Clean la macaroana, fructe, dulciuri, artificiale ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
horacleus scrie:Hm, tin sa te contrazic un pic eugen.Eu pescuiesc preponderent clean si pot sa-ti spun ca il prind constant din martie-aprilie(in functie de an) si pina toamna tirziu.Pescuiesc doar cu woblere.Pe unde pescuiesc sint si muscari-ei au prezentari si capturi mai multe dar net mai mici.De ex, saptamina trecuta am avut unul de 1,4 kg 3 la 1 kg si multi intre0.250-0,750.Am doua woblere "killer" un rapalla de suprafata si un cosma, unul imitatie boistean iar celalalt imitatie pastravior care nu dau gres.Dar eu pescuiesc pe lac din barca...
poti se ne spui daca nu e secret exact ce tip e acel Rapala de suprafatza si ce dimensiune are?
Ferice de tine.Ce n-as da sa am si eu casa langa un lac.Barca,ponton,etc.horacleus scrie:Pai un lac din Cluj,nu?.
De fapt, exista o salba de lacuri pe care le bat constant -Tarnita, Somesul Cald, Gilau...Sint lacuri de acumulare unde majoritar este cleanul si din cind in cind mai apare pastravul...Am o casa chiar pe malul lacului asa ca dupa servici viteza acasa... barca...batul...lanseurile...drilul...hai c-am plecat!