Pai daca ii trebe fitze...... noi ne multumim si cu gioarse din "bazar"steff scrie:Off.. n-as vrea sa fiu in pielea luig30rg3 scrie:e in sevraj de la anessa lui. Are si omu' asta o bafta...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai daca ii trebe fitze...... noi ne multumim si cu gioarse din "bazar"steff scrie:Off.. n-as vrea sa fiu in pielea luig30rg3 scrie:e in sevraj de la anessa lui. Are si omu' asta o bafta...
baga si o poza acolo sa ne induioseziRobert517 scrie:Azi prima gherla pe 2012,deocamdata 3-1 pentru mine ,dar cred ca pierd repede avantajul
![]()
Singurul lucru bun - m-am intalnit cu stiucarcs ( a luat un caras la twister)
tu macar conduci cu 3-1Robert517 scrie:Azi prima gherla pe 2012,deocamdata 3-1 pentru mine ,dar cred ca pierd repede avantajul
![]()
Singurul lucru bun - m-am intalnit cu stiucarcs ( a luat un caras la twister)
eu sambata sunt libereu in schimb sunt condus in mod zdrobitor![]()
![]()
tu esti liberg30rg3 scrie:eu sambata sunt libereu in schimb sunt condus in mod zdrobitor![]()
![]()
se pare ca ti-a facut cineva program pentru sambataS.G. DRILL scrie:tu esti liberg30rg3 scrie:eu sambata sunt libereu in schimb sunt condus in mod zdrobitor![]()
![]()
![]()
![]()
eu in schimb muncesc pana la ora 13
![]()
![]()
![]()
dupa care plec in vizita pe la sat![]()
![]()
stai ca vine randu meuS.G. DRILL scrie:asta este un sacrificiu![]()
![]()
pierd o zi dar castig toata saptamana care vine
![]()
![]()
tu nu ai ascultat la meteog30rg3 scrie:stai ca vine randu meuS.G. DRILL scrie:asta este un sacrificiu![]()
![]()
pierd o zi dar castig toata saptamana care vine
![]()
![]()
ca imi iau concediu pe dupa pasti