le iau cu mine maine la muncag30rg3 scrie:vezi poate reusesti sa mi-l plasezi maine ca vineri dimineata ma ratacesc pe malu apei, culoarea nu prea ma intereseazaS.G. DRILL scrie:la ora asta nu mai caut.maine pot sa iti spun![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
le iau cu mine maine la muncag30rg3 scrie:vezi poate reusesti sa mi-l plasezi maine ca vineri dimineata ma ratacesc pe malu apei, culoarea nu prea ma intereseazaS.G. DRILL scrie:la ora asta nu mai caut.maine pot sa iti spun![]()
![]()
Maine scap la 6, da vedem noi cum facemS.G. DRILL scrie:le iau cu mine maine la muncag30rg3 scrie:vezi poate reusesti sa mi-l plasezi maine ca vineri dimineata ma ratacesc pe malu apei, culoarea nu prea ma intereseazaS.G. DRILL scrie:la ora asta nu mai caut.maine pot sa iti spun![]()
![]()
cand ai timp liber,suni, ne intilnim si il alegi
Eu zic sa facem de pe-acum o lista cu ce mai vrem si sa-i facem o scrisoare lui mos craciun, poate totusi vine mai devreme ...Goldelian scrie:Si eu as vrea un thrill HBL de 7 cm.........acum ca toata lumea vrea thrill-uri![]()
![]()
bravo la tinestiucarcs scrie:A.M.R. 11 zile pe hotar...
...daca nu va place stiuca!...
oricum am degetele varza de la Cormoran, zeci de stiuci...95, 92, aproape 90 si multe mai mici...