Careul Oradean

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dinu profesoru
junior
junior

Mesaj de dinu profesoru » 29 Feb 2008, 08:27

Oameni buni,
sau pescari buni,cum sa zic...nu mai luati in seama ineptiile pe care le scot pe gura paznicii cu 2 clase de la AJVPS Bihor,gata s-a dus pe apa simbetei monopolul detinut de AGVPS si cugetati umpic asta e numai in folosul pescarilor.
Pentru cei care nu stiu AVPS Livada are acum aprox. 1400(o mie patru sute) membri activi,dar daca sunteti multumiti cu ce a facut AJVPS de la revolutie incoa,mergeti la ei,este alegerea voastra.
Dar daca mergeti cumva la pescuit pe Fughiu,Tileagd sau Uileac si prindeti salau anul acesta,sa nu va minunati prea tare,nu a cazut din cer acolo,ci a populat AVPS Livada (1200 000 puiet salau,20 000 puiet pastrav,8000 puiet stiuca),oricum sunt destui care stiu treaba asta,dar sa lasam faptele sa vorbeasca.
Numele meu e Dinu Stan si sunt presedintele AVPS Livada,iar daca tot ati mai intrebat,in anul 2007 si 2008 pina azi,nu a existat si nu exista nici un proces pe rol intre cele doua asociatii,sunt doar doua plingeri penale pe care AVPS Livada le-a facut impotriva a doi paznici AJVPS care au incalcat legea si care au primit amenzi contraventionale.
Fir intins sa aveti si mai vorbim...noi avem treaba cu popularile nu cu polemicile...
@ Jean Scurtu
salut Jeane,mi-ar parea foarte bine daca ai putea sa ma cauti la prima ta vizita in Romania(a trecut ceva vreme de cand nu ne-am vazut),poate ne ajuti cu ceva sau macar jucam un tenis de masa...

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 29 Feb 2008, 09:29

pe mine matzi lamurit merg incontinuare cu A.V.P.S LIVADA :!: :D

marian_fisher
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marian_fisher » 20 Mar 2008, 17:33

salut as vrea sa imi spuneti ce voblere/linguri si in ce culori merg la pestii rapitori din cris..

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 20 Mar 2008, 18:14

La mine au cam mers toate culorile Rapala , cat despre linguri .......cele clasice deja : argint, nickel, cupru.... cat si culori fluo (Mepps).

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 20 Mar 2008, 18:29

insa , sa fiti atenti unde faceti permisul .... multi din Beius in sus au facut permis la Livada si acum nu poa sa pescuiasca doar de la varsarea Finisului in jos !

marian_fisher
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marian_fisher » 24 Mar 2008, 19:28

In zona Santion cum merge pescuitul rapitorilor?

dinu profesoru
junior
junior

Mesaj de dinu profesoru » 25 Mar 2008, 21:33

@Sanya,
TOTI cei care si-au facut permisul la AVPS Livada si stiu cat de cat citi in limba Romana sau nu sunt orbi au putut citi clar in Autorizatia de pescuit eliberata de ANPA ca au dreptul de pescuit pe Crisul Negru de la confluenta cu valea Finisului in aval,iar autorizatia le-a fost prezentata inainte de achitarea cotizatiei.Oricum nici membrii altei asociatii nu pot pescui pe Crisul Negru in amonte de valea Finisului fiindca acea portiune este considerata apa de munte si este gestionata de RNP,de fapt se poate pescui achitand o taxa.Prezentarea ta este cel putin tendentioasa si nu e frumos...

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 26 Mar 2008, 08:22

Dn dinu profesoru eventual daca s-ar putea pune chiar aici in topic o lista cu locurile unde se poate pescui cu acest permis AVPS

dinu profesoru
junior
junior

Mesaj de dinu profesoru » 28 Mar 2008, 16:15

@levy,
in linii mari toate apele domeniu public din Bihor(colinare si de ses),toate canalele din zona Cefa,sunati va rog la 0259 430511,dati un nr. de fax si cereti o copie dupa autorizatia de pescuit unde aveti tot ceea ce va intereseaza.

jacks
junior
junior

Mesaj de jacks » 28 Mar 2008, 19:34

uitati ce scrie pe autorizatia mea:

Bzine piscicole naturale - judetul Bihor

rauri
Crisul repede de la Vadul Crisului pana la Girisul de Cris (frontiera cu HU) ??
Crisul Negru de la Confluenta cu valea Finisului pana la Tamasda
Barcau de la Balc pana la Diosig
Valea Ierului de la Tarcea pana la frontiera cu HU
Raul Culiser de la Salonta pana la frontiera cu HU
Raul Corhana de la Homorog pana la frontiera cu HU
Raul Holod de la Holod pana la confluenta cu Crisul Repede

Incusiv toti afluentii raurilor si paraielor din zona colinara si de ses a bazinelor piscicolelor naturale

Canale si Lacuri

Cefa III de la Cefa la Radvani
Cefa IV de la Cefa la frontiera cu HU
Canalul Colector de la Tarian la Tamasda
Canalul Taut Barmod de la Taut la Barmod
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde

Scrie răspuns