cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
anu asta la TV am avut perte de 3 partide incheiate pe 0 in rest am punctat peste tot pe unde am fost

-
- utilizator constant
Chestie de noroc ..
.. , dar pui "custom-ul "pe ei si se rezolva
.
Felicitari pentru realizare
- arata foarte bine lanseta , dar sunt si eu curios :
- de ce Seeker ? ( pe aici se tot discuta de St.Croix,Lamiglas,G.Loomis,......nu prea am citit despre Seeker)
- e de vobler ? , e de jig ? - ce actiune are ?
- cum sta la senzitivitate ?
Baga detalii - sunt interesat - asta iarna am vrut sa-mi iau si eu o lanseta mai de fite - dar nu a vrut nimeni sa-mi vanda....
, deh traim in Romania ..... , poate mai incerc iarna viitoare

Felicitari pentru realizare

- de ce Seeker ? ( pe aici se tot discuta de St.Croix,Lamiglas,G.Loomis,......nu prea am citit despre Seeker)
Baga detalii - sunt interesat - asta iarna am vrut sa-mi iau si eu o lanseta mai de fite - dar nu a vrut nimeni sa-mi vanda....

Joarda e facuta pe un blank seeker sp704-1 s-glass(cred) 1pcs, aprx 2,12/2,16 mRobert517 scrie:Chestie de noroc .... , dar pui "custom-ul "pe ei si se rezolva
.
Felicitari pentru realizare- arata foarte bine lanseta , dar sunt si eu curios :
Baga detalii - sunt interesat - asta iarna am vrut sa-mi iau si eu o lanseta mai de fite - dar nu a vrut nimeni sa-mi vanda...., deh traim in Romania ..... , poate mai incerc iarna viitoare
![]()
Putere de aruncare 1/4-5/8 tradus in limbaju nostru 7-17.5 gr, special facuta pentru linguri si voblere.
Actiune moderat-rapida, lucreaza pe prima treime a varfului apoi se "inchide" destul de brusc plus ca are o rezerva de putere fantastica pe talon.
Ca greutate finala a lansetei am ajuns la 142 gr fara sistemul de echilibrare si cu discurile puse 177 gr dar se echilibreaza atat de bine ca nu le simti.
Ideea de baza e ca am prins primii doi pesti ieri cu ea ambii trecuti un pic de kg bucata si efectiv nu imi dau seama cand am dat teapa si cand au ajuns la mal fara sa caraie catusi de putin frana mulinetei si asta cu un bat din categoria ML

Iar de senzitiva... simti bataia voblerului pana in calcaie cu ea

-
- utilizator constant
Aaaa...deci este pentru vobler lanseta , de asta nu am citit despre Seeker , m-au interesat doar cele de jig .
Oricum ,e frumoasa lanseta (imi place ca nu ai pus decat vreo 8-9 inele ,nu n-shpe cum se poarta pe la rod builderi - de ce or pune atatea nu stiu
), dar cel mai important e ca prinde peste
In alta ordine de idei - nu-ti fa riduri cu echilibratul lansetei - personal nu cred in asa ceva - ma amuza cand vad o poza cu o lanseta "echilibrata" , adica tinuta in echilibru pe un degat pus la o palma in fata mulinetei
,pentru ca :
1. nu tine nimeni mana acolo cand pescuieste
2. si cel mai important - toti pescuim cu naluci (lanseta nu trebuie sa fie "echilibrata" acasa ci la pescuit - mai exact in timpul pescuitului )si nimeni nu le ia in considerare la echilibrare (nici nu ar fi posibil pentru ca o mica crestere in greutate a jigului ar necesita o mult mai mare crestere a greutatii cotorului , la vobere intervine rezistenta opusa la inaintarea prin apa ....si altele
)
Dar cel mai important e ca in sfarsit avem un rod builder la Tulcea

Oricum ,e frumoasa lanseta (imi place ca nu ai pus decat vreo 8-9 inele ,nu n-shpe cum se poarta pe la rod builderi - de ce or pune atatea nu stiu

In alta ordine de idei - nu-ti fa riduri cu echilibratul lansetei - personal nu cred in asa ceva - ma amuza cand vad o poza cu o lanseta "echilibrata" , adica tinuta in echilibru pe un degat pus la o palma in fata mulinetei

1. nu tine nimeni mana acolo cand pescuieste

2. si cel mai important - toti pescuim cu naluci (lanseta nu trebuie sa fie "echilibrata" acasa ci la pescuit - mai exact in timpul pescuitului )si nimeni nu le ia in considerare la echilibrare (nici nu ar fi posibil pentru ca o mica crestere in greutate a jigului ar necesita o mult mai mare crestere a greutatii cotorului , la vobere intervine rezistenta opusa la inaintarea prin apa ....si altele

Dar cel mai important e ca in sfarsit avem un rod builder la Tulcea

eee nici chiar asa, a fost o intamplareRobert517 scrie:
Dar cel mai important e ca in sfarsit avem un rod builder la Tulcea![]()
![]()
![]()

Asta a fost de proba, sa vad ce iese, urmatoarea cred ca va fi pe un blank de lamiglas, recunoscutul model skeet reese, si atunci se va schimba total abordarea, clar trec la alt nivel nu la matisat inele in poala

Plus ca aia o vreau de cast

-
- veteran
sosit de la pescuit.
dunarea, in proportie de 70-75% tulbure
prins un salau 63cm-2,2kg
http://www.flickr.com/photos/74243065@N ... hotostream

pana la urma o sa-ti dibuiasca fomistii locul... 

bun si asta decat delocS.G. DRILL scrie:sosit de la pescuit.![]()
dunarea, in proportie de 70-75% tulbure![]()

-
- utilizator constant
[quote="S.G. DRILL"]sosit de la pescuit.
...... da nici asta vad ca nu te opreste
, bravos ,tine-o tot asa 

...... da nici asta vad ca nu te opreste

S.G ......daca n-ai mai ''pensat'' salai din ''vitrina'' aia..........Bravo