`Aide Baaaah!vijelie scrie:hehehhehehehe nu stiu... nu stiu d-astea... nu recunosc decat in fatza marii adunari nationale..... alta intrebare!)
![]()
![]()
)))
Ce ne mai cumparam la Targuri ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- vijelie
- veteran

undeva la 10E alea de 3cm...cu cat creste jucaria cu atat scade "buzunaria":)) glumesc man... undeva intre 10 si 15Emiyagi scrie:`Aide Baaaah!vijelie scrie:hehehhehehehe nu stiu... nu stiu d-astea... nu recunosc decat in fatza marii adunari nationale..... alta intrebare!)
![]()
![]()
)))
am avut noroc ca mi-am luat 100-120 bucati... sper sa imi ajunga ceva vreme
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- vijelie
- veteran

nu ai idee la cati le-a dat bine calculul ala...numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...asta aporpo' ca suntem la un topic cu targuri
P.S. revin .... nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate

P.S. revin .... nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Ai perfecta dreptate,voblerele japoneze sunt de o calitate exceptionala,finisajul foarte durabil,si nu ai surprize ca la alte voblere de la marci de renume,sa nu bata la fel....Dai un ban,da ai calitate de banii aia.vijelie scrie: nu uitati daca treceti pe la expozitie sa vizitati standul abrevis unde gasiti marfa de ultima oara venita din japonia... nu va asteptati la preturi mokangeli dar cel putin veti vedea ca astia cu ochishorii mici nu fac niciodata rabat de la calitate![]()
![]()
![]()
Until next time....Tight Lines!
voblere
Salut ,intradevar sunt frumoase voblerele Japoneze dar si 60,80 de lei bucta .Eu cred ca nu si merita banii.Si majoritatea folosim dastea pana in 30 de lei si prind oricum ,Dar na depinde de priceperea fiecaruia sau un Jakal daca l apropii de mal sar pestiiiiii pe el.Sa nu uitam 90 la suta din pestii mari sunt prinsi la tuister sa spuna si D Vijalie el cam ce parere are.