yep, am facut o plimbare luni la banatulmicutsebastian scrie:johnny ... lasa taxiul , fa o plimbare ca-i mai ieftin:)
Oricum, decat sa dai banii la sherpi mai bine ii dai la saraci...
Ti-ai facut permis pana la urma?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
micutsebastian scrie:la anu in semn de solidaritate sa nu va mai grabiti ... sa nu aiba bani nici de benzina pana la podul de la Sag![]()
Azi am trecut pe la un magazin de pescuit si am povestit putin cu cativa clienti, am constatat ca habar nu aveau ca nu e obligatorie asocierea iar de noile regelmentari erau si mai straini... si bag mana in foc ca sunt multi deashtia si-s mai fericiti (macar pt o vreme)
- dupa cum spui n-au ce sa-ti faca , defapt cam in fiecare an am avut parte de aceleasi intarzieri in obtinerea permisului , dar in nici un an nu au fost atea discutii inutile si patimi aprinse din partea unora,desigur......fara permis, cu chitanta de trezorerie platita si cu legile printate in acelasi dosar, ma doare la bascheti, nu au ce sa-mi faca, permisul se elibereaza pe baza a 2 componente: pescarul care plateste si anpa care elibereaza, eu mi-am facut datoria si am platit, anpa nu mi-a dat permis, cine este vinovatul.\?.....