cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Sa trecem la treaba... 

La multi ani!

Alooo!!!
"Hristoa a inviat!"... mai traiti ma?

"Hristoa a inviat!"... mai traiti ma?

Ssssssshhhht. Suntem camuflati pe ici colo.
Stam la panda precum salaul.
Dupa atatea zile nepescuit
.....oare mai stiu sa pescuiesc???
Sa vina caldura sa
pe malul Dunarii....si sa prindem si un salau doi.

Dupa atatea zile nepescuit

Sa vina caldura sa

Goldeanule ai iesit ma din hibernare? 

Drillule ce-ti mai face poligonul? 

-
- veteran
rezista cu brio
mai am trei trageri sper
dupa care o sa-mi iau talpasita si direct la dunare cu mine 

Drill-ule, daca scapi aer de la atatea intepaturi , vezi ca in chitul barcii gasesti petice
Steff..ca tot veni vorba de hibernare........
Ursu iese din viziuna, dupa o iarna lunga de hibernare, cu mare chef de f... Vestea se duce repede, asa ca toate animalele se ascundeau, care pe unde apucau. Ursul, furios la culme si cu o erectie infricosatoare, ajunsese sa rascoleasca tufisurile - unde da peste arici. Ariciul, ghinionist, abia trezit si el din hibernare, se face ghem de frica. Ursul - intorcandu-l pe toate partile - incepe sa urle: "Undeee-i pasarica ma?!?! Unde ai tu, ma, pasarica?" Dupa cateva momente de panica, ariciul, cu vocea gatuita de frica, zice: "Nenea... io n-am pasarica..." Ursul, continuand sa-l rasuceasca febril: "Pe unde vorbesti, ma?!?!"

Steff..ca tot veni vorba de hibernare........
Ursu iese din viziuna, dupa o iarna lunga de hibernare, cu mare chef de f... Vestea se duce repede, asa ca toate animalele se ascundeau, care pe unde apucau. Ursul, furios la culme si cu o erectie infricosatoare, ajunsese sa rascoleasca tufisurile - unde da peste arici. Ariciul, ghinionist, abia trezit si el din hibernare, se face ghem de frica. Ursul - intorcandu-l pe toate partile - incepe sa urle: "Undeee-i pasarica ma?!?! Unde ai tu, ma, pasarica?" Dupa cateva momente de panica, ariciul, cu vocea gatuita de frica, zice: "Nenea... io n-am pasarica..." Ursul, continuand sa-l rasuceasca febril: "Pe unde vorbesti, ma?!?!"

Stiu cum e... te inteleg perfect.S.G. DRILL scrie:rezista cu briomai am trei trageri sper [...]
Cat despre "trageri"... mai practica era o branula, te scapa de gloante.