cat de sportiv este fiecare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cat de sportiv este fiecare
pentru ca au inceput discutii despre sportivitate si despre ce este si ce nu este sportiv, haideti sa vedem cati respecta legea 100 % si cati au respectat-o 100 % de cand s-au apucat de pescuit
si pe urma mai si detaliem
eu vin primul si recunosc ca nu am respectat si nu respect legea 100 %, pentru ca pescuiesc noaptea, pescuiesc din barca, si pescuiesc in prohibitie
cine are de dat cu piatra sa dea acum, va rog sa si votati dar dupa ce va scoateti barna din ochi
si nu uitati ca ce e interzis azi poate fi permis maine ( noaptea, barca, etc )
chiar si prohibitia poate sa dispara, vezi alte tari
se pare ca uitam faptul ca evolutia personala in pescuit se face in timp, tine de constiinta fiecaruia, si ca educatia in pescuit nu se face cu un mesaj agresiv pe forum la adresa cuiva pe care noi il consideram braconier
si pe urma mai si detaliem
eu vin primul si recunosc ca nu am respectat si nu respect legea 100 %, pentru ca pescuiesc noaptea, pescuiesc din barca, si pescuiesc in prohibitie
cine are de dat cu piatra sa dea acum, va rog sa si votati dar dupa ce va scoateti barna din ochi
si nu uitati ca ce e interzis azi poate fi permis maine ( noaptea, barca, etc )
chiar si prohibitia poate sa dispara, vezi alte tari
se pare ca uitam faptul ca evolutia personala in pescuit se face in timp, tine de constiinta fiecaruia, si ca educatia in pescuit nu se face cu un mesaj agresiv pe forum la adresa cuiva pe care noi il consideram braconier
Ultima oară modificat 01 Mar 2005, 11:51 de către danr, modificat de 2 ori în total.
Sportiv nu sunt, sau oricum nu arat, pentru ca am 95 de kg la 1,72 m (inaltime).
Pescuiesc de placere si (recunosc) uneori in afara limitelor legale.
Are vreo importanta ca in circa 80% din iesirile mele la pescuit respect prevederile legii ?
Va spun eu ca are, deoarece privind in trecutul meu de pescar vad ca a fost mai rau.
Si sper sa fie mai bine! Asta pentru ca am analizat si nu "cistig" mai nimic atunci cind incalc legea. (chiar daca teoretic cu cit ai mai multe scule in apa cresc sansele, ajung sa pescuiesc cu mai mult de doua lansete atunci cind pestele nu trage)

Pescuiesc de placere si (recunosc) uneori in afara limitelor legale.
Are vreo importanta ca in circa 80% din iesirile mele la pescuit respect prevederile legii ?
Va spun eu ca are, deoarece privind in trecutul meu de pescar vad ca a fost mai rau.
Si sper sa fie mai bine! Asta pentru ca am analizat si nu "cistig" mai nimic atunci cind incalc legea. (chiar daca teoretic cu cit ai mai multe scule in apa cresc sansele, ajung sa pescuiesc cu mai mult de doua lansete atunci cind pestele nu trage)