Cine a vazut pe TVR , "Pescar hoinar"?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adyy_002
junior
junior

Mesaj de adyy_002 » 01 Mar 2006, 15:45

DA se vede clar cum este prins la japca are ancora prinsa intr-o parte si cand ii face poza il intoarce sa nu se vada , ducetiva in herastrau sa le dati bani apoi plecati

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Mar 2006, 17:33

todi scrie:
ce slobozeste? ce 15 m de fir?
Gerula scrie:"Daca nu reusesti sa stapanesti in 15 metri de fir un peste pe care l-ai intepat, nu reusesti nici in mai multi" :shock: :lol: :lol: :lol:

Nu ma uitam la emisiunile astea, dar abia acum realizez ce pierdeam :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Mar 2006, 17:34

E in emisiunea cu pescuitul la copca pe Herastrau.
Cu lacrimi Bastus!

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 01 Mar 2006, 19:14

pt dl armand
"Comabate ideea si nu persoana". mai adaug : domnul v tarus imi da impresia tot timpul ca se bucura de fiecare peste prins,cal apreciaza ,cal iubeste,cal respecta....de asemenea urmariti cum dl v tarus se bucura de fiecare peste fie el si albitura.. atunci cum pot sa combat ideea?sau omul?
" imaginea pe care el o reprezinta pe Televiziunea Nationala" este o imagine care se adreseaza pescarului de rand care mai face si o prajala din ceea ce prinde.
recunosc ca acest site si dl v.tarus au avut o mare influeta asupra comportamentului meu ca pescar.
mesajul dansului zic eu ca este sa iubim pestii.daca dvs ati inteles alteva asta este.eu unul asta am invatat:sa respect pestii,si nu in ultimul rand colegii de pescuit.
fir intins

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 01 Mar 2006, 21:02

apai, drajilor, daca tot il fluierati pe dl. tarus de nu mai aveti suflare, de ce nu ii scrieti direct:"domnu' tarus, uite, noua asta ne place si asta nu ne place la emsiniunea dumitale. asta credem ca-i bine si asta credem ca nu-i bine".
ma rog, nu vreau eu sa va-nvat ce sa spuneti, dar poate ca chiar l-ar ajuta pe domnul asta sa-si imbunatateasca emisiunea, sa fac o emisiune pe care de-abia sa asteptam sa o vedem. iar din asta am castiga toti.

daca numa il injurati, nu ajuta la nimeni. decat numai ca mai iesiti din anonimat. sigur, si asta poate fi un scop, pana se face vremea mai buna si apele mai potrivite pentru o iesire...

parerea mea...

noname
veteran
veteran

sddf

Mesaj de noname » 01 Mar 2006, 21:12

Eu imi amintesc ca prin toamna a facut VT o emisiune pe Dunare, nu mai stiu exact unde anume. Prindea albitura si un taran tot se dadea mare ca a prins un crap (era un ciortan de 300 g) atunci s-a vazut in glasul lui VT ca iubeste pestii si pescuitul mie asta impresie mi-o lasat (lucru firesc acela ca i-a reconandat taranului sa-l elibereze dar vocea nu era prefacuta :wink: ) poate daca ar fi dupa capul dansului nu am vedea ce vedem, sau poate daca ar fi altul in locul dansului ar renunta, greu de spus... l-am mai asultat pe Victor si pe la radio si imi aduc aminte cum spunea ca pescarii il critica pe motiv ca prinde pesti mici, aia-i frumusetea

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 01 Mar 2006, 21:23

ma, cum dracu ati vazut doar nasoli in emisiunea lu tarus?
da numeni n-a vazut cand a dat stiuca inapoi imediat dupa ce a luat-o intiomp ce dadea la copca in delta la caras?

Asta pare ceva gen parul versus barna din ochi...
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 01 Mar 2006, 21:23

legio1083 scrie:Nelule, imi pare rau, dar FAULT!
Ce are, sau mai bine zis ce n-are bibanul ca sa nu fie un peste de soi?

E necesar sa avem bibani de 3 k ca sa-i consideram pesti desoi?

Imi pare rau ca nu mai reusesti sa ajungi joi la crasma ca tare n=mi-atr fi placut sa te privesc in ochi intimp ce mu-ai spune ce alegi intre o partida de spinning la biban cu fineturi si o zi pe balta aiai de 700.000 pescuind la arici cu mamaliga.
Scuze ... uitasem ca iti place pescuitul la biban. Mie nu!
Si nici la balta aia de 700 000 lei pe zi!
Daca ar fi sa nu pot avea si alte alternative ... as sta acasa.
Poate totusi ajung miine pe la circiuma si te lamuresc.
legio1083 scrie:Nu ridic problema retinerii sau nu a pestelui.
..............
Bibanul, obletele, caraselul, posrcusorul sunt din orice punct de vedere ai privi problema cel putin lafel de "desoi " ca si crapul, somnul mreana sau maistiu eu care.
Cu obletele sunt de acord. Carasul sau porcusorul nu ma incinta deloc.
Insa decit sa prind biban mai bine stau acasa.
Pentru ca - cinstit sa fiu - nu prea ma omor eu cu C&R, dar nici nu prea iau acasa un peste daca nu are macar 1 kg. Iar daca eliberez un peste prefer sa stiu ca mai si traieste dupa aia, insa la biban sunt prea multe cazuri de cirlig inghitit prea profund.

Cit despre emisiunile Pescar Hoinar in discutie, eu nu consider ca i se pot imputa prea multe lui V Tarus:
- nu a prezentat cazuri concrete de pescuit la japca; totusi e discutabil daca trebuia sa faca aluzia "asta e pe bune nu la japca".
- a retinut o bibanoaica plina cu icre; era peste dimensiunea legala de retinere, nu e prohibitie si mai mult, daca balta era concesionata ... cred ca e un exemplu demn de urmat (poate doar pe natural o astfel de discutie sa aiba rost).

Ce i-as imputa eu ar fi ca nu face nici un fel de referire la calitatea apei in care pescuieste ... si din care ia pestele care va sfirii placut in tigaie.
Si chiar ii voi trimite un e-mail pe aceasta tema.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 01 Mar 2006, 22:04

oamenilor , eu unul n-am nimic cu domnul tarus, doar ca mi-a "placut" ca dadea la peste langa niste jepcari , pe herastrau, si ca-n afara de acei jepcari( aceiasi care au aparut si in ziarul libertatea in urma cu cateva saptamani), nu mai era nici un pescar pe garla; binenteles pe d-l tarus nu l-au refuzat si l-au lasat sa pescuiasca...doar de...putina reclama la balta nu strica.
si asta e IDEEA: EDUCATIE SANATOASA!
sau poate mi s-a parut numai mie, ca pe balta aia se da la japca.
am prins si eu anul asta un crap de 3 kilo la copca, dar la dandineta , intre 2 salai... 8)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 01 Mar 2006, 23:00

woblerman scrie:apai, drajilor, daca tot il fluierati pe dl. tarus de nu mai aveti suflare, de ce nu ii scrieti direct:"domnu' tarus, uite, noua asta ne place si asta nu ne place la emsiniunea dumitale. asta credem ca-i bine si asta credem ca nu-i bine".
ma rog, nu vreau eu sa va-nvat ce sa spuneti, dar poate ca chiar l-ar ajuta pe domnul asta sa-si imbunatateasca emisiunea, sa fac o emisiune pe care de-abia sa asteptam sa o vedem. iar din asta am castiga toti.

daca numa il injurati, nu ajuta la nimeni. decat numai ca mai iesiti din anonimat. sigur, si asta poate fi un scop, pana se face vremea mai buna si apele mai potrivite pentru o iesire...

parerea mea...
Eu i-am scris lui VT atunci cand am considerat necesar ... cu observatiile despre emisiune si despre revista ... daca le baga in seama sau nu ... asta e alta poveste.

In alta ordine de idei ... cate emisiuni despre pescuit avem la televiziunile din Romania ??? aproape ca nu mai prea conteaza cat de bune sau proaste sunt.
Noi pescari suntem cea mai carcotasa si mai dezbinata specie de oameni ... daca am fi PARTID am conduce Romania ... ca doar suntem cateva milioane de pescari la noi in tara.

Scrie răspuns