S-aveti fire intinse!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Rahat in traista color care mereti Maine la pescuiala ca eu nu vad apa prea curandsteff scrie:Maine care pe unde mergeti?... la mine s-a modificat modificarea.
S-aveti fire intinse!
Hai ma... la cata "apa neagra" ai acolo si spui ca nu o vezi, ce naiba ai dat in miopieg30rg3 scrie: Rahat in traista color care mereti Maine la pescuiala ca eu nu vad apa prea curand
da, mersi de incurajare, ca e de 3 zile nu am vazut decat alb in fata ochilorsteff scrie:Hai ma... la cata "apa neagra" ai acolo si spui ca nu o vezi, ce naiba ai dat in miopieg30rg3 scrie: Rahat in traista color care mereti Maine la pescuiala ca eu nu vad apa prea curand.
Bravos, colegasteff scrie:![]()
![]()
![]()
Am fost in doua ture la pescuit, odata dimineata - ora 7.30 eram la dunare, pana mi-am facut loc printre stationaristi au mai trecut vreo 30 de minute. Lansez de cateva ori, nimic... la ce vreme e nu cred ca nu iau nimic (imi faceam curaj), mai lansez odata cu gandul ca ma voi muta apoi in alt loc, astept sa cada jigul pe fund si de-odata vad ca firul o ia la deal, mai sa fie, o fi vreo moaca, abia acum intep (oare cata nesimtire pe mine de n-am simtit atacul?). Recuperez si il aduc la suprafata, ba esti nebun?... ce salau e asta bre nu l-am simtit?
. Nu mincioc, nu grip... ce dracu' cauti ma la peste fara de-astea?
![]()
Nu-l iert, e primul salau pe anul asta la categoria asta... asa de mare il vedeam de nu-i dadeam mai putin de 3.5 kg
. Bine inteles ca au venit "aplaudacii"
... "ooo gras curcanul bre"... etc. Am mai coborat cativa metri la vale si am mai luat unul (mai mic). A inceput vantul apoi ploaia si mi-am zis ca e momentul sa plec sa nu raman pe-acolo prin mocirla aia. Cand am ajuns in oras, nici urma de ploaie... asta e, cu alta ocazie o sa fie si mai bine. Acasa i-am cantarit, cel mare 2.6 iar celalalt 1.4.
Am vazut ca iese soarele si am plecat iar... "Iar pleci ma?... Pai nu se vede?... Ihi".
Pana sa plec din fata blocului l-am sunat pe Aurelian... canci, i-al de unde nu-i (asta, n-are semnal la telefon ori are telefonul inchis ori este pe frontiera)
Ca sa nu ma... la cap, mi-am lasat telefonul in masina. Mai la deal de 7 tevi, mai la vale... hai hai, poate poate si am mai luat unul (1 kg) si asta a fost tot pe ziua de azi.
Am vazut ca m-ai sunat tu, m-a sunat si Levent...![]()
Cam asta-i tot.
Maine e ziua lu' asta "mic"... Alecsandru-Mihail, sunt consemnat la domiciliu![]()
Vineri daca nu se anunta nimic (si sper sa nu se anunte nimic imprevizibil), sunt la dunare... fie la tevi fie la TV.
Era sa uit... @g30rg3 sa-ti strangi marlele de pe dunare ca mi-au facut zdrente gumele.