sa vad ce am prin trusa,cred ca am doua buc.g30rg3 scrie:app cine are un thrill de 7 cm? ca vreau si eu, ofer pana la 25 lei in functie de starea in care e

alegi pe care vrei si marci banul,ok

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sa vad ce am prin trusa,cred ca am doua buc.g30rg3 scrie:app cine are un thrill de 7 cm? ca vreau si eu, ofer pana la 25 lei in functie de starea in care e
Astazi am stat cu cartea in mana pana pe la ora 16...S.G. DRILL scrie:care a dat azi batul la apa![]()
![]()
Vreau si eu unul de 7 cm...S.G. DRILL scrie:sa vad ce am prin trusa,cred ca am doua buc.g30rg3 scrie:app cine are un thrill de 7 cm? ca vreau si eu, ofer pana la 25 lei in functie de starea in care e![]()
alegi pe care vrei si marci banul,ok
la mine nu a comentat nimeni pan acusteff scrie:Astazi am stat cu cartea in mana pana pe la ora 16...S.G. DRILL scrie:care a dat azi batul la apa![]()
![]()
cand am luat o pauza si am zis sa fac o iesire scurta, am intrat in conflict cu taximetristii, nu vor frate sa ma duca la dunarea veche.
M-am intors inapoi si din fata scarii am zis ca fac cumva si tot ajung la pescuit. Am sunat la o firma de taxi si mi-au trimis aia o masina... cine credeti ca venise in fata blocului sa ma ia?... ala cu care m-am certat in urma cu cateva minute.... nu mi-a iesit manevra
... asa ca, batul n-a vazut apa astazi.
Corect!S.G. DRILL scrie:primul venit,primul servit,![]()
![]()
![]()
adica g30rg3 are prioritate![]()
![]()
vezi poate reusesti sa mi-l plasezi maine ca vineri dimineata ma ratacesc pe malu apei, culoarea nu prea ma intereseazaS.G. DRILL scrie:la ora asta nu mai caut.maine pot sa iti spun![]()
![]()