Control de 1Mai ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Cati
senior
senior

Control de 1Mai ?

Mesaj de Cati » 03 Mai 2006, 00:10

De 1Mai am fost la pescuit pe un piriu administrat de AGVPS . Pe la ora 10.oo , contrlol, de cei numiti in zona respectiva !!! Dupa 2-3h , ne imbarcam si mergem citiva Km. in amonte . Incepem sa dam rotativele la apa ,si... din nou controlul ne cere actele uitindu-se atenti , ca niciodata, la noi si la masina !!! - ne-ati mai verificat odata !
-nu-i nimic , v-am deranjat ? o vom facem de cite ori este nevoie ! a zis unul mai limbut .
Spre seara , la intoarcere ne oprim la gura de supra-plin a barajului , si... ARO opreste din nou !!! unul din prieteni a zis ca daca ii mai cer odata permisul ii arunca pe toti trei in apa , dar nu ne-au mai cerut nimic , s-au uitat la noi si au plecat .
Nu stiu daca ar trebui sa ma bucur s-au nu , dar nu am intilnit de multi ani AGVPS-ul in control de atitea ori intr-o singura zi . Sa fie oare o revenire la normal a Asociatiei , s-au numai o replica data la deschidere, "surorilor mai mici" care au devenit vizibil suparatoare !!!
Stau si acum si ma gindesc plin de uimire daca am sa-i mai intilnesc pina la inchiderea sezonului ...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Mai 2006, 06:16

eu zic ca e bine,cu conditia sa fie impartiali cu toata lumea si sa nu inchida ochii la braconieri,desi 3 persoane nu stiu ce ar putea sa faca cu o gasca de braconieri care nu prea sunt asa emotivi... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Mai 2006, 08:43

eu zic ca e o reactie la numarul mici de permise pe care l-au eliberat anul asta , datorita nu in ultimul rand asociatiilor nou infiintate si refuzului pescarilor de a mai da bani la hoti .
Si-au facut socoteala ca vor prinde pe multi in ofsaid .....si nu cred ca gresesc
nu e o initiatitva venita din mai mult interes ci din agasare si poate disperare
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Mai 2006, 08:59

Sorin scrie:eu zic ca e o reactie la numarul mici de permise pe care l-au eliberat anul asta , datorita nu in ultimul rand asociatiilor nou infiintate si refuzului pescarilor de a mai da bani la hoti .
Si-au facut socoteala ca vor prinde pe multi in ofsaid .....si nu cred ca gresesc
nu e o initiatitva venita din mai mult interes ci din agasare si poate disperare
Sorin STIE !! :)
Daca Nea Caisa ala a fost asa de intepat precum ca o sa ceara actele de cate ori vor ei, asta dupa ce ani de zile au frecat menta se cheama DESPERADO.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Mai 2006, 09:03

Cati ,
iti dai seama ce nasol era daca cuma pierdeai permisul intre cele 2 vizite ? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 03 Mai 2006, 09:33

Cati, tu aveai permis AJVPS sau din alta parte?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Mai 2006, 11:45

Totusi este bine ca se fac controale,dar la noi...............pauza totala.Am batut apele 4 zile si nu am vazut pe nimeni in afara de turisti si vreo 2 braconieri.Control numai din amintiri,ca iam vazut prin oras la o bere,in loc sa umble pe ape.Sant totusi cateva locuri de "tira" unde depune scobarul icre si acolo sta jeepul cu PF si ceva membrii AJVPS,in rest pauza si bere.
Live for Fishing.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 03 Mai 2006, 11:51

Sorin daca pierdeam permisul le aratam baietilor poteci necunoscute nici de mine pina atunci !!! :? La cit pareau de hotariti , nu mai avea rost nici un fel de explicatie ; e rusinos dar e...sanatos ! :wink:

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 03 Mai 2006, 11:56

Mihai nu am avut niciodata un alt permis decit de la AGVPS , ca nu l-am vizat numai in HD asta e alta problema ... :wink:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 03 Mai 2006, 12:28

am fost si eu pe o apa de munte, dar nici urma de control. am intalnit cativa pescari, unii cu artificiale, altii gen Serbanel :lol:
era un tip care dadea la pluta, dar nu stiu exact ce goanga avea in carlig... am prins un curcubeu la rotativa, chiar sub nasul lui, dar cand l-am eliberat (pt ca avea in jur de 15 cm) am crezut ca ma ia la bataie, asa o privire mi-a aruncat :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns