Ce ne mai cumparam de la Expo Aventuri 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Re: Ce ne mai cumparam de la Expo Aventuri 2012

Mesaj de D2O » 16 Mar 2012, 18:39

din punctul meu de vedere,nimic senzational.kleniacu a descris cel mai bine atmosfera.nu va duceti cu masina daca vreti sa prindeti editia de primavara a targului :lol:

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 17 Mar 2012, 09:43

Mie nu mi-a placut ca era prea aglomerat. Cele mai aerisite standuri : fishshop, xxx, totalfishing. Mi-am luat si eu niste bighummer de la xxx(care chiar au fost reduse). Si la fishshop au adus big bite baits si slider. Dar la slider doar de acelea mici (crappie grub). Niste twistere interesante (chinezesti) am gasit la big xxx : yoshikawa bite grub. Am luat un pliculet sa incerc.
Sfat : Mancati ceva inainte daca sunteti dupa un drum lung, ca trebuie multa rabdare sa te uiti la tot. Eu din pacate n-am apucat sa ma uit la tot ca nu am prea avut timp si eram "capiat" de cap si infometat. :D

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 17 Mar 2012, 13:42

daca nu ai iesit afara la mici :elkgrin:

MRobert
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MRobert » 17 Mar 2012, 16:27

sau luai fursecuri de la domnisoarele alea in fusta scurta :mrgreen:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 17 Mar 2012, 19:23

caldura mare, inghesuiala ca in autobuz, marfa putina, noroc ca am gasit un loc de parcare aproape... M-am dus intins la "pe apa" pentru niste gruburi acquaglow, lipsa. De la Hammer nu erau decat 3 culori x1 plic din fiecare, ultimele spinnerbait-uri Berti medii, tot eu. Carlige offset existau numai 3 plicuri si toate 2/0. De la gipo ceva maruntisuri "usturatoare", la total fishing super coada. La abrevis, Vali Vijelie (salutari din nou). Peste tot kg de twistere din toate culorile. Am mai luat niste nada, de curiozitate, niste offset-uri si ceva duolock de la mimteam. Am plecat transpirat si putin plictisit.
RX6 & Daiwa SS owner!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 17 Mar 2012, 21:03

asta zi chiar ca a fost o mega aglomeratie... am avut noroc ca mi-am putut duce in masina un tricou mai groas si am ramas cu cel de "STAND" caldura infernala de la miile de oameni care au venit sa viziteze targul... este pe departe cel mai "populat" targ de pana acum. Mai avem o zi si "scapam"
@fanelu.. mii de scuze dar era grea...ma jur ca nu stiu ce si cu cine am vb azi ... zeci si sute de persoane vin cu ideile facute de acasa :P :) ... trebuie organizat un protzap maxim la care sa putem stra de vorba... asa macar de 2-3 zile :P :) ne adunam mai multi si o comitem de un berpec la rotisor :)
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 17 Mar 2012, 21:09

no pb, vali, am vazut ce balamuc era in stand...
RX6 & Daiwa SS owner!

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 17 Mar 2012, 22:20

Am mancat micii la plecare :oops: . Graba strica treaba. :roll:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 17 Mar 2012, 22:26

Eu am ajuns devreme si cred ca am luat printre ultimele offseturi 3/0 :D
Am prins si un Aqua glow chartreuse desi mai erau cateva.

A fost o nebunie la toate standurile astazi, pe langa caldura infernala. Cine era pus pe sustras chestii, cred ca o putea face in voie din pacate.

Cat era Vali lanseta aia? 21 de milioane? Ai intimidat copilul :lol: :lol: :lol:

La Mim organizare buna spre foarte buna. Gyorg prezenta fel de fel de naluci printre care si nemaipomenita broasca cu supape. Desi interesanta ca idee, evolutia numai a broasca nu dadea :headbash:

Cine se duce maine acolo, cred ca nu prea o sa mai aiba de unde alege. Nu am de gand sa mai merg, dar sper totusi ca macar in ultima zi sa se faca niste reduceri consistente la ce a mai ramas pentru terminarea stocurilor.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 17 Mar 2012, 23:31

Slab targul !
Ar trebui crescut pretul biletului , poate se si desfiinteaza!
Noroc de doua reviste ALP gratuite ca am mai redus din pierderi.

Scrie răspuns