Cine a vazut pe TVR , "Pescar hoinar"?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

noname
veteran
veteran

sd

Mesaj de noname » 04 Mar 2006, 22:03

intra pe tvr.ro, inregistrari video, emisiuni, pescar hoinar, si poti revedea emisiunile.
mai le-au scos sau mi se pare mie ? :shock: :shock: :shock: acum o saptamana erau, avem spioni ?

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 05 Mar 2006, 08:05

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 05 Mar 2006, 10:24

Mi se pare mie, sau s-a schimbat (inspre bine) emisiunea? Chiar acum ma uit, adica mai mult o ascult, si o vad mult peste cele 3-4 pe care le-am vazut pina acum. E axata pe C&R, monturi, explicatii, cred ca e OK.
Ceva haios: cintareau baietii purcelul, cu un cintar RAPALA. BLASFEMIEEE :twisted:

noname
veteran
veteran

sd

Mesaj de noname » 05 Mar 2006, 11:03

scuzi :oops: chiar nu o gaseam, multam :P

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Mar 2006, 11:16

asta de azi a fost dedicata "purcelusilor". :twisted:
...nik despre rapitori :cry:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Mar 2006, 16:36

pe mine ma seaca maxim expresiile " prieteni pescari acum ne aflam pe drum" sau "ne aflam pe balta prietenului x" sau "ne aflam in magazinul prietenului x".
Are producatorul un limbaj de sta matza in coada. Si pe vremea lui ceausescu parca era o diversitate mai mare de cuvinte..

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 06 Mar 2006, 08:34

Da! ... dupa citiva emisiuni cu gustul amar in gura am ridicat de la televizor ... tot respectul pt V.T. dar in Romania nu e nevoie pt o emisiune unde arata prepararea pestelui ... probabil ca au vrut sai faca o emisiune asemanator cu a lui Rex Hunter , dar acolo nu tre sa faca reclama la C&R !!! ... la noi insa nar trebui nici sa se aminteasca in emisiuni ca pestii sunt bune pt mincare... avem atitea ape in tara incat daca domnu V.T. mai duce emisiunea inca 20 de ani si arata toate stilurile si pesti ce se prinde in ele , nici atunci no se prezinta pe toate....

Cand am invatat muscaritul "profesorii" mei au zis ca mult conteaza de la cine inveti , ca daca inveti C&R de la inceput asa vei continua , si asa arati si la generatia urmatoare ... asa ca era mai bine sa arata in emisiune frumusetiile apelor noastre ... pilda pozitiva tre sa arata ca negative intilnim zi de zi...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Mar 2006, 14:06

Sincer,am toata stima pentru Victor Tarus,ca pescar,ca om nu-l cunosc.Ce ma enerveaza cel mai tare este "papagalul" care cred ca e moderatorul emisiunii,care,la fel ca in vremurile "de aur",nu e in stare sa gaseasca prea multe cuvinte in vocabularul ce-l are (daca are),sau crede ca inca nu e voie sa fie prea guraliv :shock: ,si se repeta in aceleasi cuvinte,emisiune de emisiune....mai face si pe marele pescar desi se vede clar cum tine lanseta in mana :lol: .
Victor Tarus mi-a oferit posibilitatea de a citi carti despre pescuit in copilarie si chestia asta m-a facut de multe ori sa visez cu ochii deschisi la "marea captura" :lol: :lol: :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 06 Mar 2006, 16:46

VT are merite incontestabile,dar pe sticla nu prea face 2 bani.I-am citit revista si cartile la greu si ramai cu o parere deosebita,dar dupa ce il vezi la TV ramai..... :shock:
Ar trebui sa lase pe altii,iar el sa stea in spatele camerei.
Nu dati,a fost o simpla parere!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 07 Mar 2006, 09:45

referitor de "papagalul" ala , poate sa spuna in fiecare emisiune sa dam drumul pestii pt mentinerea starii apelor...
Daca si io comentez tre sa spun parearea mea, ca emisiunea lui V.T. mi se pare ca are un nivel mai inalt decat emisiunile pina acum de tema , dar nu trebuie copiat alte emisiuni, poate sa faca si una care accentueaza pescuitul C&R - toate lumea stie ca si cei care pescuiesc C&R cateodata retin 1-2 buc , dar pt asta nu tre sa faca reclama in media... probabil o sa aiba mai multe comentarii de la fometistii dar io cred ca te simti altfel cand faci un lucru bun , corect 100% si esti comentat, cel putin stii ca ai dreptate. Stiu ca cu asta no sa "desparte apa" , dar putea sa aiba efect asupra pescarilor - chiar si daca pe un procent mic - , si pe generatia urmatoare - sincer sunt sigur ca pe batrini no sa aiba nici un efect in afara ca astea sa ridica vocea ca de ce au dat drumul-, stiu din proprie experienta. Nu trebuie zis ca ex. babusca asta are peste limita ce pot sa retin , ci ca dau drumul sa inmulteasca sau poate peste 2 zile agati din nou si asa no sa plitisec... chestia cu baltile private (mai ales care sunt inchise de la public) , eh! pescuitul pe locurile astea au o monotonitate arunci si scoti o peste de fiecare data, cred ca cei mai multi pescari care se uita la emisiune vrea sa-si vada locurile noi bune dar putine dintree ei vrea sa pescuiasca in acvariu... e altfel cand te'ntorci acasa de pe o apa naturala chiar si daca au fost populat de cativa ani si ai prins cu greu 10 pesti sub sau peste dimensiune, cat in cazul cand ai pescuit la o balta populata de ex. 2 luni cu pesti de peste 10kg si in fiecare 2 minute ai prins una... cel putin io aleg prima varianta cu 10 pestii :lol:
daca tot au dat numele emisiunii pescar hoinar sa "hoinareasca" :D atunci ,nu in rind tot pe lacul xx sa mearga, e plitisitor... probabil pt cel mai multi parea ape de vis alea populate dar cate locuri din astea sunt in tara ,poate citiva zeci pe care pescuiesc citiva sute de pescari, restul favorizeaza apele naturale... astea trebuie aratate , realitatea dura!
Dupa cum am vazut domnu Victor e acasa in toate stilurile de pescuit ,asa ca poate sa faca o emisiune chiar si pt pescari hoinari :wink: C&R : wink: :wink:

Scrie răspuns