nothing new...se poarta chestia cu demolatu' in Moldova cu precadere, dar nu numai acolo. La Adjud, acum 2-3 saptamani, au cazut cladirile peste amaratzii care extrageau caramizi din zidurile invechite.
Cu 2 ani in urma, ma cazam impreuna cu cele 2 gagici ale mele, fii-mea si ma'sa,in statiunea Euforie Nord, la un hotel cam nashpet caci era prin sindicat.
In dotare figura si una lanseta CARP EFFE de 2.80, echipata cu o OKUMA cat toate zilele, pregatita pt. chefal. Era la mijlocul lui iunie. NU mai pescuisem pana atunci chefal. Dealing-ul cu ramele de mare l-am facut cu un nenea bashtinash si contra sumei de 100 000 ron am obtinut vietatile cu pricina, fiind astfel complet echipat pt. actiune.
Sucalesc ramele alea ciudate pe ac, fixez plutele pe forface si da-i bataie, fara sa bag in seama ca pe unul din diguri, in dreptul stabilopozilor, un nenea scuba diving trainer facea pe rechinul cu doi amatori in marea rece si frumoasa, taman cam pe unde aterizase cataroiul meu de plumb. Fumam. La un moment dat, zdrang! lanseta aproape ca s-a intepenit printre bolovanii aia imensi de pe o parte si de alta a digului si mi-am zis ca am pus-o rau de tot si ma si vedeam omorandu-ma in apa cu dihania. Trag din rasputeri si numa' ce vad o tzeava iesind din apa si un guguloi cu ochelari, pe jumate plini cu apa, cautand sa ia contact vizual cu sursa. M-am prins imediat si am rugat frumos acea creatura al carei sex nu l-am putut determina dupa infatisare, sa nu-mi taie firul, caci stiam ca piratzii astia sunt echipati cu sabii, pumnale si alte scule de aparare.
Bate apa cat e calda!