Ciudatenie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Feb 2007, 15:21

aia cu ligheanul e dementiala :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 27 Feb 2007, 22:03

conserva de mazare prinsa in timp ce pescuiam la pestisor viu pe timp de noapte la salau
asta pe la 2 dimineata am lansat si pe cand mulinam am simtit ca am agatat ceva si am scos la mal
carligul agatat de buza conservei si pestele pe masura ce am mulinat a ajuns in conserva de am fost subiect de ras vreo trei zile cat a tinut sesiune de pesc

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 27 Feb 2007, 22:12

pestisorul tau era sardina sau sprot?? :D

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 27 Feb 2007, 22:29

cand eram in liceu..acu vreo7-8 ani cred..am prins 2 sticle de bere..in timp ce dadeam la stationar..erau legate cu ata una de alta..si carligu s-a agatat de ata..cum au ajuns acolo nu stiu

balta se chema prodana..jonah stie undei..cred
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 27 Feb 2007, 22:37

banuiesc ca berea e singura captura notabila acolo la birlad

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 27 Feb 2007, 22:44

nu raspund la intrebarea asta :bere:
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

jonah
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de jonah » 27 Feb 2007, 22:47

ionutz_gr scrie:cand eram in liceu..acu vreo7-8 ani cred..am prins 2 sticle de bere..in timp ce dadeam la stationar..erau legate cu ata una de alta..si carligu s-a agatat de ata..cum au ajuns acolo nu stiu

balta se chema prodana..jonah stie undei..cred

vai de capul meu ce bai mai faceam in Prodana !!!

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 27 Feb 2007, 22:50

pana la jumatea anilor 90 era frumoasa balta...erau barci...era debarcadier....acu e jale..au taiat debarcadieru..nu mai e 1 scandura sau pilon..iar la rotund incepuse sa sparga betonu sa scoata fieru din el..e jale cu persoanele mai bronzate

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 28 Feb 2007, 09:43

Ionutz,
debarcadier se pronunta la voi in zona, dar de scris se scrie debarcader. :lol: :lol: :twisted: :twisted:
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 28 Feb 2007, 20:16

nothing new...se poarta chestia cu demolatu' in Moldova cu precadere, dar nu numai acolo. La Adjud, acum 2-3 saptamani, au cazut cladirile peste amaratzii care extrageau caramizi din zidurile invechite.

Cu 2 ani in urma, ma cazam impreuna cu cele 2 gagici ale mele, fii-mea si ma'sa,in statiunea Euforie Nord, la un hotel cam nashpet caci era prin sindicat.
In dotare figura si una lanseta CARP EFFE de 2.80, echipata cu o OKUMA cat toate zilele, pregatita pt. chefal. Era la mijlocul lui iunie. NU mai pescuisem pana atunci chefal. Dealing-ul cu ramele de mare l-am facut cu un nenea bashtinash si contra sumei de 100 000 ron am obtinut vietatile cu pricina, fiind astfel complet echipat pt. actiune.
Sucalesc ramele alea ciudate pe ac, fixez plutele pe forface si da-i bataie, fara sa bag in seama ca pe unul din diguri, in dreptul stabilopozilor, un nenea scuba diving trainer facea pe rechinul cu doi amatori in marea rece si frumoasa, taman cam pe unde aterizase cataroiul meu de plumb. Fumam. La un moment dat, zdrang! lanseta aproape ca s-a intepenit printre bolovanii aia imensi de pe o parte si de alta a digului si mi-am zis ca am pus-o rau de tot si ma si vedeam omorandu-ma in apa cu dihania. Trag din rasputeri si numa' ce vad o tzeava iesind din apa si un guguloi cu ochelari, pe jumate plini cu apa, cautand sa ia contact vizual cu sursa. M-am prins imediat si am rugat frumos acea creatura al carei sex nu l-am putut determina dupa infatisare, sa nu-mi taie firul, caci stiam ca piratzii astia sunt echipati cu sabii, pumnale si alte scule de aparare.
Bate apa cat e calda!

Scrie răspuns