Ciudatenii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Iun 2005, 16:47

Rares.S scrie:Dupa mine fraieri aia ar trebui impuscati. :!:
Eu stiu mai Rares? :roll:
La care fraieri te referi? Sa fiu sincer, traind o perioada buna din viata la tara, am jupuit si jumulit destule animale, dar, macar atunci nu mai miscau.
Nu mi-a placut niciodata sa le chinui :(

adyy_002
junior
junior

cu parere de rau ca exista si (vanatori )

Mesaj de adyy_002 » 29 Iun 2005, 16:53

Aia sunt tampiti rau am crezut ca e ceva legat de pescuitul sportiv ,astia sunt vanatori nu pescari :?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 29 Iun 2005, 23:44

...puteau sa gasesca alte metode de omorat bietele animale. nu prin tortura.

marcelm
junior
junior

Mesaj de marcelm » 07 Aug 2005, 16:43

iliuta goean scrie:uitat-va la ce s-a intamplat acum cativa ani in olanda unde o mana de oameni bien organizati au reusit sa interzica pescuitul cu momeli vii oricare ar fi ele.

surpriza emisiunii a fost la ceva concurs international cand toti strainii au vent cu viermi si larve si nu le-au putut folosi, localnicii erau super specializati la pescuitul cu pasta.

intre timp s-au rasculat si pescarii si le-au dat peste nas extremistelor, caci am inteles ca erau in mare majoritate femei, care militau pentru tratamentul nedureros asupra viermusilor si si-au obtinut drepturile inapoi.

oricum este un precedent.
pescuitul cu tot ce este viu este interzis in Olanda pe perioada prohibitiei ca de altfel si pescuitul pe timp de noapte. Cu peste viu este oricum interzis tot anul. Curios este insa faptul ca in Olanda in afara prohibitiei se pot folosi viermushi rosii si in Ger. sint total interzisi. Amenda pt. folosirea pestelui viu este la 200 Euro si poate ajunge pana la darea in judecata.
Da la ei sant pesti! :shock:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Aug 2005, 23:12

fratilor este dea dreptul scarbos si ce sa zic am ramas fara cuvinte.... :oops:
cred ca trebuiau inversate rolurile macar pentru o perioada.
P.S. la mine in familie spun un NU :!: :!: :!: hotarat blanurilor naturale :cry:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Aug 2005, 00:57

vijelie scrie: P.S. la mine in familie spun un NU :!: :!: :!: hotarat blanurilor naturale :cry:
Dar cu articole din piele,cum stai? :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 10 Aug 2005, 11:01

Michael scrie:
vijelie scrie: P.S. la mine in familie spun un NU :!: :!: :!: hotarat blanurilor naturale :cry:
Dar cu articole din piele,cum stai? :lol: :lol: :lol:

nu am, si oricum nu mi-au placut niciodata :lol: :lol: :lol:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 10 Aug 2005, 11:08

Sunt oricum inconstiente animalele cand le jupoaie. Oricum ar muri dupa asa o lovitura. Exact asa se omoara si viteii, doar k nu ii dau cu capul de pamant ci le dau cu barosu in cap, asa k nu as zice k e ceva extrem de deosebit, pt k se consuma carne de vita la greu si nimeni nu face reportaje despre cum se omoara viteii.
Acu nush daca animalele sunt crescute in captivitate sau sunt luate din salbaticie. Sau sunt acele maimute de oras, care distrug cam tot ce le iese in cale........................................................

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 10 Aug 2005, 11:10

Andrei scrie:Sunt oricum inconstiente animalele cand le jupoaie. Oricum ar muri dupa asa o lovitura. Exact asa se omoara si viteii, doar k nu ii dau cu capul de pamant ci le dau cu barosu in cap, asa k nu as zice k e ceva extrem de deosebit, pt k se consuma carne de vita la greu si nimeni nu face reportaje despre cum se omoara viteii.
Acu nush daca animalele sunt crescute in captivitate sau sunt luate din salbaticie. Sau sunt acele maimute de oras, care distrug cam tot ce le iese in cale........................................................
eu mananc numai vitel dar parca nu este acelasi lucru cu animalutzele alea :oops:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 10 Aug 2005, 11:51

DOAMNE DUMNEZEULE!!!!
Sa-i bata Dumenzeu pe aia, sa moara si ei in aceleasi chinuri ca si animalele alea!!!
Bah fratilor, mie imi vine sa plang de mila acelor animale. Aia sunt niste cretini care fac asa ceva. Era greu sa le omoare prima data, si apoi sa te jupoaie? Pe mine ma deranjeaza foarte foarte tare atitudinea lor fata de animale. Vrei blana? OK. Dar omoara animalul ala in asa fel incat sa moara rapid, fara sa se chinuie.
Va dati seama ce chin, sa ti se traga jos piele de viu?

Adrei, chiar daca ar fi fost inconstiente, crezi ca n-au simtit durerea?

Nici nu mi-am imaginat vre-odata asa ceva... sa jupoi animalul de viu, si apoi sa mai si miste, parca ar fi vrut sa se ridice. E groaznic. Poate sunt eu prea sensibil, dar tot mi se pare mai mult decat barbar.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns