nunasolu scrie:Fishshopu'are stand la targ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
inghetata , vata pe bat , turta dulce..... ca majoritatea produselor sunt mai scumpe ca pe site .Ce ne mai cumparam la Targuri ?
Ce-i dirept ii dirept, da` macar o poza cum mi-ai aratat-o p-aia ca am si eu acelasi tip de telefon ca al tau, sa-mi fac walpaper cu eavijelie scrie:nu ai idee la cati le-a dat bine calculul ala...numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...asta aporpo' ca suntem la un topic cu targuri![]()
P.S. revin .... nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate![]()
![]()
![]()
adevarat graiesti prieteneleowb scrie:Salut ,intradevar sunt frumoase voblerele Japoneze dar si 60,80 de lei bucta .Eu cred ca nu si merita banii.Si majoritatea folosim dastea pana in 30 de lei si prind oricum ,Dar na depinde de priceperea fiecaruia sau un Jakal daca l apropii de mal sar pestiiiiii pe el.Sa nu uitam 90 la suta din pestii mari sunt prinsi la tuister sa spuna si D Vijalie el cam ce parere are.
miyagi scrie:Ce-i dirept ii dirept, da` macar o poza cum mi-ai aratat-o p-aia ca am si eu acelasi tip de telefon ca al tau, sa-mi fac walpaper cu eavijelie scrie:nu ai idee la cati le-a dat bine calculul ala...numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...asta aporpo' ca suntem la un topic cu targuri![]()
P.S. revin .... nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate![]()
![]()
![]()
.
Nu puteai si tu sa mi-o arati si mie acolo la umbra cand eram cu Razvan?miyagi scrie:azi am aratat trusa de clean de 2 ori... adica cu o data mai mult decat a fost vazuta in 2 ani))
![]()
![]()
vijelie scrie:Nu puteai si tu sa mi-o arati si mie acolo la umbra cand eram cu Razvan?miyagi scrie:azi am aratat trusa de clean de 2 ori... adica cu o data mai mult decat a fost vazuta in 2 ani))
![]()
![]()
Hai mah ca nu vreau sa te stresez. Ziceam doar ca-i misto spanielu` ala.
Targuiala usoara!