concurs foto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
concurs foto
prin peregrinarile mele pe site-urile straine de pescuit , am gasit ceva interesant si ma gandesc ca ar merge si la noi un astfel de concurs. Vorba aia, la vorba cu totii suntem buni , sa fim si la fapte:)
aici e link-ul:
http://www.flyfish.com/about/photo_cont ... 200409.php
PS
..nemaivorbinde de premiile puse in joc:)
aici e link-ul:
http://www.flyfish.com/about/photo_cont ... 200409.php
PS
..nemaivorbinde de premiile puse in joc:)
Este buna ideea. Probabil cei care au aparat de filmat sunt nitel in avantaj.
Multam!
Si inca ceva.... Daca ai pe cineva in afara, poti face rost de un aparat foto mai bun si mai ieftin decat gasesti in Romania. Asta din ce am auzit si io.
Eugen, si eu ma chinui de ceva vreme sa imi iau un aparat mai acatarii. daca gasesti ceva ce se merita, sau sa fie convenabil dpdv al raportului calitate/pret, te rog da-mi si mie de stire si eu daca gasesc , am sa iti cer parerea.eugen scrie:...la primavara imi iau si eu un aparat foto, deci la anu' ma bag sigur. pana atunci, mi-ar placea sa vad ce-ati pozat anul asta.
Multam!
Si inca ceva.... Daca ai pe cineva in afara, poti face rost de un aparat foto mai bun si mai ieftin decat gasesti in Romania. Asta din ce am auzit si io.
@MariusC - cu sau fara accize in Ro sunt/vor fi oricum mult mai scumpe decat achizitionate de afara (in special din State).
@paul: "... Probabil cei care au aparat de filmat sunt nitel in avantaj" - cele mai multe ap. foto digitate de calitate pot realiza si "filmulete" (desigur nu la aceiasi calitate ca si cele realizate cu o camera) pretabile expedierii lor prin e-mail, adica schimbului electronic de info dintre pescari
@paul: "... Probabil cei care au aparat de filmat sunt nitel in avantaj" - cele mai multe ap. foto digitate de calitate pot realiza si "filmulete" (desigur nu la aceiasi calitate ca si cele realizate cu o camera) pretabile expedierii lor prin e-mail, adica schimbului electronic de info dintre pescari
Da, dar oricum in cazul unui album virtual, poate chiar in cazul unui concurs conteaza mult calitatea. Vezi si: http://www.flyfish.com/about/photo_cont ... 200409.phpfff scrie: cele mai multe ap. foto digitate de calitate pot realiza si "filmulete" (desigur nu la aceiasi calitate ca si cele realizate cu o camera)
Cu un aparat foto digital, poti face intr-adevar si mici filmulete, dar nici pe departe nu poti cuprinde tot aspectul , sa zic asa, al prinderii unui rapitor. Posibil sa pierzi chiar momentele cand, de exemplu, o stiuca face o lumanare intr-o jerba de stropi la apus sau atacul unui avat intr-o dimineata de toamna, pe o apa ca oglinda, deasupra careia sunt fuioare de ceata. Exemplele pot continua

paul,
iti raspund pe privat la intrebare. nu de alta, dar o luam razna de la subiect si se supara iarasi danr
daca propunerea lui luci este acceptata de mai multi, eu zic ca ar putea incepe un concurs de fotografie deja de iarna asta. sau macar s-ar putea schita un oarece regulament de participare pt. la anu'.
eu unul as fi dispus sa cotizez pt premiu in caz ca nu apare vreun sponsor.
oricum ar fi, o initiativa din asta mi se pare mult mai fezabila decat aia cu popularea snagovului. numai ca de vorbit e usor, ramane de vazut daca suntem in stare sa facem ceva concret.
iti raspund pe privat la intrebare. nu de alta, dar o luam razna de la subiect si se supara iarasi danr

daca propunerea lui luci este acceptata de mai multi, eu zic ca ar putea incepe un concurs de fotografie deja de iarna asta. sau macar s-ar putea schita un oarece regulament de participare pt. la anu'.
eu unul as fi dispus sa cotizez pt premiu in caz ca nu apare vreun sponsor.
oricum ar fi, o initiativa din asta mi se pare mult mai fezabila decat aia cu popularea snagovului. numai ca de vorbit e usor, ramane de vazut daca suntem in stare sa facem ceva concret.
-
- utilizator constant