Cine ne controleaza ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- pescardeclean
- utilizator constant
Cine ne controleaza ???
Am preluat topicul din mesajul domnului Marius Popa!
cred ca ar trebui sa impartasim ceea ce stim despre controalele care se fac pe rauri de catre tot felul de indivizi.
Cine are dreptul sa faca controalele?
Ce are dreptul sa verifice?
Cine constata contrventiile, etc.?
cred ca ar trebui sa impartasim ceea ce stim despre controalele care se fac pe rauri de catre tot felul de indivizi.
Cine are dreptul sa faca controalele?
Ce are dreptul sa verifice?
Cine constata contrventiile, etc.?
- pescardeclean
- utilizator constant
- pescardeclean
- utilizator constant
- pescardeclean
- utilizator constant
Exact din acest motiv am propus acest topic si astept ca toata lumea care stie ceva sa scrie aici ca sa fim mai bine informati.
daca cunoastem legea nu ne pot faulta. In plus, cand le vorbesti de legi celor ce vin in control o cam dau pe aratura. Am impresia ca nu cunosc legile. Haideti sa le postam aici!
daca cunoastem legea nu ne pot faulta. In plus, cand le vorbesti de legi celor ce vin in control o cam dau pe aratura. Am impresia ca nu cunosc legile. Haideti sa le postam aici!
in momentul asta cum au mai scris si altii Politia, Politia de Frontiera , si Jandarmeria are acest drept ( de fapt organele de ordine) ...
paznicul de la AJVPS (si de la orice asociatie) momentan are drept sa-ti ureaza fir intins
pe ape publice (ca acolo ei nu prea au ce sa cauta , fiind anulte hotararile blablabla de ANPA inca din anul trecut) ... pe lacuri , adica amenajari piscicola e alta treaba , acolo parca si paznicul poate sa intoneasca proces verbal de constatare , ce va fi trimis la un inspector piscicol care duce mai departe procedura si intocneste dosar penal sau blablabla ...
dar , pe ape naturale (zis publice) nu ai treaba cu nimeni de la asociatii ...
paznicul de la AJVPS (si de la orice asociatie) momentan are drept sa-ti ureaza fir intins

dar , pe ape naturale (zis publice) nu ai treaba cu nimeni de la asociatii ...