referitor de "papagalul" ala , poate sa spuna in fiecare emisiune sa dam drumul pestii pt mentinerea starii apelor...
Daca si io comentez tre sa spun parearea mea, ca emisiunea lui V.T. mi se pare ca are un nivel mai inalt decat emisiunile pina acum de tema , dar nu trebuie copiat alte emisiuni, poate sa faca si una care accentueaza pescuitul C&R - toate lumea stie ca si cei care pescuiesc C&R cateodata retin 1-2 buc , dar pt asta nu tre sa faca reclama in media... probabil o sa aiba mai multe comentarii de la fometistii dar io cred ca te simti altfel cand faci un lucru bun , corect 100% si esti comentat, cel putin stii ca ai dreptate. Stiu ca cu asta no sa "desparte apa" , dar putea sa aiba efect asupra pescarilor - chiar si daca pe un procent mic - , si pe generatia urmatoare - sincer sunt sigur ca pe batrini no sa aiba nici un efect in afara ca astea sa ridica vocea ca de ce au dat drumul-, stiu din proprie experienta. Nu trebuie zis ca ex. babusca asta are peste limita ce pot sa retin , ci ca dau drumul sa inmulteasca sau poate peste 2 zile agati din nou si asa no sa plitisec... chestia cu baltile private (mai ales care sunt inchise de la public) , eh! pescuitul pe locurile astea au o monotonitate arunci si scoti o peste de fiecare data, cred ca cei mai multi pescari care se uita la emisiune vrea sa-si vada locurile noi bune dar putine dintree ei vrea sa pescuiasca in acvariu... e altfel cand te'ntorci acasa de pe o apa naturala chiar si daca au fost populat de cativa ani si ai prins cu greu 10 pesti sub sau peste dimensiune, cat in cazul cand ai pescuit la o balta populata de ex. 2 luni cu pesti de peste 10kg si in fiecare 2 minute ai prins una... cel putin io aleg prima varianta cu 10 pestii
daca tot au dat numele emisiunii pescar hoinar sa "hoinareasca"

atunci ,nu in rind tot pe lacul xx sa mearga, e plitisitor... probabil pt cel mai multi parea ape de vis alea populate dar cate locuri din astea sunt in tara ,poate citiva zeci pe care pescuiesc citiva sute de pescari, restul favorizeaza apele naturale... astea trebuie aratate , realitatea dura!
Dupa cum am vazut domnu Victor e acasa in toate stilurile de pescuit ,asa ca poate sa faca o emisiune chiar si pt pescari hoinari

C&R : wink: