Control de 1Mai ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 18 Mai 2006, 06:41

pe la noi, singurele controale de care am auzit (din care unul s-a soldat cu trei dosare penale pentru niste baieti de prin Lunca Mures)le-a facut APS Alba, nicidecum AGVPS-ul. Am niste amici care au batut Ampoiul aproape in fiecare zi si nu i-a intrebat nimeni de sanatate.A, si l-a mai luat la intrebari jandarmeria pe unul care pescuia la 20 de metri de sosea.In rest, pauza.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 18 Mai 2006, 11:12

In Judetul Bihor au facut ceva controale baietii de la Arad Timisoara si Oradea cu Jandarmi mascati. Numai in zona Beiusului au fost amendati 27 de persoane care dadeau la scobar si clean la sume intre 800.000-2.500.000 lei vechi...
Bravo lor!!! mai asa trebuia sa iasa la control tot anul :twisted:

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 18 Mai 2006, 11:31

Foarte bine!!!!,dar totusi mi se par amenzile cam mici,ar trebuii sa le pipereze putin,sai usture de sa nu mai braconeze altadata!
Live for Fishing.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 18 Mai 2006, 13:21

pai, de atunci nu am vazut pe nimeni la pescuit , in afara de un insi care a dat la rotativa :D

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 18 Mai 2006, 13:32

Nu cred ca s-au speriat asa de rau! Or fii mai sus sau mai jos,si oricum cand le trece revin la obiceiurile lor vechi.O amenda de cam 10 000 000 lei vechi mi se pare acceptabila pentru asa o infractiune,ca nui vorba de vreo 100 cleni si ceva scobar,dar e vorba de cateva milioane de icre,care vor fii pestii nostrii de maine,asta-i "genocid" in opinia mea.Sa nu crezi ca am scapat asa usor de ei cu o amenda asa modesta.Numai bine.
Live for Fishing.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 18 Mai 2006, 19:38

Boala braconajului e incurabila ... e un fel de riie care te minca rau de tot daca nu te "scarpini " !!! Sa aveti mare grije cu astfel de oameni infestati , citeodata se ia microbul !!! :lol: :lol: :lol:

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 18 Mai 2006, 22:41

Cati. daca omul isi pastreaza igiena corporala,nu poate lua riie,nici accidental,de la altii. Totul e sa se spele!!!
Live for Fishing.

pescuitorul
veteran
veteran

nemultumire

Mesaj de pescuitorul » 19 Mai 2006, 08:04

Asta e concluzia la care am ajuns.Pescarul e oricum nemultumit. Si sa va expilc de ce: 1. ani de zile intr-o anumita zona nu se prea faceau controale- bineinteles oamenii nemultumiti;
2. dupa aceea cand au fost actiuni dese si cu jandarmii au inceput sa comenteze ca ce ei sunt infractori de vin jandarmii?
Deci cam asa e treaba cu pescarii.Pe ei nu ii poti multumii niciodata.Dar apoi s-au obisnuit ca nu au ce sa faca.
Si atentie cel care a spus ca aia de la asoc . sunt hoti ca e cam grava acuzatia.
Si pe final un sfat: nu mai prezentati permisele oamenilor care nu se legitimeaza.Oameni in verde sau cu masini verzi poti fi si altii.Cereti-le legitimatii ca sa nu aveti neplaceri apoi.
Fir intins

Scrie răspuns