Ce ne mai cumparam de la Expo Aventuri 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mircioneolt
veteran
veteran

Re: Ce ne mai cumparam de la Expo Aventuri 2012

Mesaj de mircioneolt » 15 Mar 2012, 19:36

iar ca si stand totalfishing number one cel mai degajat nu periat ca nu am de ce dar este o simpla realitate

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 15 Mar 2012, 21:24

m-am dus sa vad ceva barci, sa le pipai, sa intreb si sa primesc ceva raspunsuri competente.
la Baracuda am reusit sa ma dumiresc asupra numarului de colete/genti si dimensiunea lor (ca greutatea am obtinut-o prin divizare cu 2).

am plecat de la un stand cu o lanseta Cormoran ULF Black Bull LRC 1.80m, o mulineta Trabucco si ceva fir Trouter. am primit discount pe bune, comparat bonul cu pretul online. nu stiu cat de inspirat am fost in alegere... mana a dictat combinatia mai mult decat creierul. eu voiam sa imi iau o Daiwa similara.

la Total Fishing m-am salutat cu una din figurile cunoscute... nu e obiectul discutiei. sunt clientul lor prin forta imprejurarilor.

e primul targ de pescuit la care am fost (imi displace ideea de "fojgaiala"). imi doream sa fiu impresionat si nu am fost. suficient.

totusi: am avut o conversatie placuta cu cineva pe tema lacului Siriu. foarte fructuoasa pentru mine! :bere:
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 15 Mar 2012, 21:57

gsteph1968 scrie:nu stiu cat de inspirat am fost in alegere... mana a dictat combinatia mai mult decat creierul
am in familie un "agent de vanzari", este specia in costum, cravata, vorbeste mult... sunt oarecum imunizat :D

azi joi 15.03.12 pe la 17:30 targul chiar era un soi de fojgaiala... lume dezorientata. parca eram la supermarket.
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 15 Mar 2012, 22:17

Alte plusuri:standul Fishshop,la lansete la Caius puteti incerca sa negociati,puteti avea surprize placute,Totalfishing,Haldorado, dar cu preturi cam mari,parca tot ei aveau si mulinete Spro,dar numai ieftinaciuni naspa,nimic de calitate.In spiritul balcanic MimTeam vindea toate porcariile greu vandabile la preturi prea mari,dar aranjate la gramada,sa te crezi la gramada si la moca.Gyorg lauda niste silicoane care sint ba floating ,ba sinking,dupa dispozitia sufleteasca ,probabil,a pescarului,care silicoane l-au ajutat pe Paco,aflat linga el,sa ajunga vicecampion mondial la spinning.Paco zimbea modest,nu dorea sau nu putea sa impartaseasca la microfon cum a folosit minunile de silicon.Broscuta aia cu antibradis era pe raft,la pretul modic de 50 ron.Pare atractiva,dar astept intii sa fie probata pe apele noastre de pescari de incredere si apoi o cumpar si eu.Pe Gyorg nu-l mai cred dupa ce am luat doua plicuri de plastice Sebile cu ooofsett,la vreo 35 de lei/plic/3 buc in plic,care nu mi-au adus vreo captura in doi ani.In rest atmosfera de bilci,mici,dulciuri ,purcel la cuptor(80 ron/kg,cihhh),mezeluri naturale.As fi vrut sa vad Energofish-ul,dupa mine o pierdere mare.Am mai observat la tirg pe Malin Musatescu,in calitate oficiala,de expozant,pupat Piata Independentei?,pe Vijelie,Berti,Sofonea,alte persoane cunoscute din spinning-ul romanesc.Va recomand sa luati din tirg piept de porc afumat,45 ron/kg,bun dar scump,ciocolata de casa cu nuca,idem pieptul,si sa lasti masina acasa.Ma bucur ca nu am cheltuit mai mult de 50 de ron,pe cosulete de feeder,pelete de scoica senzor,ciocolata si piept de porc.Voiam waders,lipsa,o lanseta de fly clasa 9 fast,lipsa,macar sint impacat ca nu am mai aruncat banii pe alte prostii.

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 15 Mar 2012, 22:58

deci ai iesit castigat din balci ca asa se zice la noi :headbash:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2012, 23:09

asa cum am promis am revenit cu ceva stiri :) incep su Abrevisul ca acolo "joc" la acest targ. Promotile sunt la destul de timide... la relax preturile sunt bune... ca idee 7 bucati 9ron cele de 10cm....asta in standul abrevis...total fishing a bagat destule reduceri.... carping carp are reduceri si noutati" au adus noile boilesuri floating solubile...stiu ca pe siteul asta stirea asta este frectie la picior de scandura dar trebuia spusa ca este o noutate romaneasca" caius are preturi bune la plastice...este pe departe cel mai puternik stand cu plastice din expozitie..... gipo este inghesuit si plin de chinezarii...nu am nimik cu ei dar aveau lingurile profi blinker facute grotesc si ma indoiesc ca nu neamtul a facut asa ceva...plus ca pansonul era la una din 3 si ala sters :P probabil ca ramasese neamtul fara presiune in stanta si au iesit mai naspa :))) :))))....... pe apa are un stand frumos cu marfa multa pentru pescarii de spinning... asa cum bine stiti nu au concurenta pe sectorul big hammer si inca 2-3 gume pe care doar ei le aduc in tara... tot la "xxx " au o mega gama de linguri berti ... Baracuda are ma intotdeauna preturi pentru buzunarul tuturor romanilor la o calitate mai mult decat satisfacatoare...au de la cizme,corturi,naluci...la mulinete si lansete de orice fel.... PVTV-ul are un stand demn de o televiziune de profil... stand de la care nu lipsesc emisiunile de pescuit care ruleaza continuu pe o plasma si o frumoasa animatoare care imparte pliante.... lacurile Darvari si Magura 9 isi arata ofertele pentru anul 2012, oferte destul de atractive pentru pescarii cu dare de mana. Cam atat pentru astazi maine vin si cu poze ale afiselor cu reduceri sa nu ziceti ca am mintit poporul "cu televizorul" :P o seara placuta :respekt:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 16 Mar 2012, 07:56

mircioneolt scrie:deci ai iesit castigat din balci ca asa se zice la noi :headbash:
Doare ai vazut si tu atmosfera cimpeneasca de ieri,cu putine exceptii.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Mar 2012, 09:35

kleniacul scrie:Fusei azi pe la tirg sa-mi iau o pereche de izmene de fly,waders pentru cunoscatorii de engleza.Plin de sperante ma indrept spre tirg,unde ajung la 11.30.Eram sigur ca voi gasi loc de parcare ,dar surpriza,sint,pentru public,doar vreo 60-70 de locuri pentru public,parcarea e imprejmuita cu gard metalic,multi parcind pe ultima banda .Politia Rutiera facea poze masinilor parcate neregulamentar, de suvenir,bineinteles,deci promotia de 50% este valabila la procese verbale,in primele 48 de ore.Prima promotie,bun.Incerc sa intru in parcarea libera,dar nu,e numai pentru expozanti,n-ai pile,pa.Asa am facut si eu,am intrat in parcarea supraaglomerata,fiind convins ca proprietarii masinilor blocate vor vedea numerele mele de telefon,sint pe toata aripa spate,inainte de a-mi jumuli stergatoarele.Avantaj pentru masinile cu numere de Bucuresti:parcarea in zona publicului este gratuita,dar niste conlocuitori certati cu munca ,dornici de banuti nemunciti,ocheau locurile libere si dirijau masinile din provincie ,apoi il tapau pe sofer de bani ,nimica toata,5 ron,deci a doua promotie a tirgului,asigurindu-i ca au ei grija de masina.Au pe dracu,masinile sint parcate alandala,greu iesi daca esti blocat,eu si cu alti 4 pescari am mutat cu miinile masina unui nesimtit,blocase doua masini,nu lasase nici un numar de telefon pe bord,sa vada prostii .A treia promotie a fost ca am avut inventarul complet,oglinzi,stergatoare,etc.Deja satul de promotii,pina sai ajung in tirg,intru.Surpriza:lume multa,cumparatori la greu,multa lume la Abrevis,marfa multa si diversa,au adus niste gume noi,fire,linguri,etc.Plus ca au adus o fabrica de muste, made by Leowb,care lega muste in direct,la cerere,tuturor celor care voiau,oferind si sfaturi de profil.Foarte buna idee,cu ocazia asta am vazut ca muscarii sau aspirantii,adica emergerii,ca mine,nu sint putini,iar Abrevisul are si fire bune,tipet-uri,cite ceva de fly.Continuarea mai tirziu.

asta e Miticanland, :D :D

faina faza cu emergerii.... :D ....un fel de wannabe :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mar 2012, 09:42

Vijelie a scris
Baracuda are ma intotdeauna preturi pentru buzunarul tuturor romanilor la o calitate mai mult decat satisfacatoare...
Da-mi voie sa ma indoiesc profund....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mar 2012, 09:45

Kleniacul a ascris
.In rest atmosfera de bilci,mici,dulciuri ,purcel la cuptor(80 ron/kg,cihhh),
Asta-i criminala :lol1:
:D :D :D :D :D