Cati fara permis?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De ce sa nu se justifice controalele???ai chitanta platita la as.sau agvps sau trezorerie arata ca esti in regula,si nu e corect????sau vreti sa fiti in regula numai atunci cand scrie pe un carton...PERMIS DE PESCUIT....desteptarea ca pana vine momentul se termina anul...oricum la braconieri nu le trebuie permis,de cei stresati ????
-
- veteran
Eu am un permis de pescuit pe o zi pe care scire Zece Lei 10, Banca Nationala a Romaniei, Guvernator, Casier Central si se vede si o poza a unuia Nicolae Grigorescu. Emisa in iulie 2005 dar e valabila. Doua asemenea permise ma rezolva acolo unde altfel ai probleme fara permis...storm scrie:Se poate plati si la ajvps?Eu sint din suceava si merg frecvent la rogojesti.A fost cineva anul asta la pescuit numai cu chitanta de la trezorerie?Se poate?

- micutsebastian
- utilizator constant
Corect!, Asta voiam sa aud!draqdevil scrie:+1 fara permis...nu platesc nimic pana nu se clarifica.....si o sa pescuiesc in continuare!!!
Nu am auzit sa fie nimeni (posesor sau nu al chitantei) amendat in aceasta perioada , sau macar controlat, inafara de cateva cazuri izolate in zonele de frontiera la Dunare.
Cred ca faptul ca pescuiesc in principal pe rauri mici si mijlocii ,in zone mai putin cunoscute si batute de pescarii de stationar, m-a scutit de controale

Eu am un permis de pescuit pe o zi pe care scire Zece Lei 10, Banca Nationala a Romaniei, Guvernator, Casier Central si se vede si o poza a unuia Nicolae Grigorescu. Emisa in iulie 2005 dar e valabila. Doua asemenea permise ma rezolva ...

S'altare și bunăstare !
-
- veteran
Pai nu e clar? Unul merge la ANPA si altul la paznic sa manance si gura lui de mamifer conditionat de reflexele lui Pavlov. Cum vede "autorizatia" emisa de BNR cum saliveaza ca un buldog si da din coada!taicanoe scrie:Eu am un permis de pescuit pe o zi pe care scire Zece Lei 10, Banca Nationala a Romaniei, Guvernator, Casier Central si se vede si o poza a unuia Nicolae Grigorescu. Emisa in iulie 2005 dar e valabila. Doua asemenea permise ma rezolva ...da de ce trebe doua ? unu-i de anpa si unu de stramba ?

- MARIUS POPA
- veteran
ma alinieaz si eu in coloana, astept un semn divin, pin aatunci, brisca si cureaua lata, si normal, tupeu de borfas, ca altfel, te iua astia pe sus!vreau sa fiu in legalitate dar nu ai cu cine!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.