Control de 1Mai ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Control de 1Mai ?
De 1Mai am fost la pescuit pe un piriu administrat de AGVPS . Pe la ora 10.oo , contrlol, de cei numiti in zona respectiva !!! Dupa 2-3h , ne imbarcam si mergem citiva Km. in amonte . Incepem sa dam rotativele la apa ,si... din nou controlul ne cere actele uitindu-se atenti , ca niciodata, la noi si la masina !!! - ne-ati mai verificat odata !
-nu-i nimic , v-am deranjat ? o vom facem de cite ori este nevoie ! a zis unul mai limbut .
Spre seara , la intoarcere ne oprim la gura de supra-plin a barajului , si... ARO opreste din nou !!! unul din prieteni a zis ca daca ii mai cer odata permisul ii arunca pe toti trei in apa , dar nu ne-au mai cerut nimic , s-au uitat la noi si au plecat .
Nu stiu daca ar trebui sa ma bucur s-au nu , dar nu am intilnit de multi ani AGVPS-ul in control de atitea ori intr-o singura zi . Sa fie oare o revenire la normal a Asociatiei , s-au numai o replica data la deschidere, "surorilor mai mici" care au devenit vizibil suparatoare !!!
Stau si acum si ma gindesc plin de uimire daca am sa-i mai intilnesc pina la inchiderea sezonului ...
-nu-i nimic , v-am deranjat ? o vom facem de cite ori este nevoie ! a zis unul mai limbut .
Spre seara , la intoarcere ne oprim la gura de supra-plin a barajului , si... ARO opreste din nou !!! unul din prieteni a zis ca daca ii mai cer odata permisul ii arunca pe toti trei in apa , dar nu ne-au mai cerut nimic , s-au uitat la noi si au plecat .
Nu stiu daca ar trebui sa ma bucur s-au nu , dar nu am intilnit de multi ani AGVPS-ul in control de atitea ori intr-o singura zi . Sa fie oare o revenire la normal a Asociatiei , s-au numai o replica data la deschidere, "surorilor mai mici" care au devenit vizibil suparatoare !!!
Stau si acum si ma gindesc plin de uimire daca am sa-i mai intilnesc pina la inchiderea sezonului ...
eu zic ca e bine,cu conditia sa fie impartiali cu toata lumea si sa nu inchida ochii la braconieri,desi 3 persoane nu stiu ce ar putea sa faca cu o gasca de braconieri care nu prea sunt asa emotivi... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
eu zic ca e o reactie la numarul mici de permise pe care l-au eliberat anul asta , datorita nu in ultimul rand asociatiilor nou infiintate si refuzului pescarilor de a mai da bani la hoti .
Si-au facut socoteala ca vor prinde pe multi in ofsaid .....si nu cred ca gresesc
nu e o initiatitva venita din mai mult interes ci din agasare si poate disperare
Si-au facut socoteala ca vor prinde pe multi in ofsaid .....si nu cred ca gresesc
nu e o initiatitva venita din mai mult interes ci din agasare si poate disperare
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- Mugurstefan
- veteran
Sorin STIE !!Sorin scrie:eu zic ca e o reactie la numarul mici de permise pe care l-au eliberat anul asta , datorita nu in ultimul rand asociatiilor nou infiintate si refuzului pescarilor de a mai da bani la hoti .

Daca Nea Caisa ala a fost asa de intepat precum ca o sa ceara actele de cate ori vor ei, asta dupa ce ani de zile au frecat menta se cheama DESPERADO.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- mihaimircea
- veteran
Totusi este bine ca se fac controale,dar la noi...............pauza totala.Am batut apele 4 zile si nu am vazut pe nimeni in afara de turisti si vreo 2 braconieri.Control numai din amintiri,ca iam vazut prin oras la o bere,in loc sa umble pe ape.Sant totusi cateva locuri de "tira" unde depune scobarul icre si acolo sta jeepul cu PF si ceva membrii AJVPS,in rest pauza si bere.
Live for Fishing.
am fost si eu pe o apa de munte, dar nici urma de control. am intalnit cativa pescari, unii cu artificiale, altii gen Serbanel
era un tip care dadea la pluta, dar nu stiu exact ce goanga avea in carlig... am prins un curcubeu la rotativa, chiar sub nasul lui, dar cand l-am eliberat (pt ca avea in jur de 15 cm) am crezut ca ma ia la bataie, asa o privire mi-a aruncat

era un tip care dadea la pluta, dar nu stiu exact ce goanga avea in carlig... am prins un curcubeu la rotativa, chiar sub nasul lui, dar cand l-am eliberat (pt ca avea in jur de 15 cm) am crezut ca ma ia la bataie, asa o privire mi-a aruncat

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski