Ce ne mai cumparam la Targuri ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

temporar
utilizator nou
utilizator nou

super

Mesaj de temporar » 29 Aug 2011, 15:53

targurile astea au fost de la inceput deprimante....ma duc cu entuziasm si plec amarat.
nu vreau sa supar pe nimeni dar se mai poate lucra la partea de expunere marfa ..se vine cu produse ba prea ieftine ba prea scumpe dar niciodata nu mi-am gasit la targ ce ma asteptam sa gasesc...doar se muta stocul de pe sait la taraba si creste putin pretul.

ca si exemplu bun,dar nu mai tin minte numele firmei ...au avut o cutie de voblere Rapala orice model la 15 lei....s-au epuizat imediat.

ca si exemplu negativ la energoteam pe raft..recuperator de voblere 50 ron...la casa 64 ron

lista de plangeri e mult mai mare dar nu are rost sa o zic,nu se va schimba nimik atata timp cat nu vom invata sa terminam cu pacalelile si tunurile de moment

:D

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 29 Aug 2011, 16:27

Nu esti singurul patit. In primavara, anumita firma afisa reduceri de 15 % la betele cumparate la targ. Numai ca, pe sait bat redus costa 370 lei, la targ 470 lei si cu reducerea de 15% venea undeva aproape de 400 lei... :shock:
Asa ca, bune doar de cascat gura sunt targurile astea....

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 29 Aug 2011, 18:44

Energofish sunt stresanti,nu te lasa fara cos,trebuie sa intri pe unde vor ei asa ca le-am dat pas,probabil n-au nevoie de clienti sau n-au chef sa vanda,Total Fishing are spatiu si marfa destula,Mim Team ,,mimeaza''un stand de cativa metri.Marfa multa si modele noi de Sunline textil,TN-uri si plastice la Abrevis.

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 29 Aug 2011, 18:48

extrem de slab targul si cu reduceri........IOC !!!!
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 29 Aug 2011, 20:06

charly 33 scrie:Energofish sunt stresanti,nu te lasa fara cos,trebuie sa intri pe unde vor ei asa ca le-am dat pas,probabil n-au nevoie de clienti sau n-au chef sa vanda
...

Pacat pentru ca asta este impresia pe care ti-a lasat-o standul Energo...Am mai explicat chestia asta si dupa targul din primavara...

Standul este gandit ca un magazin cu auto-servire, iar la fiecare categorie de produse sunt oameni in masura sa dea un sfat, sau sa ajute in luarea celei mai bune decizii. Absolut toti oamenii care exista acolo in stand sunt mai mult decat profesionisti si campioni de pescuit, exceptie facand doar cateva persoane (soferi, IT, contabili, samd).
Faptul ca la intrare trebuie sa iei un cos nu a fost gandit in scopul de a denigra pe nimeni, sau a-l supara cu ceva. Pur si simplu asa este normal intr-un magazin cu auto-servire. Bunaoara in Budapesta la targ nimeni nu s-a suparat pe chestia asta...Degeaba vrem occident si servicii de occident daca nu le acceptam.

De intrat nu trebuie sa intrii pe unde vrea Energofish. Si la Metro sau Real intrii cu cosul pe o parte si iesi pe alta parte. Sistem auto-servire. Tot la fel de adevarat este ca nu te obliga nimeni sa intrii in stand...

Ca fapt divers, de fiecare data cand o persoana a fost lasata sa intre fara cos, tot pentru a nu se simti jignita, a gasit de cuviinta sa ne onoreze la plecare cu substituirea catorva plicuri de carlige sau agrafe...Nu generalizez, sunt cazuri izolate si persoane pentru care ai fi putut sa juri ca sunt onesitatea intruchipata...Dar se intampla la fiecare targ. Si tot noi suntem aia rai.

Ai idee cate sunt standurile la care s-a furat "pe rupte"pentru ca personalul a fost extrem de amabil si primitor...? Din pacate la noi asa se rasplateste amabilitatea...

Vino in weekend cand voi fi la stand si iti voi prezenta standul cu placere, vei vedea ca nu suntem stresanti si inafara de asta poti sa vezi toate noutatile fara sa cumperi nimica...

O seara buna

Dan Ingineru

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 29 Aug 2011, 21:04

Tot respectul pentru campioni,cu unul dintre ei am si dicutat dar alaturi de stand.Un ,,meserias''poate sa fure cu un cos in fiecare mana si cu al treilea agatat de gat,chiar il ajuta sa mascheze mana cu care fura,la fel cum fac sutzii de buzunare care poarta o haina pe mana care opereaza.Daca asta e politica firmei eu n-am cum s-o influentez.Am fost in magazine europene si americane(nu le pun pe alea arabesti sau turcesti ca n-au treaba cu civilizatia occidentala :wink: ) si nicaieri nu erai obligat sa ai cos sau carucior,iar accesul pe anumite intrari are sens in cazul ca exista detectoare la intrare,aparate care la standul Energofish lipsesc.Sunt onorat de invitatie, multumesc ,dar plec in concediu. Vanzare buna
PS
Daca veneam, tot fara cos intram :wink:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 29 Aug 2011, 22:13

salutari tuturor, astazi a fost intradevar o zi slaba cu foarte putini vizitatori... eu am estimat undeva la 300 pana in 400 persoane. Ca idee este un targ destul de echilibrat. sunt 4 firme consacrate care vand produse destinate pescuitului la crap, sunt este o firma 99% destinata pescuitului la spinning si care sa fim seriosi aduce numai marfa de calitate 90% japoneza...nu dam nume sa nu sara lumea ca este reclama "mascata" HAHAHAHHA, sunt firme precum Total fishing si inca 2 firme (standuri) care acopera toate segmentele de la stationar, spinning,crap,musca, 2 firme care comercializeaza ambarcatiuni, deci.......... una peste alta marfa exista.... preturile sunt pentru toate buzunarele. Sa nu uit cele 2 firme care au adus haine si accesorii pentru vanatoare si pescuit.

P.S. pentru persoana care este deranjata de faptul ca energo l-a obligat sa ia cos pentru eventualele cumparaturi..... ca orice magazin exista o politica interioara... cine vrea sa intre este rugat sa o respecte... cine nu vrea ii poate ocoli.
fire zbuciumate si sa ne dea dumnezeu satatate .... care vreti sa ma injurati cu o intrebare ceva ma gasiti la standul Abrevis langa piscina centrala.
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 29 Aug 2011, 22:32

vijelie scrie:salutari tuturor, astazi a fost intradevar o zi slaba cu foarte putini vizitatori... eu am estimat undeva la 300 pana in 400 persoane. Ca idee este un targ destul de echilibrat. sunt 4 firme consacrate care vand produse destinate pescuitului la crap, sunt este o firma 99% destinata pescuitului la spinning si care sa fim seriosi aduce numai marfa de calitate 90% japoneza...nu dam nume sa nu sara lumea ca este reclama "mascata" HAHAHAHHA, sunt firme precum Total fishing si inca 2 firme (standuri) care acopera toate segmentele de la stationar, spinning,crap,musca, 2 firme care comercializeaza ambarcatiuni, deci.......... una peste alta marfa exista.... preturile sunt pentru toate buzunarele. Sa nu uit cele 2 firme care au adus haine si accesorii pentru vanatoare si pescuit.

P.S. pentru persoana care este deranjata de faptul ca energo l-a obligat sa ia cos pentru eventualele cumparaturi..... ca orice magazin exista o politica interioara... cine vrea sa intre este rugat sa o respecte... cine nu vrea ii poate ocoli.
fire zbuciumate si sa ne dea dumnezeu satatate .... care vreti sa ma injurati cu o intrebare ceva ma gasiti la standul Abrevis langa piscina centrala.
Hai ca incep io!
Da-mi si mie niste scoruri la spaniolile alea :twisted: !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 29 Aug 2011, 22:35

hehehhehehehe nu stiu... nu stiu d-astea... nu recunosc decat in fatza marii adunari nationale..... alta intrebare! :)) :twisted: :lol: :))))
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 29 Aug 2011, 22:35

Apropo de cos! Cu ajutorul unuia am subtilizat toate Hunor-urile de la Energo. Poate nu reusesc sa mai aduca si la celalalt targ ca as mai avea nevoie si eu si Razvan de v`o cateva :wink: .
Cata poate vezi si tu topicu` asta :roll: .

Scrie răspuns