deja nu mai tine de pescari prosti, cre'ca ii arde mai tare de marleala lu domnu peste decat de halealaS.G. DRILL scrie:o fi fantastica,dar nare ce face cand pescarul este prost![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
deja nu mai tine de pescari prosti, cre'ca ii arde mai tare de marleala lu domnu peste decat de halealaS.G. DRILL scrie:o fi fantastica,dar nare ce face cand pescarul este prost![]()
![]()
Nu.g30rg3 scrie:a fost si steff cu tine?
sa nu incepi cu complexe din asteasteff scrie:Nu.g30rg3 scrie:a fost si steff cu tine?
Eu nu mai merg cu voi la pescuit. Voi suntei cu scoruri cu competitie cu mistouri... eu, pescuiesc doar de relaxare
.
ma lesisteff scrie:Nu.g30rg3 scrie:a fost si steff cu tine?
Eu nu mai merg cu voi la pescuit. Voi suntei cu scoruri cu competitie cu mistouri... eu, pescuiesc doar de relaxare
.
ia sa ii facem o invitatie, sa vezi cum vine cu noiS.G. DRILL scrie:ma lesisteff scrie:Nu.g30rg3 scrie:a fost si steff cu tine?
.
![]()
![]()
nu prea vad sa saraS.G. DRILL scrie:acum trebuie sa sara cu informatii proaspete stiucarcs![]()
![]()
![]()
sa ne spuna ce capturi a avut![]()
![]()