Ce ne mai cumparam la Targuri ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 29 Aug 2011, 22:37

vijelie scrie:hehehhehehehe nu stiu... nu stiu d-astea... nu recunosc decat in fatza marii adunari nationale..... alta intrebare! :)) :twisted: :lol: :))))
`Aide Baaaah! :cry:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 29 Aug 2011, 22:48

miyagi scrie:
vijelie scrie:hehehhehehehe nu stiu... nu stiu d-astea... nu recunosc decat in fatza marii adunari nationale..... alta intrebare! :)) :twisted: :lol: :))))
`Aide Baaaah! :cry:
undeva la 10E alea de 3cm...cu cat creste jucaria cu atat scade "buzunaria":)) glumesc man... undeva intre 10 si 15E
am avut noroc ca mi-am luat 100-120 bucati... sper sa imi ajunga ceva vreme :lol: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 29 Aug 2011, 23:44

Am facut un calcul sinplu si mi-a rezultat ca te vei descurca cu v`o 10 mai putane tot atata :D!
:roll:
Da testare nu da geaba :twisted: !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 30 Aug 2011, 07:05

nu ai idee la cati le-a dat bine calculul ala...numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...asta aporpo' ca suntem la un topic cu targuri :twisted:
P.S. revin .... nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate :wink: :twisted: :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 30 Aug 2011, 15:00

vijelie scrie: nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate :wink: :twisted: :wink: :twisted:
Ai perfecta dreptate,voblerele japoneze sunt de o calitate exceptionala,finisajul foarte durabil,si nu ai surprize ca la alte voblere de la marci de renume,sa nu bata la fel....Dai un ban,da ai calitate de banii aia.
Until next time....Tight Lines!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 30 Aug 2011, 15:29

Singurul lucru este , sa ai grija nu le lasi amintire pe fundul apei :lol: .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 30 Aug 2011, 15:37

MatrixVR5 scrie:Singurul lucru este , sa ai grija nu le lasi amintire pe fundul apei :lol: .
Se mai intampla sa le si lasi pe fundul apei dar nu iti faci probleme ca la urmatorul nu iti va bate la fel.... :lol:
Until next time....Tight Lines!

leowb
veteran
veteran

voblere

Mesaj de leowb » 30 Aug 2011, 15:39

Salut ,intradevar sunt frumoase voblerele Japoneze dar si 60,80 de lei bucta .Eu cred ca nu si merita banii.Si majoritatea folosim dastea pana in 30 de lei si prind oricum ,Dar na depinde de priceperea fiecaruia sau un Jakal daca l apropii de mal sar pestiiiiii pe el.Sa nu uitam 90 la suta din pestii mari sunt prinsi la tuister sa spuna si D Vijalie el cam ce parere are.

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 30 Aug 2011, 16:27

2 X-RAP-uri la preturi ok.32 ron buc. :D si un StrikePro pentru avati imbracati :wink:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 30 Aug 2011, 19:51

Fishshopu'are stand la targ?

Scrie răspuns