de Razvan V. » 24 Mar 2012, 21:38
TheFly scrie:
Astia daca au scris "actiune 1-6g" nu sunt foarte sigur ca stiu ce vand .
blank indoit!
Confirm asta cu greutatea de lansare. Am si o baracuda pe care scrie 10-30 dar merge bine cu 5-15 maxim
Asta-i parerea altora care au folosit produse Baracuda.
Este si parerea mea.Acum vreo 3 ani ,parca, aparuse un model,Barcauda Bass,cu miner split grip,aratoasa foarte.Intimplator am vazut-o la un comerciant.Cind am pus mina pe ea ,ei bine, era o laneta fleasca ,buna cel mult la pescuit clean si biban,nicidecum bass.Daca pui mina pe o lanseta dedicata bass-ului,atunci stii la ce ma refer..
Ei bine ,acea lanseta era laudata intr-un articol,ca fiind excelenta la pescuit pe Dunare,din barca ,pe linga maluri ,'dansind cu jigul pe pietre'.
Ei bine,intimplator si eu pescuiesc mult'dansind pe pietre',si crede-ma Baracuda aia era departe de tot pina la afi potrivita pentru asa ceva..
Pe mine nu m-a deranjat ca cea vazuta la comerciant,era alta decit zicea pe ea,ma deranjat pentru ca ceea ce scria in articolul ala era reclama la un lucru care nu era asa.Si atunci e o diferenta.Tu poate nu m-ai inteles,dar altii sint convins ,ca da.
Si e amuzant ca prezinti faptul ca lansetele tale nu s-au rupt ca si pe o victorie

Iarta-ma ,nu rid cu rautate..
Eu cind imi aleg o lanseta prefer un producator care imi da date reale despre lanseta respectiva,si are un feedback bun..Deocamdata nu am fost dezamagit de niciuna dintre alegerile mele...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.