Control de 1Mai ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pe la noi, singurele controale de care am auzit (din care unul s-a soldat cu trei dosare penale pentru niste baieti de prin Lunca Mures)le-a facut APS Alba, nicidecum AGVPS-ul. Am niste amici care au batut Ampoiul aproape in fiecare zi si nu i-a intrebat nimeni de sanatate.A, si l-a mai luat la intrebari jandarmeria pe unul care pescuia la 20 de metri de sosea.In rest, pauza.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Nu cred ca s-au speriat asa de rau! Or fii mai sus sau mai jos,si oricum cand le trece revin la obiceiurile lor vechi.O amenda de cam 10 000 000 lei vechi mi se pare acceptabila pentru asa o infractiune,ca nui vorba de vreo 100 cleni si ceva scobar,dar e vorba de cateva milioane de icre,care vor fii pestii nostrii de maine,asta-i "genocid" in opinia mea.Sa nu crezi ca am scapat asa usor de ei cu o amenda asa modesta.Numai bine.
Live for Fishing.
-
- veteran
nemultumire
Asta e concluzia la care am ajuns.Pescarul e oricum nemultumit. Si sa va expilc de ce: 1. ani de zile intr-o anumita zona nu se prea faceau controale- bineinteles oamenii nemultumiti;
2. dupa aceea cand au fost actiuni dese si cu jandarmii au inceput sa comenteze ca ce ei sunt infractori de vin jandarmii?
Deci cam asa e treaba cu pescarii.Pe ei nu ii poti multumii niciodata.Dar apoi s-au obisnuit ca nu au ce sa faca.
Si atentie cel care a spus ca aia de la asoc . sunt hoti ca e cam grava acuzatia.
Si pe final un sfat: nu mai prezentati permisele oamenilor care nu se legitimeaza.Oameni in verde sau cu masini verzi poti fi si altii.Cereti-le legitimatii ca sa nu aveti neplaceri apoi.
Fir intins
2. dupa aceea cand au fost actiuni dese si cu jandarmii au inceput sa comenteze ca ce ei sunt infractori de vin jandarmii?
Deci cam asa e treaba cu pescarii.Pe ei nu ii poti multumii niciodata.Dar apoi s-au obisnuit ca nu au ce sa faca.
Si atentie cel care a spus ca aia de la asoc . sunt hoti ca e cam grava acuzatia.
Si pe final un sfat: nu mai prezentati permisele oamenilor care nu se legitimeaza.Oameni in verde sau cu masini verzi poti fi si altii.Cereti-le legitimatii ca sa nu aveti neplaceri apoi.
Fir intins