Sunt membru nou, hotarat sa ma apuc de spinning.
Ca sa va dau niste detalii, sunt fascinat de clean si de lupta pe care o poarta. Pana acum am pescuit exclusiv la momeli naturale cand am mers dupa el (asa am fost invatat de mic de cand aveam 4-5 ani, acum am 27

Am urmarit ceva timp forumul si cateva magazine de pescuit si iata echipamentul pe care sunt hotarat sa mi-l iau:
- lanseta Lanseta Daiwa Triforce M 2,10m/3,5-21gr
- mulineta Daiwa Regal 1000 XI
- fir textil Berkley 8lb.
In masura in care se poate, spuneti-mi daca merge asa de inceput.
Acum, in ceea ce priveste "momelile", eu as vrea sa ma orientez spre rotative Meps argintii si aurii, eventual si unele ceva mai colorate.
Cu voblerele e mai greu pt ca am vazut ca sunt destul de scumpe, motiv pt care as vrea sa imi spuneti cam care ar merge cel mai bine ca sa pot sa merg la sigur.
De ce decizia asta? Pentru ca un clean mare lupta cu indarjire, iar satisfactia de a il prinde nu se compara cu nici un crap (nu ca as fi pescar de crap, dar cand aveam 13-14 ani am prins crap de 5 kg pe Siret care nu mi-a adus aceeasi satisfactie cu cleanul de aproximativ 1.5 kg care mi-a scapat pe najlov, anul trecut, dupa ce am pus si mana pe el

Va multumesc de eventualele raspunsuri si ne vom mai auzi, de ce nu, poate vom merge impreuna la cateva partide.