le iau cu mine maine la muncag30rg3 scrie:vezi poate reusesti sa mi-l plasezi maine ca vineri dimineata ma ratacesc pe malu apei, culoarea nu prea ma intereseazaS.G. DRILL scrie:la ora asta nu mai caut.maine pot sa iti spun![]()
![]()
cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
S.G. DRILL
- veteran

Re: cine e din Tulcea?
Si eu as vrea un thrill HBL de 7 cm.........acum ca toata lumea vrea thrill-uri

Maine scap la 6, da vedem noi cum facemS.G. DRILL scrie:le iau cu mine maine la muncag30rg3 scrie:vezi poate reusesti sa mi-l plasezi maine ca vineri dimineata ma ratacesc pe malu apei, culoarea nu prea ma intereseazaS.G. DRILL scrie:la ora asta nu mai caut.maine pot sa iti spun![]()
![]()
cand ai timp liber,suni, ne intilnim si il alegi
Eu zic sa facem de pe-acum o lista cu ce mai vrem si sa-i facem o scrisoare lui mos craciun, poate totusi vine mai devreme ...Goldelian scrie:Si eu as vrea un thrill HBL de 7 cm.........acum ca toata lumea vrea thrill-uri![]()
![]()
dragi copii, nimeni nimic?
A.M.R. 11 zile pe hotar...
...daca nu va place stiuca!...
oricum am degetele varza de la Cormoran, zeci de stiuci...95, 92, aproape 90 si multe mai mici...
oricum am degetele varza de la Cormoran, zeci de stiuci...95, 92, aproape 90 si multe mai mici...
-
S.G. DRILL
- veteran

bravo la tinestiucarcs scrie:A.M.R. 11 zile pe hotar...
ceva poze
am, dar nu stiu cum(unde) sa le incarc, aici nu intra in marime asa mare (a unui fisier)
Ce ati prins weekend-ul asta, ca eu am agatat decat un strap de 45 cm 
sambata .....cu ajutorul lui Steff am scos pe mal un novac de 6.1kg. In rest...avatzei freedomizatzi