- pai daca tu , care ai platit si ti s-au acceptat banii , nu esti in regula , atunci cel care n-a platit cum e ?ma alinieaz si eu in coloana, astept un semn divin, pin aatunci, brisca si cureaua lata, si normal, tupeu de borfas, ca altfel, te iua astia pe sus!vreau sa fiu in legalitate dar nu ai cu cine!
Cati fara permis?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
marius popa ne spune :
fara permis, cu chitanta de trezorerie platita si cu legile printate in acelasi dosar, ma doare la bascheti, nu au ce sa-mi faca, permisul se elibereaza pe baza a 2 componente: pescarul care plateste si anpa care elibereaza, eu mi-am facut datoria si am platit, anpa nu mi-a dat permis, cine este vinovatul.\?.....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
- johnnybravo
- Moderator
- micutsebastian
- utilizator constant
- MARIUS POPA
- veteran
gura pacatosului adevar graieste

micutsebastian scrie:eu zic sa mai asteptimai ales cu partea asociatiilor.
Nu inteleg de ce un pescar de spinning ar fi interesat, in zona asta cel putin , sa cotizeze la o asociatie... Oricum daca banii care le revin s-ar folosii la populari ele ar fi cu crap sau ten sau bau bau, si pe baltile asociatiei.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Eu am platit demult taxa de 30 de lei la trezorerie si mi se pare ok sa pescuiesc chiar daca permisele nu-au iesit inca din tiparnita ANPA. Pai daca n-ar fi legal, de ce functionara de la trezorerie mi-a incasat banii si mi-a eliberat chitanta pe care scrie negru pe alb "taxa pt. permis pescuit"? Nu vad in baza carei prevederi legale as putea fi amendat. Chiar in weekendul asta imi propun sa ies nitel la apa. Numai sanatate.
- johnnybravo
- Moderator
drumul pana la trezorerie si inapoi ma costa aprox cat cotizatia de membrumicutsebastian scrie:eu zic sa mai asteptimai ales cu partea asociatiilor.
Nu inteleg de ce un pescar de spinning ar fi interesat, in zona asta cel putin , sa cotizeze la o asociatie... Oricum daca banii care le revin s-ar folosii la populari ele ar fi cu crap sau ten sau bau bau, si pe baltile asociatiei.

- micutsebastian
- utilizator constant