Ce ne mai cumparam la Targuri ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 30 Aug 2011, 20:15

nasolu scrie:Fishshopu'are stand la targ?
nu :(
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

ranga
veteran
veteran

Re: Ce ne mai cumparam la Targuri ?

Mesaj de ranga » 30 Aug 2011, 21:07

Ce ne mai cumparam la Targuri ?
inghetata , vata pe bat , turta dulce..... ca majoritatea produselor sunt mai scumpe ca pe site .
sunt bune si targurile astea la ceva , indeosebi sa vezi niste lucruri "live" dar de cumparat tot de unde's mai ieftine. :wink:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 30 Aug 2011, 21:47

vijelie scrie:nu ai idee la cati le-a dat bine calculul ala...numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...asta aporpo' ca suntem la un topic cu targuri :twisted:
P.S. revin .... nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate :wink: :twisted: :wink: :twisted:
Ce-i dirept ii dirept, da` macar o poza cum mi-ai aratat-o p-aia ca am si eu acelasi tip de telefon ca al tau, sa-mi fac walpaper cu ea :roll: .

vijelie
veteran
veteran

Re: voblere

Mesaj de vijelie » 30 Aug 2011, 22:07

leowb scrie:Salut ,intradevar sunt frumoase voblerele Japoneze dar si 60,80 de lei bucta .Eu cred ca nu si merita banii.Si majoritatea folosim dastea pana in 30 de lei si prind oricum ,Dar na depinde de priceperea fiecaruia sau un Jakal daca l apropii de mal sar pestiiiiii pe el.Sa nu uitam 90 la suta din pestii mari sunt prinsi la tuister sa spuna si D Vijalie el cam ce parere are.
adevarat graiesti prietene :twisted: dar nu uita ca fiecare peste cere alta friptura... nu poti prinde avatii capitali la plastice... in rest plasticul manuit bine face legea... acum nu putem sa generalizam... sunt zile si zile... de exemplu pentru pescarii de baltoace... namoloase... acvaristica sau orice scuipat cu taxa ridicat la rang de lac. de pescuit sportiv... acolo o naluca vibratila ca un TN o sa dea lovitura decisiva oricand in fata gumei... vb de zilele cu acalmie si canicule,,,, zilele cand pestele este mofturos ....bine bine ai putea spune da de ce TN? de ce TN si nu RNR de la rapala... sau inca 10 firme pe putin care se gasesc la noi in tara si care in mare fac cam acelasi lucru... as vrea la faza asta sa va am langa mine la piscina expozitiei si sa facem pe rand cateva lanseuri ... eu pun la bataie nalucile pentru test dupa care fiecare pescar sa spuna ce parere are... cum coboara fiecare naluca... pozitia, vibratia pe coborare (nu vb de tractiune ca acolo toate vibreaza si fac scandal mai mult sau mai putin) eu vreau sa vb despre pozitia lui de coborare... despre aterizarea TN-ului care este impecabila in cap si asa ramane fara sa se rastoarne datorita greutatii lui din gusha si a flotabilitatii controlate de micul japanica..... de aici ne ducem cu gandul la acei 60, n* roni .... scump maica...scump... dincolo era mai ieftin.... acum glumesc dar sincer tare mi-ar placea prieteneste sa facem impreuna niste teste de acest gen.... eu le-am facut..... va invit si pe voi sa il faceti.
P.S. revin cu rugamintea de ami lasa mesajele obscene :twisted: :wink: :lol: si intrebarile la standul Abrevis chiar langa piscina.... care ai timp si chef te astept la o tacla :wink: :twisted: :wink: :twisted: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 30 Aug 2011, 22:10

nasolu scrie:Fishshopu'are stand la targ?
nu are...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 30 Aug 2011, 22:13

miyagi scrie:
vijelie scrie:nu ai idee la cati le-a dat bine calculul ala...numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...asta aporpo' ca suntem la un topic cu targuri :twisted:
P.S. revin .... nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate :wink: :twisted: :wink: :twisted:
Ce-i dirept ii dirept, da` macar o poza cum mi-ai aratat-o p-aia ca am si eu acelasi tip de telefon ca al tau, sa-mi fac walpaper cu ea :roll: .

azi am aratat trusa de clean de 2 ori... adica cu o data mai mult decat a fost vazuta in 2 ani :))) :lol: :twisted: :wink:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 30 Aug 2011, 22:21

azi am aratat trusa de clean de 2 ori... adica cu o data mai mult decat a fost vazuta in 2 ani :))) :lol: :twisted: :wink:[/quote]
Nu puteai si tu sa mi-o arati si mie acolo la umbra cand eram cu Razvan?
Hai mah ca nu vreau sa te stresez. Ziceam doar ca-i misto spanielu` ala :wink: .
Targuiala usoara!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 30 Aug 2011, 22:30

miyagi scrie:azi am aratat trusa de clean de 2 ori... adica cu o data mai mult decat a fost vazuta in 2 ani :))) :lol: :twisted: :wink:
Hai mah ca nu vreau sa te stresez. Ziceam doar ca-i misto spanielu` ala :wink: .
Targuiala usoara![/quote]

cine cere nu piere :d :wink: :twisted:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 30 Aug 2011, 22:41

vijelie scrie:
miyagi scrie:azi am aratat trusa de clean de 2 ori... adica cu o data mai mult decat a fost vazuta in 2 ani :))) :lol: :twisted: :wink:
Targuiala usoara!

cine cere nu piere :d :wink: :twisted:[/quote]
:o ! Deci? 10 pieces? :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 30 Aug 2011, 23:10

cine cere nu piere :d :wink: :twisted:[/quote]
:o ! Deci? 10 pieces? :lol:[/quote]

hehehhehehe nup :P :twisted: cine cere sa vada trusa:P:))))) nu sunt de dat... nu am de vanzare :D:)

Scrie răspuns