Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
dan popa
- senior

Domnilor am stat mult pe ganduri daca sa va spun urmatoarea intamplare sau nu.....
Dar am sa va spun ce am patit......pe 22 august 2002 sau 2003 am avut nefericita experienta de a prinde cu carligul de la lanseta , o femeie moarta in raul Siret......da domnilor ....o femeie moarta , exact ce am scris....
A fost o experienta oribila , ce sa mai zic...
Nu stiu daca s-a mai intamplat asa ceva cuiva , dar eu am patit treaba asta!!!!! Fara gluma!!!!
Astept si eu parerea voastra despre patania mea....
Va salut!!!
-
jonah
- veteran

ce poti sa mai spun dupa asa patanie?speachless!!imi dau seama ce ai simtit.acum 5 ani am vazut pe Sulina plutind un cadavru,eram la Maliuc<si chiar daca ne-am straduit nu am reusit sa il agatam cu lansetele de pe mal.era prea departe.am anuntat politia dar nu stiu ce s-a mai intimplat
-
Zamfi
- veteran

@dan popa
Tot respectul pentru tine daca inca mai pescuiesti!! Mai ales pe ...zona respectiva! E groasa frate o chestie ca aceasta

[/img]
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Zamfi
- veteran

...si una mai vesela: toamna tarzie ...balta...jig ; simt un tzac (!) , departe , in larg , pe cadere ...contra taticule! Aici e ! Drill suspect

Si scot la mal ( nu m-a rupt na' , ca eram pe textil!) ... MAMA broastelor din balta aia , luata cu jigul de ...un bulan ! Ca de scriam ca era prinsa de gura ...
PS: era legala , ca era mai mare de 40 g !!!!!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
pikeman
- veteran

-
am luat si io una la rotativa, partea proasta e ca se plimba o ratzusca pe unde lansasem si intrase la fund si cand aduceam broasca ea venea cu cracii in sus, si eram mahnit ca am luat ratzusca, dar broscovanu se tinea de rotativa si se incolacise in jurul ei si numa cracii ii tinea afara din apa . Si sa te tii porma ce serenada o bagat cand am ridicato din apa

-
MihaiV
- Moderator

Pescarus la streamer, de aripa. Scos cu minciogul, eliberat in bune conditii!
-
luci_t
- veteran

-
in copilarie la prima si ultima iesire de unul singur la stiuca: broasca testoasa, prinsa la rosioara, daca imi amintesc bine:( Din pacate nu am putut recupera ancora. am reusit doar sa scot struna, care era din coarda de chitara

Eliberata si sper sa mai fi trait aceea

-
fresenanu
- utilizator nou

Eu am prins o gasca de picior, cu un vobler, am avut noroc ca s-a dezgatat, deoaree aveam fir de 0.18.
-
panda_fish
- utilizator constant

In urma cu catva ani (sa tot fie vreo 15) am avut un drill extenuant cu un.......cu un lighean.
Era un lighean de marime medie din tabla emailata. Carligul se agatase de buza iar cand recupetam din cauza formei pleca in lateral cu miscari bruste. Tot drill-ul am fost mut. Nu stiam ce monstru pote sa fie. Cand l-am scos am inceput sa rad de nu ma mai puteam opri, cred ca era un ras isteric. Cand ma uitam la fetzele celorlalti pescari veniti cu mincioge sa ma ajute ma bufnea iarasi rasul.

La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!
-
fresenanu
- utilizator nou

chestia asta a patit-o si un prieten de-al meu.
cu totii am crezut ca e ceva monstru

dar am inceput sa radem ca nebunii cand l-a adus la mal si am vazut ce era de fapt.