Comunicat de presa ANPA legat de distribuirea permiselor...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 22 Mar 2010, 21:21

apsalba scrie:Ti-am explicat cum sta treaba, basca legislatia europeana. Asta ca sa nu zici ca bag de la mine.
Bai nene,toate astea se intampla din cauza faptului ca asoc. capuseaza ANPA,cu srijinul din cate am inteles si al dvs.,daca era ca anu trecut care era treaba?de ce nu a ramas asa?Nu intelegi ca nu ne da nimeni permise fara sa ne inscriem in asoc.?Eu personal am chitanta de la trez.,da de ce sa ma judec cu toti parvenitii si altii numai pt. ca unii ca voi au insistat pt textu ala de 3 lei(scuze de 2 lei),si o mai zic odata eu sunt pescar recreativ nu vreu la concursuri,vreau sa dau cu batu in balta din cand in cand, e treaba voastra a celor ce aveti asoc. sa gasiti finantari VOLUNTARE,nu capusand statul,nu v-a OBLIGAT nimeni sa le faceti...De fapt toate discutiile astea pleaca de la un text de 1 leu din lege...hai pa ca deja e bascalie

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 22 Mar 2010, 22:46

nu fiti naivi.ceea ce face acu escu este doar un joc tipic lui.si va spun de ce.
pana mai ieri zicea de asociere, apoi l-au uschit din apsalba , a mai incercat ceva presiuni pe sus si drept urmare acele 70.000 permise comandate(o afacer frumoasa gandita de mr.escu le lua cu 30 le dadea cu 35) nu au mai fost 70.000 ci cateva pricajite la fiecare asociatie care a fost in stare sa le plateasca.asta dupa ce el nu a avut bani ptr cele 70.000 si asociatiile afiliate si-au comandat singure permise.deci el a cam primit canci.si acum ca sa castige membrii prin alte metode dezinformeaza.
legea in capul lui e dupa bunul plac si nu face decat sa dezorganizeze pescuitul in romania prin procese intentate celor care nu fac ca el.
si punctul culminant al jocului murdar acum urmeaza si va spun de ce.e disperat caci regulile jocului se vor schimba intr-o saptamana maxim doua.
escule oare nu iti e rusine dupa ce tu ai facut chioscuri de vandut permise sa spui acum ca se vor vedea adevaratii???
ai luat sub aripa fnpsr-ului atotputernic ecopescar medias.te rog sa le spui acestor oameni de pe forum in 3 ani ce a facut eco pescar ptr pescari.si pe ala de a infiintato l-au dat afara si acum ca si tine are alta asociatie de debara nu de apartament.

am scris cam mult ptr tine.nu meritai.
urmatorul post da-le raspuns oamenilor nu te obosii sa imi raspunzi ca stii cat valorezi in fata mea.
numai bine si da-le si rame cand le faci permisul ca asa se dau la chioscuri bonusuri.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 22 Mar 2010, 22:52

adiwolf scrie:
pescuitorul scrie:eu te sfatuiesc altfel.
intreaba ajvps mm despre situatia acelui lac , cere sa iti arate un contract incheiat cu SGA, valabil , cu drept de folosinta si totul e ok.
........
ai fi putut spune si altceva?? nu cred. :(
a scuze. trebuia sa spun mergi la SGA si vezi daca are lacul inchiriat cuiva si pana cand.
esti fantastic daca am zis sa intrebe pe ala care spune ca e lui repede interpretezi ca ii tin partea.
uite am dat si alta varianta. e bine domnu'?
:?:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Mar 2010, 00:16

apsalba scrie: adiwolf,
nu te intreaba si nu te obliga nimeni de ce si de la cine iti ridici permisul de pescuit. Nu cred ca eu personal eliberez la cineva permise. Se vede ca nu ai priceput nimic. Si acum tot la trezorerie merge pescarul, plateste taxa si isi ridica permisul de unde vrea, inclusiv de la magazine. Costa mult mai putin decat sa mearga fiecare pescar la un sediu ANPA ca sa-si ridice permisul de pescuit. Sunt doar 10 in toata tara si inspectorii aia au alte treburi de facut. Nu trebuie decat sa-ti extragi ura prosteasca din tine si sa judeci lucid. Nu ai decat de castigat............
nu, tu personal nu eliberezi, dar ai facut contract cu magazinul si acesta vinde acele permise in numele asociatie tale
costul lor?? 30lei permis anpa + 30lei cotizatie - nu prea se nimereste cu ce spui tu.
in valcea mai elibereaza permise asociatia "prietenului" tau Dady Draghicescu la pretul de 30lei permis anpa + donatie minima de 20lei care reprezinta tot cotizatie
si sa nu uitam pe Antonescu cu Ajvps-ul lui care spera sa vanda la 30lei permis anpa + 60(70) lei cotizatie si vize ape ses + munte (deh , astia au ramas cu sechele vechi)
unde spui ca sunt acele permise la liber??ahhh, am auzit ca apscaras ar distribui si sincer il felicit daca face acest lucru, iar daca nu era inscris in federatia TA cu siguranta imi faceam permisul la el, asa.....poate altadata.
nimeni nu a sustinut ca trebuie sa mergem la sediile anpa sa ridicam permisele, dar nici sa "donam" la asociatiile voastre care nu au facut nimic pana acuma.
cat priveste grija ta pentru inspectorii anpa.........hmm, saracii ,sunt surmenati de atata activitate, cel putin asta de la noi din valcea cred ca a facut scurta la mana de cate permise de pescuit comercial a eliberat pt pescuitul cu plasele pe Olt, iar controale.....
ura mea "prosteasca" asa cum o numesti tu, va inceta in momentul in care vei recunoaste public ca nu ai nici o treaba cu interesele pescarilor si ca defapt interesele tale sunt pur economice si de interes propiu + niste cenusa in cap pt toate insultele aduse.
de castigat??!! probabil ca as avea si as fi avut, dar stii ceva??
nu am nimic de pierdut, deci...continuam :twisted:
pescuitorul scrie:a scuze. trebuia sa spun mergi la SGA si vezi daca are lacul inchiriat cuiva si pana cand.
esti fantastic daca am zis sa intrebe pe ala care spune ca e lui repede interpretezi ca ii tin partea.
uite am dat si alta varianta. e bine domnu'?
Question
domnu pescuitoru,

era mult mai bine asa, dar si mai bine era daca ii spuneati ca in conformitate cu legea actuala, singura institutie abilitata sa gestioneze si sa organizeze pescuitul pe TOATE apele din Romania este ANPA, fie ca ne(va) place, fie ca nu.
ori, ultimul comunicat emis de aceasta institutie, explica cat se poate de clar care sunt apele pe care se poate pescui si care nu.
"ala care spune ca e a lui", poate sa debiteze orice, el trebuie sa demonstreze ca este asa si nu pescarul care respecta legile in vigoare.
si eu pot afirma ca lacul de acumulare de la Scorei sau Avrig este al meu, impreuna cu bratul mort si nimeni nu are drept sa pescuiasca acolo fara aprobarea mea si binenteles fara a cotiza cu ceva in conturile mele, dar ca sa afirm acest lucru, trebuie sa il si demonstrez ca este asa, nu pe vorbe.
ei trebuie sa demonstreze cu legea in brate ca au dreptate si nu pescarul de rand.
acuma m-ati inteles, domnu?? asta asa ca sa fim impartiali si obiectivi :wink:

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 23 Mar 2010, 09:12

Dupa cum se vede lege in tara asta nu este ,asa ca ce va ambalati pentru niste amarate de permise de pescuit la pret de 6 pet-uri de bere.Mai sus comunicatul spune ca ....Asadar ANPA nu mai poate sa elibereze permise direct catre pescarii sportivi cum s-a intamplat acum doi ani....si atunci ce cautati la trezorerie ???? Si pana la comunicat a fost ordinul 75din 2-2-2010..Sau unii sant mai smecheri,sau alea de la trezorerie sant cu capul in nori.Daca era inainte de aparitia legii mai ziceai ca nu au stiut, dar acum???? Si daca tot sant unii care ar vrea sa plateasca cat mai putin sau deloc,ar fi bine daca ar sta un pic poate vine iepurasul si aduce permisul in kinder cu surprize.moca.si am impresia ca tot cel care are bani se vaita mai mult....

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Mar 2010, 09:30

pescuitorul scrie: numai bine si da-le si rame cand le faci permisul ca asa se dau la chioscuri bonusuri.
Mi-i se pare mie sau la Gabi la magazinul lui de pescuit,se elibereaza carnete de membru si permis in numele Ajvps?Nu tin partea nimanui dar n-ar trebui sa vedem parul din ochiul nostru mai intai?Deocamdata nu sunteti nici unii mai buni,sunteti la fel toti.

PS:'E foame de bani baietzi,e foame de bani..."

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 23 Mar 2010, 10:21

D-le Adrian Ionascu va multumesc pentru comunicatul parafat, sper sa ne dati si comunicatul cu cine are drept de control pe bazinele piscicole.
Va multumesc !
si...FIR INTINS !
TRANSPARENTA

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 23 Mar 2010, 11:05

Nooo s-o trezit nea fane :twisted: dupa ce la dat afara de la ApsAlba si au cerut expertiza contabila sa vada cum a condus si cat a bagat mana :?: tot mai raspunde in numele acestei asociatii, ca sa ne mai scoleze cum trebuie sa interpretam legile. :twisted:
:?: pt nea fane : daca noua ta as APULUM nu are membrii pescari (aderenti) si sfatuesti pescarii sa-si ia permis de pescuit de la chiscuri, sau, on line, DUMETA :!: pe cine mai REPREZINTI ca presedinte de asociatie si federatie :?: dupa ce te-ai laudat sus si tare ca 70.000.de permise au plecat spre Alba pt federatie, acum o dai la intors si indrumi as din federatie sa devina chioscuri sau vanzatori on line (carasul) :roll:
ONOARE SI CURAJ :twisted: DAI INAINTE CU TUPEU :twisted:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2010, 11:19

apsscobarul scrie:D-le Adrian Ionascu va multumesc pentru comunicatul parafat, sper sa ne dati si comunicatul cu cine are drept de control pe bazinele piscicole.
Va multumesc !
si...FIR INTINS !
Da si sa dea si un cominicat cu relatia ANPA-RNP, adica RNP nu are voie sa ceara nici o taxa in plus, doar sa verifice permisul ANPA. Daca posteaza si asta, jos palaria, mergem cu acest comunicat la pescuit si cand vine padurarul i-l punem in fata nasului. Dar pun pariu ca RNP va contesta un asemenea comunicat, as paria chiar!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mar 2010, 11:35

http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=333

Ce nu este clar? Ultimul aliniat este limpede.

Scrie răspuns