ai dat peste el la baltoaca?S.G. DRILL scrie:eu l-am vazut cand a prins un salau![]()
![]()
![]()
daca nu spune nimic este neserios![]()
![]()
cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Imi pare rau... muncesc si-mi place munca mai mult decat distractiaS.G. DRILL scrie:steff esti invitatul meu la pescuit,luni

Deja s-a deschis sezonu'? ... ai grija sa nu te arzi prea mult de la soare, hidrateaza-te bine cu bereS.G. DRILL scrie:![]()
![]()
de ce luni
![]()
![]()
pentru ca: vineri plec la constanta si vin in jur de ora 19

Intai munca si dupa aia distractiaS.G. DRILL scrie:sambata muncesc pana la ora 13

Ai grija ce scri ca daca citeste cine nu trebuie ai sa mananci la conservaS.G. DRILL scrie:dupa care trag o fuga pe la sat, sa il aduc pe tata socru'(impotriva vointei mele)

Nu exista-n lumea asta frate ca al meuS.G. DRILL scrie:duminica sunt floriile unde ma duc la al meu frate, ca in fiecare an (totdeauna ma fac pulbere) acum intelegi de ce te invit luni![]()
![]()
Si la bine si la rau, e fratele meu... pam pam

Hai sa-ti traiasca fratele

-
- veteran
ai dreptate in tot ceea ce spui, dar adevarul este de partea mea

N-am... ori n-a ajuns inca..g30rg3 scrie:steff ai mp:D

nush ce naiba se intampla ca nu prea mai ajung mesajele la destinatie de cand cu noua platforma?!steff scrie:N-am... ori n-a ajuns inca..g30rg3 scrie:steff ai mp:D
Acum, am. Trebuia doar sa dau un reload. scuze.
nu face nimicsteff scrie:Acum, am. Trebuia doar sa dau un reload. scuze.

v-am observat online aseara, dar ma luptam cu cardul din aparatul foto
fiu-meu a vrut sa descarce el primul foto, si cel mai mult i-a placut unde scria ”all erase”...
oricum, nu prea interesant-nu avea decat 40cm cu coada cu tot.
astazi si maine stiuci
duminica-...
fiu-meu a vrut sa descarce el primul foto, si cel mai mult i-a placut unde scria ”all erase”...
astazi si maine stiuci
duminica-...
Sa ne spui diseara ce ai facut si pan atunci un calduros rahat in traistastiucarcs scrie:v-am observat online aseara, dar ma luptam cu cardul din aparatul foto
astazi si maine stiuci
duminica-...