club ( asociatie ) Rapitori.ro

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

m-ar interesa sa fac parte din clubul Rapitori.ro, am putin timp si pot plati o cotizatie

da
58
97%
nu, e degeaba
2
3%

Voturi totale: 60

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 16 Mar 2005, 20:03

Asteptam urmatorul pas,oricum e mai bine decat nimic.

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 16 Mar 2005, 21:10

daca vreti sa constituim un club care sa aiba ca obiect de activitate si pescuitul sportiv, in conditiile legislatiei de acum va trebui inregistrat si la agvps, ca sa fie recunoscut in toata tara. :(

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 17 Mar 2005, 13:42

Si eu unul sunt de acord. M-am mai impotmolit odata la bani cind am vrut sa facem un club pe pescuitul.ro, Apoi am reusit sa trecem peste asta cind am facut as. pescar4ever. Nu cred ca bani ar fi problema ci mai degraba ce va fi dupa infiintare,eu unul am vazut si de aceea sunt mai reticient dar pina la urma mergem inainte,nu?
Avind in vedere cele spuse mai sus am sa votez DA

P.S. Datele mele sunt reale,la fel si adresa de mail este valida

tetty333
junior
junior

Mesaj de tetty333 » 17 Mar 2005, 19:45

EU SUNT NEW MEMBER SI MA BAG SI EU CA MUSCA IN LAPTE.
DAR CUM ATI SPUS CA NU SUNTETI EXCLUSIVISTI SI ATI POSTAT RUSINICI ( :oops: :oops: ) PE FORUM, INDRAZNESC SA DESCHID SI EU GURA.NU CU INTREBARI, DESI SUNT INCEPATOARE SI AM NEVOIE DE MULTE RASPUNSURI DAR AM VAZUT CA INTREBARILE NU PREA SUNT AGREATE, CI CU PUTINELE RASPUNSURI PE CARE MI LE POT FURNIZA CULTURA GENERALA SI SCURTA EXPERIENTA PE CARE O AM.
ASA CA IN LEGATURA CU ACEST CHESTIONAR SUNT CAM INDECISA DESI TIND SA VOTEZ VARIANTA :" NU, DEGEABA".
SI acum sa imi argumentez raspunsul: acum sunteti entuziasmati si dispusi sa faceti multe (nu ma refer la cineva anume ci la oameni in general) dar pe parcurs scopurile nobile se uita si multi uita de unde au plecat.
credeti ca toti sefii AVPS-urilor au fost corupti de la inceput?
eu nu cred .cred ca unii dintre ei initial au fost oameni ca noi care au vrut sa schimbe ceva, dorinta care s-a pierdut cu timpul in labirintul birocratiei din Romania sau a palit in fata sumelor de bani oferite drept mita.
asa ca indiferent ce s-ar face oamenii sunt oameni ,si ca orice fiinte umane au vicii si slabiciuni , unii vor putere, marire altii vor bani, conturi babane in banca etc si orice ati face voi tot or sa existe niste verigi slabe in lantul pe care vreti sa il creati.
daca la inceputul acestui mesaj nu eram sigura de vot, acum sigur votez pentru nu.
dar asta nu inseamna ca nu sper in mai bine si ca nu sunt doritoare de o schimbare, dar sa fie o schimbare in bine.
SPERANTA MOARE ULTIMA! :!:

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 17 Mar 2005, 22:54

tetty333 scrie: SPERANTA MOARE ULTIMA! :!:
Mult adevar ai grait,si ti-o spun din experienta traita.
Cu toate astea eu am votat DA tocmai pentru ca speranta moare ultima........

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 18 Mar 2005, 12:38

tetty333 scrie:... INDRAZNESC SA DESCHID SI EU GURA.NU CU INTREBARI, DESI SUNT INCEPATOARE SI AM NEVOIE DE MULTE RASPUNSURI DAR AM VAZUT CA INTREBARILE NU PREA SUNT AGREATE...
in primul rand, bine ai venit.
in al doilea rand, !!nu ai dreptate!!! (in legatura cu intrebarile) singura conditie, cred ca ar fi sa nu se reia anumite discutii. adica sa cauti pe forum ceea ce te intereseaza, si daca nu ai gasit un topic despre ce vrei tu sa afli, deschizi unul, iar daca ai gasit dar ai nelamuriri, poti sa pui intrebari. eu cam asa vad mersul unui forum...
deci, intreaba si ti se va raspunde :D :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 18 Mar 2005, 13:16

Vali Comenci este Seful Comisiei de pescuit la Rapitor din cadrul Asociatiei "Pescari 4Ever". Cine doreste sa se inscrie in aceasta comisie ce activeaza in cadrul asociatiei. poate lua legatura cu Vali.
Pentru cei care doresc sa infiinteze o asociatie sau club, le pot pune la dispozitie ordoonanta 26/2000 si un model de statut.
Mai sunt doua asociatii private pe care le cunosc, Aque Transilvanae la Cluj, si PEFA la Pitesti, ambele avand ca scop principal pescuitul la rapitor. Celor care sunt in apropierea celor doua orase probabil ca le va fi mai usor sa se inscrie in acestea.
Stiu sigur ca sunt mai mult de 10 asociatii sau cluburi de pescuit in tara in acest moment.

Succes!

al. trentea

tetty333
junior
junior

Mesaj de tetty333 » 18 Mar 2005, 20:13

adilucu scrie: in primul rand, bine ai venit.
in al doilea rand, !!nu ai dreptate!!! (in legatura cu intrebarile) singura conditie, cred ca ar fi sa nu se reia anumite discutii. adica sa cauti pe forum ceea ce te intereseaza, si daca nu ai gasit un topic despre ce vrei tu sa afli, deschizi unul, iar daca ai gasit dar ai nelamuriri, poti sa pui intrebari. eu cam asa vad mersul unui forum...

tetty333
junior
junior

Mesaj de tetty333 » 18 Mar 2005, 20:16

adilucu scrie: in primul rand, bine ai venit.
MULTUMESC ADILUCU SI BINE TE-AM GASIT. :oops:
:D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Mar 2005, 22:07

... sa incepa deja boistea?!... :shock: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns