Careul Oradean

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Apr 2008, 10:58

_Sanya
Stii ce e cel mai ciudat? anul acesta au fost controlati niste bihoreni pe balti la teuz si avand permise de la ajvps bihor nu a fost nici o problema :shock: Desi neexistand reciprocitatea in mod normal ar fi trebuit luate ceva masuri impotriva lor sau macar obligati sa-si faca permis la ajvps arad, filiala ineu :P cum au facut cei de la ajvps bihor, filiala salonta
eu de aici pot trage o singura concluzie: nu mai exista reciprocitate din partea celor din bihor, iar cei din arad mai inchid ochii :twisted:

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 22 Apr 2008, 11:15

ti-am zis, ca de la voi nu's informati de inexistenta reciprocitatii ... candva permisul din orice judet au fost valabil in toata tara , parca inclusiv si delta si marginea Marii , dar asta e istorie! Vezi ca nici pescarii nu stiau de acest lucru si toate lumea plimba intre judete ca pe vremuri ... acum ce sa faca paznicul ? daca cearta cu fiecare pescar o ora si mai ia si la bataie cat timp mai are sa-si verifice pe ceilalti ? :D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Apr 2008, 11:22

aveti careva un link cu legea care vorbeste despre reciprocitate? sa stim o treaba, ca eu nu mai inteleg nimic.
anul trecut sau acu' 2 ani am vb cu un paznic din CS si mi-a zis ca pot pescui linistit cu permisul de TM. Pana la urma e vorba de bunavointa unora ca putem pescui si in alte judete, sau cum?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Apr 2008, 11:23

da, ai dreptate, tragedia e ca i-am intrebat cand am platit care-i treaba cu reciprocitatea si ei........ tamaie :D
asta nu e o problema mare. oricum pana in iunie mai e timp si sigur trec de cel putin 2-3 ori prin oradea in perioada asta. Asa ca o sa-mi fac un permis si acolo :lol: numai sa pot pescui linistit

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Apr 2008, 11:27

Adi, nu am asa ceva, dar asta este... cel de la ajvps zicea ca este o conventie scris intre asociatii... acu problema e cum reusesc sa fac rost de o copie dupa acel contract(sau cum se numeste) de reciprocitate
anul trecu cand am fost la herculane, a zis cel care mi-a facut permisul pt apele de munte ca pot pescui oriunde in judetul lor (CS) cu permisul din arad

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 22 Apr 2008, 11:39

Adi : acum parca 3 ani au fost tema de discutie reciprocitatea intre judete (ajvps) , atunci , dar parca si anul trecut a aparut in ceva lege ...
acum noua lege a pescuitului spune ca o apa va fi gestionat de o singura asociatie dar aminteste si posibilitatea sa fie gestionat de mai multi... in cazul asta posibil sa existe reciprocitate intre aceste asociatii , dar cam atat ...

are si ajvps si anpa pagina de web acolo gasesti raspuns la o parte dintre intrebari ....

luci : asa amintesc si eu ca ajvps a vrut sa fie valabile permisele peste tot dar treaba nu au fost recunoscut de un institut (cnafp, anpa, MA , habar nam) asa ca chiar daca exista nu e legal ...asa amintesc ... nu am retinut toata povestea ca nare rost, doar esenta ca daca merg in alt judet iau bilet sau permis acolo ...

AH! chiar ! e o pagina invechita pe care scria de o taxa suplimentara daca vrei permis de ajvps si in alt judet, deci nu platesti taxa totala si in acel judeti ... http://pescuitulinbihor.xhost.ro/locuri.html

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Apr 2008, 12:01

sanya, multumesc pt promtitudine :bere:

Scrie răspuns