cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Opaaaa... ete la ei (stiu ei care), Hristos a inviat!...

-
Robert517
- utilizator constant

Un salau si muuuuult vant........la ora 11 m-am retras la bere

Al dracu' vant... nu putea sa fie invers, muuuult salau si putin vant.Robert517 scrie:Un salau si muuuuult vant........[...]![]()
![]()
![]()
Lasa ca-i frumos si asta.
felicitatiuniRobert517 scrie:Un salau si muuuuult vant........la ora 11 m-am retras la bere![]()
![]()
![]()
Ma refer la salai prinsi la gume....si apropo, m-am dat pe conserva de porc ( de parca tu nu ai sti)S.G. DRILL scrie:pinocchio , pinocchio , ce-ti mai place shaorma cu de toate ( la pachet )Goldelian scrie:Frumosi salai . TOata lumea prinde salau numai eu nu.Dar va veni si randul meu
![]()
![]()
![]()
[quote="Robert517"]Un salau si muuuuult vant........la ora 11 m-am retras la bere
Nu mai pune poze aici , ca parca vad ca te trezesti intr-o zi cu toata gasca pe cap

Nu mai pune poze aici , ca parca vad ca te trezesti intr-o zi cu toata gasca pe cap
-
S.G. DRILL
- veteran

conserva de porc , conserva de vita , conserva de pui , pate , fasole cu carnati , cabanosi , carnati de bere , pizza ,paine coapta pe jar , bere , vin .Goldelian scrie:Ma refer la salai prinsi la gume....si apropo, m-am dat pe conserva de porc ( de parca tu nu ai sti)S.G. DRILL scrie:pinocchio , pinocchio , ce-ti mai place shaorma cu de toate ( la pachet )Goldelian scrie:Frumosi salai . TOata lumea prinde salau numai eu nu.Dar va veni si randul meu
![]()
![]()
![]()
![]()
A......nu ti-am vazut masina prin fata blocului.....esti plecat pe frontiera cred, ca doar nu ai iesit sa joci sah in parc in piatza noua
c-am asta era meniul nostru
si nu in ultimul rand , pufuleti , foarte multi pufuleti
Si eu care tot timpul asta am crezut ca erati la pescuitS.G. DRILL scrie:[...]
conserva de porc , conserva de vita , conserva de pui , pate , fasole cu carnati , cabanosi , carnati de bere , pizza ,paine coapta pe jar , bere , vin .![]()
![]()
![]()
c-am asta era meniul nostru![]()
![]()
![]()
Ce ma, deja ati trecut la lebede?S.G. DRILL scrie:si nu in ultimul rand , pufuleti , foarte multi pufuleti![]()
![]()
-
Robert517
- utilizator constant

Ba da dar..... ar insemna ca am mers atat de mult in amonte incat am iesit din tarasteff scrie:nu putea sa fie invers, muuuult salau si putin vant.
@g3org3 - la 9:18 ( scrie pe poza originala - aici nu apare din motive care-mi scapa
Robert517 scrie:Ba da dar..... ar insemna ca am mers atat de mult in amonte incat am iesit din tarasteff scrie:nu putea sa fie invers, muuuult salau si putin vant.( .....prin Vest
)
Deja sunteti pretentiosi... vreti sa apara totul intr-o singura pozaRobert517 scrie:@g3org3 - la 9:18 ( scrie pe poza originala - aici nu apare din motive care-mi scapa![]()
)