concurs foto
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator constant
abia acum am vazut ca tu vorbeai strict de filmulete.
ca de obicei, nu am fost atent. my appologies, e total gratuita glumita.
din graba, eu ramasesem pe frecventa ideei cu concursul.
ar fi cazul sa-mi asum faptul ca n-am timp de forum si sa muncesc doar cand sunt la birou. da'i cam greu sa renunti la vicii.
back to the topic: vedem ceva poze faine iarna asta sau e neaparat nevoie sa oferim un premiu la schimb?
ca de obicei, nu am fost atent. my appologies, e total gratuita glumita.
din graba, eu ramasesem pe frecventa ideei cu concursul.
ar fi cazul sa-mi asum faptul ca n-am timp de forum si sa muncesc doar cand sunt la birou. da'i cam greu sa renunti la vicii.
back to the topic: vedem ceva poze faine iarna asta sau e neaparat nevoie sa oferim un premiu la schimb?

Eu zic ca ar trebui sa fie doua categorii:
- premiu pentru cea mai frumoasa poza cu o captura. Atunci nu am mai vedea in galerie poze cu pesti tinuti de ochi, de branhii, cu pesti atarnind de fir, cu pesti morti si uscati sau mai stiu eu ce...
- premiu pentru fotografie artistica. Bineinteles si asta cu teme de pescuit.
Pozele sa fie clasificate dupa voturile primite de la membrii si eventual vizitatorii siteului. Fiecare sa poata vota o poza o singura data.
Concursul sa se desfasoare pe un an.
Cam asa as vedea eu un concurs. Ar fi interesant.
- premiu pentru cea mai frumoasa poza cu o captura. Atunci nu am mai vedea in galerie poze cu pesti tinuti de ochi, de branhii, cu pesti atarnind de fir, cu pesti morti si uscati sau mai stiu eu ce...
- premiu pentru fotografie artistica. Bineinteles si asta cu teme de pescuit.
Pozele sa fie clasificate dupa voturile primite de la membrii si eventual vizitatorii siteului. Fiecare sa poata vota o poza o singura data.
Concursul sa se desfasoare pe un an.
Cam asa as vedea eu un concurs. Ar fi interesant.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- Borealis Fly
- veteran
Pe un alt site se incepuse cu aceeasi idee. Pana la urma s-au adunat vreo 500 de poze, de nici nu mai poti sa le vezi pe toate si sa le compari. Nu pare sa aiba termen limita, nu am auzit vreodata sa fi fost vreun premiu. Asta desi pozele sunt contorizate si scrie la fiecare cate voturi a primit.
Asa ca trebuie procedat cu grija pentru a evitat greselile altora.
Daca sunt multe poze am putea face un sistem de selectie piramidal: dintre pozele unei luni votam fiecare 3 poze si se califica in "finala" cele 3 care au strans cele mai multe voturi. Dupa 6 luni sau dupa un an putem vota finala. Daca pe pagina cu aceste poze apare numele sponsorului, atunci cred ca oricare din firmele importante din Ro ar pune la bataie un premiu pt fotografia catigatoare si un bonus pt administrator (ca va avea ceva de lucru).
Asa ca trebuie procedat cu grija pentru a evitat greselile altora.
Daca sunt multe poze am putea face un sistem de selectie piramidal: dintre pozele unei luni votam fiecare 3 poze si se califica in "finala" cele 3 care au strans cele mai multe voturi. Dupa 6 luni sau dupa un an putem vota finala. Daca pe pagina cu aceste poze apare numele sponsorului, atunci cred ca oricare din firmele importante din Ro ar pune la bataie un premiu pt fotografia catigatoare si un bonus pt administrator (ca va avea ceva de lucru).