Coltul incepatorului- sfaturi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
trebuie sa incarci niste poze pe un site de image hosting, de ex aici:
http://photobucket.com/
iti faci cont, faci upload la imagini, apoi in postare, ai optiunea "Img" in care inserezi link-ul care duce la imaginea incarcata.
ca sa vezi care e treaba cu optiunea "Img" de pe forum, cand ai deschisa fereastra in care scrii ceea ce vrei sa postezi, duci cursorul deasupra tab-ului Img din dreapta sus a ferestrei si fara sa faci click, citesti desubt ca apar explicatii referitor la "insereaza imagine".
sper ca m-am facut insteles...
http://photobucket.com/
iti faci cont, faci upload la imagini, apoi in postare, ai optiunea "Img" in care inserezi link-ul care duce la imaginea incarcata.
ca sa vezi care e treaba cu optiunea "Img" de pe forum, cand ai deschisa fereastra in care scrii ceea ce vrei sa postezi, duci cursorul deasupra tab-ului Img din dreapta sus a ferestrei si fara sa faci click, citesti desubt ca apar explicatii referitor la "insereaza imagine".
sper ca m-am facut insteles...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator constant
nu merge ca apare un spatiu inainte de slash-ul din a 2-a paranteza.
sa vad daca pot sa elimin acel spatiu.

sa vad daca pot sa elimin acel spatiu.

intelegi acum la ce ma refer?
tre' sa fii foarte atent:
[img]link-ulimaginii[/img]
fara alte paranteze sau spatii , tre' sa fie exact cum e scris mai sus.
vezi ca paranteza dinaintea linkului cu imaginea nu e la fel cu cea care incheie...aia din urma are un slash.
tre' sa fii foarte atent:
[img]link-ulimaginii[/img]
fara alte paranteze sau spatii , tre' sa fie exact cum e scris mai sus.
vezi ca paranteza dinaintea linkului cu imaginea nu e la fel cu cea care incheie...aia din urma are un slash.
-
- utilizator constant
sall. acu ceva vreme ma apucasem si eu de facut voblere, dar nu prea am mai avut vreme si am lasat-o moarta. dar pana in primavara vreau sa ies la apa cu o colectie buna de voblere(manufacturi), pt aprox. toate speciile.stiuca, salau, clean, somn si mai putin pt pastravi(nu prea pescuiesc la pastrav, somnii ma prind mai bine
). un lucru ceva mai dificil e sa echilibrez voblerele mai mici(cele pt clean) sunt al dracu de greu de echilibrat! (sau poate doar prin metoda folosita de mine) [/img]

-
- utilizator constant