Ciudatenii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
- vanatoruldepesti
- veteran
Revin cu o ciudatenie care, cu siguranta nu s-a intamplat la multa lume: porcusor la vobler: http://www.prietenipescari.lx.ro/forum/ ... topic=13.0
Leba, norocosule!

Leba, norocosule!

Ciudatenii
Ma bag si eu ca musca-n zar ! Porcusor la Wobler ? Esti sigur ca l-ai agatat de gura si nu de branhii ? Posibil sa fi incercat sa dea din cap in semn de ... protest, ca nu-i plac woblerele si din intamplare i-a agatat ancora o branhie !!! Ha-ha-ha !!!!
Re: Ciudatenii
pityu scrie:Ma bag si eu ca musca-n zar ! Porcusor la Wobler ? Esti sigur ca l-ai agatat de gura si nu de branhii ? Posibil sa fi incercat sa dea din cap in semn de ... protest, ca nu-i plac woblerele si din intamplare i-a agatat ancora o branhie !!! Ha-ha-ha !!!!
nu ca ar fi motiv de lauda dar... pun poza aici pt. a se vedea ca e agatat fix in gura:

mai concret, prindeam cleni pe Colibitza si a intrat ...chestia asta.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Ciudatenii
Sper ca nu te-ai suparat Leba, a fost doar o gluma ca sa mai si radem putin !
N-are cum. Ala e un misto "uman".pityu scrie:Sper ca nu te-ai suparat Leba, a fost doar o gluma ca sa mai si radem putin !
La pesti de dimensiunea aia noi le spunem "lebanei"...
Comentariile sunt de prisos.

Acu sa nu intelegeti gresit, in "erarhie" mai exista "stefanelul" care e sub "lebanel".

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
pityu.le, stai calm, eu am trantit poza pt. veridicitate.Teodor scrie:N-are cum. Ala e un misto "uman".pityu scrie:Sper ca nu te-ai suparat Leba, a fost doar o gluma ca sa mai si radem putin !
La pesti de dimensiunea aia noi le spunem "lebanei"...
Comentariile sunt de prisos.
Acu sa nu intelegeti gresit, in "erarhie" mai exista "stefanelul" care e sub "lebanel".
teodor, parca n-ai stii ca lebaneii papa stefanei, nicushori si chiar corleoni...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team