Ciudatenie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 26 Feb 2007, 23:52

Mie mi s-a intamplat cu o galeata, in curent. Dadeam la somn si aveam scule puternice. Si odata incepe firul sa coboare curentul. Intep, se incovoie lanseta dar nu cedez si incet, incet aduc monstrul. O galeata intr-o stare impecabila, de 10 litri, agatata de toarta. :lol:

fresenanu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fresenanu » 26 Feb 2007, 23:56

alta data pescuiam pe crisul negru, pe apa mare.
a venit o localnica si a inceput sa spele o pereche de pantaloni.
dupa ce i-a clatit bine, i-a aruncat in mijlocul apei.
dupa vreo cateva zeci de secunde batul mi se incovoaie, intep, simt ca ceva opune rezistenta in curent. pregatesc minciogul si cand ajung cu dihania la mal, erau pantalonii.

am mai prins si scoica la rotativa. si nu una

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Feb 2007, 00:55

pe Olt, mega drill cu un cauciuc cat roata de dacie, dar gros de 5 cm si plat , mai al dreq parca era o lingura imensa in apa, cum prinde putin suvoi cum pleca mai la vale, apoi iar se cumintea si tot asa am crezut ca sunt in Operatiunea Monstru

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 27 Feb 2007, 01:17

pikeman scrie:pe Olt, mega drill cu un cauciuc cat roata de dacie, dar gros de 5 cm si plat , mai al dreq parca era o lingura imensa in apa, cum prinde putin suvoi cum pleca mai la vale, apoi iar se cumintea si tot asa am crezut ca sunt in Operatiunea Monstru

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asa da !!!!!!!!!!!!
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 27 Feb 2007, 03:51

Nasoala faza! Dar asta-i viatza!
Taica-meu a agatzat un fost inotator la Vama Veche sub fosta epava (prin 80 shi ceva). Era un tip care se inecase la 2 Mai. Tzin minte ca arata destul de nasol (eu pescuiam langa)!
Dar asta este... toate fazele nasoale se transforma in povestiri pt nepotzi!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Feb 2007, 08:01

panda_xxx scrie:In urma cu catva ani (sa tot fie vreo 15) am avut un drill extenuant cu un.......cu un lighean.
Era un lighean de marime medie din tabla emailata. Carligul se agatase de buza ...
Inseamna ca n-a fost japca!!! Captura regulamentara! :lol:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 27 Feb 2007, 08:37

panda_xxx scrie:In urma cu catva ani (sa tot fie vreo 15) am avut un drill extenuant cu un.......cu un lighean.
Era un lighean de marime medie din tabla emailata. Carligul se agatase de buza iar cand recupetam din cauza formei pleca in lateral cu miscari bruste. Tot drill-ul am fost mut. Nu stiam ce monstru pote sa fie. Cand l-am scos am inceput sa rad de nu ma mai puteam opri, cred ca era un ras isteric. Cand ma uitam la fetzele celorlalti pescari veniti cu mincioge sa ma ajute ma bufnea iarasi rasul. :lol: :lol: :lol:
La ce a intrat ligheanul?

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 27 Feb 2007, 09:02

Am patit o faza de genul asta pe olt la clean, vobler cozma si fir de0.16 si dai sa mearga..la un moment dat dau intepatura si drill de mama focului, captura :lol: prindea curent si lua fir, recuperam incet si iar curent si iar fir... Cu greu am adus la mal de-mi tremurau ghioceii si-mi alegeam locul sa pot scoate adversarul, cind ajunge in mal ce sa vezi...ditamai ramura zimbea verde din bulboana.m-am asezat in fud extenuat si rideam ca tantalaul :twisted:

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 27 Feb 2007, 10:45

si eu am avut o patanie interesanta la zau de campie antr-o primavara pescuiam la salau si cum atacau aproape de mal nu a fost o surpriza un tac la un metru de mal,antep al am dar nu iese ,se lupta neasteptat de mult la ce adincime avea apa,mai mult, starnea namolul de pe fund,deruta fortez,iar cand al aduc la mal surpriza... era un bizam cam de 40 cm,bine facut si luptator,am apucat doar sa vad ca era agatat de picior si tusti intr-o gaura sub mal de unde nu a mai iesit.

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 27 Feb 2007, 15:03

MihaiV scrie:
Era un lighean de marime medie din tabla emailata. Carligul se agatase de buza ...
Inseamna ca n-a fost japca!!! Captura regulamentara! :lol:
Da, da.....regulamentar. Nu a fost punctabil doar aplaudabil si penibil
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

Scrie răspuns