Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

Andrei scrie:Sunt oricum inconstiente animalele cand le jupoaie. Oricum ar muri dupa asa o lovitura. Exact asa se omoara si viteii, doar k nu ii dau cu capul de pamant ci le dau cu barosu in cap, asa k nu as zice k e ceva extrem de deosebit, pt k se consuma carne de vita la greu si nimeni nu face reportaje despre cum se omoara viteii.
Acu nush daca animalele sunt crescute in captivitate sau sunt luate din salbaticie. Sau sunt acele maimute de oras, care distrug cam tot ce le iese in cale........................................................
Andrei, te-ai uitat bine la film? Ti s-a parut tie ca animalele alea au murit dupa ce le-au dat cu capul de pamant? Eu cred ca NU!!!! Erau jupuite de vii(majoritatea)!!!!
Una e sa-i dai un par in cap si sa moara pe loc, si alta e sa le dai cu capul de pamant si sa le lasi sa zaca acolo, apoi sa le mai si jupoi pana inca n-au murit!!!!!
Ai vazut ratonul ala, sau ce era, cu incerca sa scape in timp ce-l jupuia? Si cum incerca sa se ridice dupa ce l-a jupuit? Ti se pare acelasi lucru cu a omori si jupui un vitel? Mai gandeste-te!!!!!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
vijelie
- veteran

Una e sa-i dai un par in cap si sa moara pe loc, si alta e sa le dai cu capul de pamant si sa le lasi sa zaca acolo, apoi sa le mai si jupoi pana inca n-au murit!!!!!
Ai vazut ratonul ala, sau ce era, cu incerca sa scape in timp ce-l jupuia? Si cum incerca sa se ridice dupa ce l-a jupuit? Ti se pare acelasi lucru cu a omori si jupui un vitel? Mai gandeste-te!!!!![/quote]
oricum este cel mai nasol film pe care am putut sa-l vad in ultima vreme.L-am trimis mai multor prieteni si m-au intrebat daca este adevarat ca nu puteau concepe sa se intample asa ceva in lumea noastra.Cica sunt chinezi aia a zis un amic care mai rupe un pic de orezoaica.

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
Jonin
- veteran

-
Asa e viata,ca parul de pe fund si mizeriile nu vor disparea.
Ce parere aveti de ursii carora le secreta bila si ii tin nemiscati 25 de ani?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
bivanus
- junior

-
triste observatii sadice:exista un motiv simplu (si barbar) la filmuletul asta. cind animalul moare in corp se da o "comanda" chimica de autodistrugere a celulelor. asta inseamna ca parul se va desprinde de piele cu atit mai greu cu cit animalul e proaspat mort sau...nu e mort de loc.cea mai nasoala faza este cu blanitele de astrahan care sunt

blanitele mieilor proaspat avortati de o anumita specie de oi care creste in siberia.si ghici ce,oile nu prea avorteaza asa ca sunt ... ajutate

Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare
-
paul
- Moderator

-
La galeria foto, la Lostrita, sunt prezentate doua specimene noi de lostrita probabil o incrucisare de diferite specii sau cel putin rezultatul unei iradieri masive a femelelor gestante inainte de reproducere.
http://www.rapitori.ro/galerie.php?id=6 
-
todi
- veteran

-
LOL
dane, m'ai spart cu lostritele alea
macar la biban sa fi bagat si tu "plasa de peste"
-
bondan
- senior

-
Cred ca toti am intrat cu viteza maxima pe pozele cu lostrita cand am vazut ca a mai aparut una. si supriza a fost pe masura.

)
-
vanatoruldepesti
- veteran

Acu' pe bune, m-am desumflat de tot

Chiar ma asteptam sa gasesc doua lostrite. Si ma bucurasem...

-
paul
- Moderator

-
Sorry!
Mi s-au parut mie niste lostrite cam ciudate, de-aia le-am trecut la... "Ciudatenii"