Cati fara permis?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 18 Mar 2009, 22:12

micutsebastian scrie:johnny ... lasa taxiul , fa o plimbare ca-i mai ieftin:)

Oricum, decat sa dai banii la sherpi mai bine ii dai la saraci...

Ti-ai facut permis pana la urma?
yep, am facut o plimbare luni la banatul ;)

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 19 Mar 2009, 08:00

ai practic cartonasul rosu sau doar carnetul de membru?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Mar 2009, 13:05

banatul mi-a vizat carnetul de membru si mi-a atasat un cartonas care spune ca tine loc de permis, pana apare ala, conform legii/Hg tra la la si ca am drept de a pescui.
e suficient pentru mine.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 19 Mar 2009, 18:53

adrian25 scrie:ai practic cartonasul rosu sau doar carnetul de membru?
carnet de membru cu chitanta ce cuprinde cotizatie si taxa de permis (nu scrie exact asa pe chitanta).

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 20 Mar 2009, 00:42

la anu in semn de solidaritate sa nu va mai grabiti ... sa nu aiba bani nici de benzina pana la podul de la Sag :lol:

Azi am trecut pe la un magazin de pescuit si am povestit putin cu cativa clienti, am constatat ca habar nu aveau ca nu e obligatorie asocierea iar de noile regelmentari erau si mai straini... si bag mana in foc ca sunt multi deashtia si-s mai fericiti (macar pt o vreme) :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 20 Mar 2009, 01:02

internetul asta...e prieten dar si dusman 8)

edstefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edstefan » 20 Mar 2009, 07:49

micutsebastian scrie:la anu in semn de solidaritate sa nu va mai grabiti ... sa nu aiba bani nici de benzina pana la podul de la Sag :lol:

Azi am trecut pe la un magazin de pescuit si am povestit putin cu cativa clienti, am constatat ca habar nu aveau ca nu e obligatorie asocierea iar de noile regelmentari erau si mai straini... si bag mana in foc ca sunt multi deashtia si-s mai fericiti (macar pt o vreme) :lol:

La mine in Botosani ce sa mai zic....
Si-au vizat carnetul de AJVPS si PG vreo 500 insi

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 21 Mar 2009, 00:39

adrian25 spune :
fara permis, cu chitanta de trezorerie platita si cu legile printate in acelasi dosar, ma doare la bascheti, nu au ce sa-mi faca, permisul se elibereaza pe baza a 2 componente: pescarul care plateste si anpa care elibereaza, eu mi-am facut datoria si am platit, anpa nu mi-a dat permis, cine este vinovatul.\?.....
- dupa cum spui n-au ce sa-ti faca , defapt cam in fiecare an am avut parte de aceleasi intarzieri in obtinerea permisului , dar in nici un an nu au fost atea discutii inutile si patimi aprinse din partea unora,desigur......
- in sfarsit s-a inteles si de catre asociatiile care vanau pescarii, ce-si platisera taxele fata de stat , sa nu-i mai hartuiasca si sa nu-i mai ameninte...., acest fapt , desigur , e un lucru bun - n-am mai citit prin presa de astfel de abuzuri....
- pescarii defapt pot fi vazuti , acolo unde le este locul, pe ape, pescuind mereu inca din ianuarie - netinand cont de discutiile aprinse de pe forum si nici de asociatiile ce complotau impotriva lor - dar nu si impotriva braconierilor ,
- dar chiar , ce s-o fi intamplat anul acesta, de s-au aprins in asa hal spiritele ????? - cand, s-a explicat clar , ca nu pot fi tiparite prea curand permisele ( ca in fiecare an defapt ) si ca pescuitul nu e oprit in tara datorita acestui lucru...
- simplu , probabil interesele unor asociatii ,persoane, etc , de a se baga in seama printre pescari, facandu-le rau - dar sigur au pierdut in ochii acestora - pescarii stiu si nu uita pe cei in care in loc sa-i ajute , le baga bete in roate si ii haituiesc pe ape , in timp ce pescarii aveau si au in buzunare acordul anpa de a pescui pana la tiparirea permiselor cu conditia sa-si fi platit taxele......
- simplu , elegant...fara dedesubturi , pe intelesul tuturor, ......ce atata taraboi , atata timp cat apele demonstreaza ca sunt pescuite incepand cu luna ianuarie si pana in prezent......

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 21 Mar 2009, 09:02

Oare faptul ca banii trbuie sa fie folositi in scopurile pentru care au fost dati nu credeti ca a aprins spiritele si asa hartuite de grijile de zi cu zi ?

tudorgabriel
junior
junior

Mesaj de tudorgabriel » 21 Mar 2009, 09:38

Uite ca au ce sa-ti faca gigi2007,eu sunt din Galati si pescuiesc mult pe zona de frontiera,daca nu ai vizat permisul de pescuit nu iti elibereaza PG-ul,daca te duci la pescuit si te prinde nenea politistul de frontiera fara acte in regula iti da amenda si uite ca asa nu este bine.

Scrie răspuns