Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Al dracu' vant... nu putea sa fie invers, muuuult salau si putin vant.Robert517 scrie:Un salau si muuuuult vant........[...]![]()
![]()
![]()
felicitatiuniRobert517 scrie:Un salau si muuuuult vant........la ora 11 m-am retras la bere![]()
![]()
![]()
Ma refer la salai prinsi la gume....si apropo, m-am dat pe conserva de porc ( de parca tu nu ai sti)S.G. DRILL scrie:pinocchio , pinocchio , ce-ti mai place shaorma cu de toate ( la pachet )Goldelian scrie:Frumosi salai . TOata lumea prinde salau numai eu nu.Dar va veni si randul meu
![]()
![]()
![]()
conserva de porc , conserva de vita , conserva de pui , pate , fasole cu carnati , cabanosi , carnati de bere , pizza ,paine coapta pe jar , bere , vin .Goldelian scrie:Ma refer la salai prinsi la gume....si apropo, m-am dat pe conserva de porc ( de parca tu nu ai sti)S.G. DRILL scrie:pinocchio , pinocchio , ce-ti mai place shaorma cu de toate ( la pachet )Goldelian scrie:Frumosi salai . TOata lumea prinde salau numai eu nu.Dar va veni si randul meu
![]()
![]()
![]()
![]()
A......nu ti-am vazut masina prin fata blocului.....esti plecat pe frontiera cred, ca doar nu ai iesit sa joci sah in parc in piatza noua
Si eu care tot timpul asta am crezut ca erati la pescuitS.G. DRILL scrie:[...]
conserva de porc , conserva de vita , conserva de pui , pate , fasole cu carnati , cabanosi , carnati de bere , pizza ,paine coapta pe jar , bere , vin .![]()
![]()
![]()
c-am asta era meniul nostru![]()
![]()
![]()
Ce ma, deja ati trecut la lebede?S.G. DRILL scrie:si nu in ultimul rand , pufuleti , foarte multi pufuleti![]()
![]()
Ba da dar..... ar insemna ca am mers atat de mult in amonte incat am iesit din tarasteff scrie:nu putea sa fie invers, muuuult salau si putin vant.
Robert517 scrie:Ba da dar..... ar insemna ca am mers atat de mult in amonte incat am iesit din tarasteff scrie:nu putea sa fie invers, muuuult salau si putin vant.( .....prin Vest
)
Deja sunteti pretentiosi... vreti sa apara totul intr-o singura pozaRobert517 scrie:@g3org3 - la 9:18 ( scrie pe poza originala - aici nu apare din motive care-mi scapa![]()
)