deja nu mai tine de pescari prosti, cre'ca ii arde mai tare de marleala lu domnu peste decat de halealaS.G. DRILL scrie:o fi fantastica,dar nare ce face cand pescarul este prost![]()
![]()
cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
a fost si steff cu tine?
Nu.g30rg3 scrie:a fost si steff cu tine?
Eu nu mai merg cu voi la pescuit. Voi suntei cu scoruri cu competitie cu mistouri
sa nu incepi cu complexe din asteasteff scrie:Nu.g30rg3 scrie:a fost si steff cu tine?
Eu nu mai merg cu voi la pescuit. Voi suntei cu scoruri cu competitie cu mistouri... eu, pescuiesc doar de relaxare
.
-
S.G. DRILL
- veteran

ma lesisteff scrie:Nu.g30rg3 scrie:a fost si steff cu tine?
Eu nu mai merg cu voi la pescuit. Voi suntei cu scoruri cu competitie cu mistouri... eu, pescuiesc doar de relaxare
.
ia sa ii facem o invitatie, sa vezi cum vine cu noiS.G. DRILL scrie:ma lesisteff scrie:Nu.g30rg3 scrie:a fost si steff cu tine?
.
![]()
![]()
-
S.G. DRILL
- veteran

steff esti invitatul meu la pescuit,luni
de ce luni
pentru ca:vineri plec la constanta si vin in jur de ora 19,sambata muncesc pana la ora 13,dupa care trag o fuga pe la sat,sa il aduc pe tata socru'(impotriva vointei mele)si duminica sunt floriile unde ma duc la al meu frate,ca in fiecare an(totdeauna ma fac pulbere)acum intelegi de ce te invit luni

-
S.G. DRILL
- veteran

acum trebuie sa sara cu informatii proaspete stiucarcs
sa ne spuna ce capturi a avut

sa ne spuna ce capturi a avut
nu prea vad sa saraS.G. DRILL scrie:acum trebuie sa sara cu informatii proaspete stiucarcs![]()
![]()
![]()
sa ne spuna ce capturi a avut![]()
![]()
-
S.G. DRILL
- veteran

eu l-am vazut cand a prins un salau
daca nu spune nimic este neserios

daca nu spune nimic este neserios