Cine a vazut pe TVR , "Pescar hoinar"?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Feb 2006, 23:13

Gata, am aflat de la VT si ca shadul e bun la clean, pot sa ma culc linistit :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 01 Mar 2006, 00:00

si cind ma gindesc la prima mea carte despre pescuit LA PESCUIT CU UNCHIUL VIRGIL :oops: avem numa vre-o 8ani :? da ca sa vezi VIDEO nu KILL numa RADIO FUN ci si AMINTIRILE mele DIN COPILARIE

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 01 Mar 2006, 08:09

Gerula scrie:Gata, am aflat de la VT si ca shadul e bun la clean, pot sa ma culc linistit :lol: :lol: :lol:.

Dormi linistit shadul lucreaza pentru tine! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Mar 2006, 08:48

E buna asta :lol: :lol: :lol:

Pur si simplu VT a prezentat twisterul ca fiind "momeala universala", si, invartind intre degete un shad, a inceput sa zica e bun "si la somn, si la salau, si la stiuca, si la biban, si la avat, si la pastrav, si la clean". Mai lipseau lipanul, fantanelul si lostrita din insiruire, ca sa fie tacamul complet :lol: :lol: :lol:.

In plus, emisiunile sunt prea "cu adresa", ba pe Herastrau, ba pe Sarulesti... :wink:
Cu lacrimi Bastus!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 01 Mar 2006, 10:10

oaie scrie:d-le Armand
cred ca nu urmariti emisiunea dlui tarus.cred de asemenea ca vati format o parere gresita despre dansul.daca dinsul credeti ca nu iubeste pestii si pescuitul atunci cred ca sunteti superficial.
Salutare!
Una dintre regulile acestui forum este urmatoarea:
"Comabate ideea si nu persoana".
Daca eu sunt sau nu superficial, nu aveti de unde sa stiti!
Eu nu judec "omul" Victor Tarus pentru ca nu il cunosc sa stiu cum este el in realitate. Eu judec imaginea pe care el o reprezinta pe Televiziunea Nationala. Iar daca eu vad in toate emisiunile replica"am de o prajeala...." consider ca asta este mesajul principal trimis de emisiunea lui!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Mar 2006, 10:30

Sincer eu n-as mai comenta chestiile gen "am de o prajeala", "ce frumos o sa sfaraie in tigaie" etc. Cata vreme omul mai si elibereaza mi se pare ok. Neplacut e faptul ca se prezinta informatii pur si simplu eronate ca fiind adevaruri absolute. Uitati-va putin la ultima emisiune cum da VT din mana cand slobozeste duma aia cu 15 metri de fir.
Cu lacrimi Bastus!

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 01 Mar 2006, 11:20

Am senzatia ca cei de la TVR vor sa faca rating.Emisiunea nu e pt profesionisti,ci pt marea masa a populatiei care viseaza totusi la o tigaie de peste,indiferent de ce credem noi si daca ne place sau nu.La ce a prins Tarus la viata lui,astea sunt faramituri,sunt convins ca nu il incanta,dar producatorul emisiunii e la comanda.
Eu il gasesc vinovat ca nu face macar 10 minute de pescuit de inalta clasa cum i-ar sta bine si sa arate niste,,secrete'' de efect si cu rezultate.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 01 Mar 2006, 12:44

Daca spuneti ca a eliberato atunci scuze :oops: ,probabil mia scapat cadrul acela!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 01 Mar 2006, 14:34

Gerula scrie:Uitati-va putin la ultima emisiune cum da VT din mana cand slobozeste duma aia cu 15 metri de fir.
ce slobozeste? ce 15 m de fir?

thunder
junior
junior

Mesaj de thunder » 01 Mar 2006, 15:04

Si mie emisiunea in cauza mi-a lasat o impresie proasta.Nu cred ca a fost ceva folositor ori interesant in ea.
De asemenea nu cred ca a prinde si pastra intr-o emisiune de pescuit un biban plin de icre e chiar cea mai buna idee, eventual se putea mentiona ca se doreste rarirea lui in acea balta.
Nu cred ca merita pierduta vremea cu asemenea emisiune.
Parerea mea!!

Scrie răspuns