club ( asociatie ) Rapitori.ro
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
costica nu cred ca ai inteles bine regulile de pescuit in mures.in 2004 pe lacul bezid se platea o taxa pe zi de 200 000 lei indiferent ca aveai permis vizat sau nu.pentru membrii asoc..din tg mures in afara de taxa obligatoriu optional se includea si bezidul+100 000. anul acesta obligatoriu este inclus bezid si bratul mort ludus. taxa pe zi nu mai exista.
-
- utilizator nou
- costica_fishing
- veteran
gemba111 scrie:costica nu cred ca ai inteles bine regulile de pescuit in mures.in 2004 pe lacul bezid se platea o taxa pe zi de 200 000 lei indiferent ca aveai permis vizat sau nu.pentru membrii asoc..din tg mures in afara de taxa obligatoriu optional se includea si bezidul+100 000. anul acesta obligatoriu este inclus bezid si bratul mort ludus. taxa pe zi nu mai exista.
Salut!
Pentru prima oara in viata mea, la Mures am intrebat toata lumea prezenta in filiala in legatura cu pescuitul pe Bezid. Inclusiv pe dl. Muica.
Asa ca....ami mult nu puteam face!

near the beer
DDDDAAAAAAA
eu zic DA , se face lista ? se primeste o legitimatie in urma cotizarii ? se poate da la pescuit sportiv (adica dat drumu la tot pestele prins )cu legitimatia ?
Pt o federatie caci pana la urma acesta trebuie sa fie scopul pb sta si cam asa
ART. 28
Conditiile necesare pentru infiintarea unei federatii sportive nationale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfasoara in minimum 5 judete;
b) la data constituirii sa existe minimum 10 cluburi sportive care sa aiba minimum 200 de membri practicanti;
c) activitatea in ramura de sport recunoscuta oficial sa se desfasoare in mod organizat de cel putin 3 ani de la recunoasterea oficiala a practicarii ramurii de sport in Romania.
plus ca trebuie mai intai recunoscut pescuitul ca si ramura sportiva
deriva multe de aici si discutia e ampla ....
HOTARARE Nr. 884 din 13 septembrie 2001
pentru aprobarea Regulamentului de punere in aplicare a dispozitiilor Legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2000
ART. 28
Conditiile necesare pentru infiintarea unei federatii sportive nationale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfasoara in minimum 5 judete;
b) la data constituirii sa existe minimum 10 cluburi sportive care sa aiba minimum 200 de membri practicanti;
c) activitatea in ramura de sport recunoscuta oficial sa se desfasoare in mod organizat de cel putin 3 ani de la recunoasterea oficiala a practicarii ramurii de sport in Romania.
plus ca trebuie mai intai recunoscut pescuitul ca si ramura sportiva
deriva multe de aici si discutia e ampla ....

HOTARARE Nr. 884 din 13 septembrie 2001
pentru aprobarea Regulamentului de punere in aplicare a dispozitiilor Legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2000