club ( asociatie ) Rapitori.ro

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

m-ar interesa sa fac parte din clubul Rapitori.ro, am putin timp si pot plati o cotizatie

da
58
97%
nu, e degeaba
2
3%

Voturi totale: 60

danr
Site Admin
Site Admin

club ( asociatie ) Rapitori.ro

Mesaj de danr » 25 Oct 2004, 10:22

salut,

s-a tot discutat in ultimile zile despre ce se poate face pentru imbunatatirea pescuitului sportiv in romania
exista initiativa infiintarii unei federatii nationale a pescuitului sportiv, trebuie insa sa existe cel putin 10 cluburi sau asociatii care sa sustina infiintarea acestei federatii
se pot lua si initative legislative in ceea ce priveste pescuitul sportiv, dupa cum a spus si dady

ceea ce putem face noi, aici, ca un prim pas, este sa infiintam un club de pescuit Rapitori.ro
acest club ( asociatie ) va avea o personalitate juridica, membrii cotizanti, si va sprijini moral ( si material prin intermediul site-ului Rapitori.ro ) initiativele care vor fi dezvoltate de in ceea ce priveste pescuitul sportiv

intrebare: cati dintre noi suntem dispusi sa cheltuim ceva timp si sa platim o cotizatie pentru un astfel de club ?
va rog frumos, votati in chestionar

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Oct 2004, 10:29

E valabil doar pentru cei din Bucuresti?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Oct 2004, 10:31

este valabil pentru toata lumea

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Oct 2004, 10:33

Eu sunt intr-una asa ca nu ma inscriu dar va ajut cat pot.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 25 Oct 2004, 10:44

Am votat pentru, dar cred ca mai exista si alte avantaje:

Spre exemplu: Am fost vineri si sambata la Targu Mures. Obiectiv subsidiar - lacul Bezid, extraordinar de frumos, capturi 0 (de data asta) :D

Am dat o tura pe la AVPS - ul local, din dorinta fierbinte de a fi "in regula". Asa ca ma prezint inocent la ghiseu si zic: "Stimata d-na, sunt din Buc, nu am carnet vizat pt Mures, de fapt nici pt alte judete, mai putin o buc de Delta, ..... vreau sa pescuiesc la Bezid.

Se isca un taifun prin asociatie, se suna presedintele local, alea-alea (in timp ce eu ma gandeam ce prost sunt ca nu m-am dus direct pe lac ...). Se cauta incadrare pt mine. Variante:

1. Sa platesc 800.000 + 200.000 lei (taxa pt tot anul - zic: exclus)
2. Sa fiu considerat cetatean strain si sa platesc 5 EUR/zi (le zic. dati-mi si un pasaport de UE si va dau si 500 :lol:). Teoretic, imi convenea, practic presedintele a revocat oferta.
3. Sa ma duc si sa sper ca nu voi fi controlat.

Daca as fi fost membru al unei alte asociatii, as fi putut plati o taxa de 200.000 lei, si autorizarea se extindea si asupra jud. in cauza.

Acum sa vedem daca acest club poate fi asimilat asociatiilor mai sus mentionate. :? Cercetez!

teddy
junior
junior

Mesaj de teddy » 26 Oct 2004, 17:15

Exact la fel am patit si eu (ba de vreo 2 ori la rand, la interval de cca 6 saptamani, ca sunt mai capatanos din fire) cand m-am dus sa platesc taxa pt Budeasa la AJVPS Arges. O fi ceva legat de tara noastra draga?
Teodor Buliga

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 27 Oct 2004, 07:08

In tara noastra draga,este un haos total in administratie,fiecare isi urmareste interesele proprii si nu cunoaste ce presupune job-ul pe care-l are.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 01 Noi 2004, 13:28

Am votat cu DA.
Pana la infiintarea clubului nu ar fi benefic un club virtual dupa modelul celui de pe crap.ro? Asa am sti si pe cine contam pentru club (asociatie).

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Noi 2004, 13:44

suntem deja un fel de club virtual :lol:

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 01 Noi 2004, 14:59

Ma gandeam la o sectiune club rapitori.ro in acest forum, cu numele reale.

Scrie răspuns