concurs foto

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Luci
veteran
veteran

concurs foto

Mesaj de Luci » 14 Dec 2004, 19:58

prin peregrinarile mele pe site-urile straine de pescuit , am gasit ceva interesant si ma gandesc ca ar merge si la noi un astfel de concurs. Vorba aia, la vorba cu totii suntem buni , sa fim si la fapte:)

aici e link-ul:

http://www.flyfish.com/about/photo_cont ... 200409.php

PS
..nemaivorbinde de premiile puse in joc:)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Dec 2004, 20:51

dap, se poarta pe afara. la primavara imi iau si eu un aparat foto, deci la anu' ma bag sigur. pana atunci, mi-ar placea sa vad ce-ati pozat anul asta.

buna propunere, luci.

respect!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Dec 2004, 10:10

Da e o idee buna. Cred ca ar trebui sa existe in cadrul galerie o sectiune care sa fie destinata FOTOGRAFIEI, aici fiind locul adevaratelor peisaje, pentru cei care au simt artistic.
Cred ca putina culoare nu strica.... :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Dec 2004, 10:47

Este buna ideea. Probabil cei care au aparat de filmat sunt nitel in avantaj.
eugen scrie:...la primavara imi iau si eu un aparat foto, deci la anu' ma bag sigur. pana atunci, mi-ar placea sa vad ce-ati pozat anul asta.
Eugen, si eu ma chinui de ceva vreme sa imi iau un aparat mai acatarii. daca gasesti ceva ce se merita, sau sa fie convenabil dpdv al raportului calitate/pret, te rog da-mi si mie de stire si eu daca gasesc , am sa iti cer parerea.
Multam!

Si inca ceva.... Daca ai pe cineva in afara, poti face rost de un aparat foto mai bun si mai ieftin decat gasesti in Romania. Asta din ce am auzit si io.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 15 Dec 2004, 11:30

Nu va grabiti cu aparatele foto digitale.
Am auzit ca de la 01. ian. 2005 se scot accizele care deocamdata le ridica destul de mult pretul in Ro.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 15 Dec 2004, 11:38

@MariusC - cu sau fara accize in Ro sunt/vor fi oricum mult mai scumpe decat achizitionate de afara (in special din State).

@paul: "... Probabil cei care au aparat de filmat sunt nitel in avantaj" - cele mai multe ap. foto digitate de calitate pot realiza si "filmulete" (desigur nu la aceiasi calitate ca si cele realizate cu o camera) pretabile expedierii lor prin e-mail, adica schimbului electronic de info dintre pescari

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Dec 2004, 11:46

fff scrie: cele mai multe ap. foto digitate de calitate pot realiza si "filmulete" (desigur nu la aceiasi calitate ca si cele realizate cu o camera)
Da, dar oricum in cazul unui album virtual, poate chiar in cazul unui concurs conteaza mult calitatea. Vezi si: http://www.flyfish.com/about/photo_cont ... 200409.php
Cu un aparat foto digital, poti face intr-adevar si mici filmulete, dar nici pe departe nu poti cuprinde tot aspectul , sa zic asa, al prinderii unui rapitor. Posibil sa pierzi chiar momentele cand, de exemplu, o stiuca face o lumanare intr-o jerba de stropi la apus sau atacul unui avat intr-o dimineata de toamna, pe o apa ca oglinda, deasupra careia sunt fuioare de ceata. Exemplele pot continua :)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Dec 2004, 12:18

paul,
iti raspund pe privat la intrebare. nu de alta, dar o luam razna de la subiect si se supara iarasi danr :)

daca propunerea lui luci este acceptata de mai multi, eu zic ca ar putea incepe un concurs de fotografie deja de iarna asta. sau macar s-ar putea schita un oarece regulament de participare pt. la anu'.

eu unul as fi dispus sa cotizez pt premiu in caz ca nu apare vreun sponsor.
oricum ar fi, o initiativa din asta mi se pare mult mai fezabila decat aia cu popularea snagovului. numai ca de vorbit e usor, ramane de vazut daca suntem in stare sa facem ceva concret.

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucian Anghel » 15 Dec 2004, 12:51

O idee excelenta , la care ma gandesc serios sa-i dau curs.
In ce priveste " filmuletele" - poate le putem folosi mai degraba la o sectiune speciala " braconaj & poluare" . ( Ca parca am zis noi odata ca trebuie sa facem ceva !!!)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Dec 2004, 13:01

lucian,

alea cu braconajul cred ca ar trebui sa fie subiectul unei alte discutii.
parca nu se pupa. cum ar fi sa-si revendice premiul autorului unei fotografii botezate "japca in apus de soare"? :)

Scrie răspuns