. Se pare ca le-a dat o amenda mica pentru ca nu respectasera distanta de la baraj. Multumim lui Gigi Stefan, prietenul pescarilor (cu plase)! :evil:

Scrie răspuns