concurs foto

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Dec 2004, 08:56

costi scrie:si ar mai fi problema: pana unde se poate merge cu prelucrarea digitala a imaginii?? Nu de alta da daca cineva foloseste un level, contrast, etc. si nu face un montaj in PS ar fi OK. Unde e limita? Personal as prefera imagini cat mai putin prelucrate, unde sa se vada ochiul si nu maiestria in prelucrare digitala a imagini!
Costi, in primul rand, felicitari pentru poze. Imi plac.
In al doilea rand si eu as prefera sa am un aparat cu film, nu digital, dar ceva mai bunicel. In cazul in care ai vrea sa faci niste poze cu adevarat profesionale, cu un aparat profesional, sau semiprofesional, banuiesc ca ar trebui sa ai propiul atelier de developat si scos poze. Altfel, risti ca din munca ta sa se aleaga praful (dand filmul la developat si scos pozele in oras)
Oricum, eu nu am nici de unul nici de altul... am o sapuniera de-aia la vreo 2 - 300 K. Buna si aia deocamdata pana reusesc sa imi iaul altceva

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 22 Dec 2004, 16:02

Paul, mersi de aprecieri. Sa sti ca una din pozele postate era facuta cu o sapuniera de care zici tu. Avantajul meu este ca la servici am un scaner de negativ, asa ca imi pot scana singur pozele direct de pe film. Nici eu nu prea am habar in domeniul foto, insa sti cum e, strici cateva zeci de filme pentru o pozitie mishto. Cat despre developat, de obicei le duc la un centru foto, numai ca decat sa le scot pe hartie prefer sa mi le puna pe un CD. E si mai simplu si mai ieftin.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Dec 2004, 16:43

costi scrie: Sa sti ca una din pozele postate era facuta cu o sapuniera de care zici tu. .
Probabil este vorba de
Dimineata cu ceata pe Mures, la Mintia
:lol:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 22 Dec 2004, 17:36

Nu Paul, este vorba de cea cu "balta unde imi place sa ma retrag la o partida linistita". Poza este facuta inainte de o furtuna si rezultatul m-a surprins si pe mine.

Scrie răspuns