Braconajul e in floare la Pascani

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 07 Iun 2010, 20:13

daca vreti sa vedeti faze tari cu garcea de la pascani[unul este sesizat oral,altul spune ca a migrat siretul ,altul vine in civil pe un scuter furat la apel de 112] intati aici http://www.prietenipescaripascani.ro/in ... &Itemid=73

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 07 Iun 2010, 20:19

George P scrie:http://www.videonews.ro/action/viewvide ... -POLITIST/
urmariti si voi politistul scuterist poate o sa-l dea pe post....
daca intrati aici il vedem pe garcea la tv

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 08 Iun 2010, 22:02

:respekt: :respekt: :respekt:

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 10 Iun 2010, 19:56

cei interesati de activitatea antibraconaj pot intra pe forumul nostru:
http://prietenipescaripascani.ro/index. ... &Itemid=72

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 10 Iun 2010, 20:36

Domnilor pescari sustineti-l va rog pe domnul Garcea ca sa apara la TV ..

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 10 Iun 2010, 20:42

In sfarsit si-au facut site-ul lor cei de la PP Pascani , de lucrul acesta sunt cel mai incantat deoarece pot sa spun ce am de zis fara ca cineva sa ma baneze din senin . 8)

zbest87
junior
junior

Mesaj de zbest87 » 10 Iun 2010, 21:39

lukul scrie:daca vreti sa vedeti faze tari cu garcea de la pascani[unul este sesizat oral,altul spune ca a migrat siretul ,altul vine in civil pe un scuter furat la apel de 112] intati aici http://www.prietenipescaripascani.ro/in ... &Itemid=73
Sa fim seriosi Actiuni Antibraconaj ASOCIATIEI PRIETENI PESCARI-FILIALA PASCANI, mi-ar fi rusine. Daca ma uit strict la filmuletul asta, as spune care sunt braconieri? niste moldoveni sarmani, care zic sarumana doamne ca sa dezghetat raul sa manance putina carne. Si imi pun si eu intrebarea ca si politistul unde sunt braconierii? un domn amarat care nici sa vorbeasca nu putea si pe malul celalalt niste copii probabil. Desigur politistul nu este scuzat de tinuta in care sa prezentat dar probabil cunostea cine da la peste si situatia sociala a acestora. Atata tam tam ca am prins niste copii la pescuit si oameni amarati, sa prindeti pe aia care baga setci nu gluma si scot zeci de kilograme sa vanda in piata, pe cei care iau in concesiune balti nu tocmai in mod oneros si fac profituri uriase, nu pe cei care pescuiesc sa hraneasca familia. Suntem in Romania si deocamdata nivelul de trai in primul rand si in al doilea rand educatia reprezinta scuze pentru batjocora la adresa naturii.
Daca voi ca asociatie vreti sa ajutati, lucrati la educatia oamenilor, mergeti acolo in sat, si nu numai, oferiti celor care doresc permis la un pret accesibil si pe o coala A4 cateva informatii (nu reclama la ascociatia solz de peste) cu perioadele de prohibitie, specii de peste care se pot retine, ce cantitate, dimensiuni si cateva consecinte daca nu respecta legea. Eu zic ca asa constientizeaza oamenii, ca degeaba da politia amenda unor oameni sarmani daca ei habar nu au pentru ce o primesc si oricum revin la pescuit pe rau ca la magazin e scump si familia cere.
Iar sitiuatia de la Pascani nu este singulara ci asa este peste tot in tara, ca peste tot in tara este foame, bine ca voi baieti sunteti solidari in vremurile astea si chemati politia sa dea amenzi la amarati, dar nu v-ati gandit voi la asta, ci la faptul ca batul si mulineta voastra de milioane scoate peste mai rar din apa. BV!

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 11 Iun 2010, 06:01

@zbest87
uitate la toate filmuletele de pe forumul nostru:
http://prietenipescaripascani.ro/index. ... &Itemid=72

zbest87
junior
junior

Mesaj de zbest87 » 11 Iun 2010, 09:06

m-am uitat de aseara si am vazut in jur de 10, mi-a fost de ajuns. V-am zis si mai sus, privit dintrun anume punct de vedere este foarte bine ce faceti, insa tot odata scoate la iveala neputinta, dezinteresul autoritatilor.
Insa a-ti neglijat componenta sociala, faptul ca majoritatea celor care pescuisc fara permis si retin ce nu trebuie si cat trebuie nu o fac pentru bani ci pentru ca sunt saraci pentru ca nu stiu nimic de reguli de pescuit, iar amenzile nici nu le va imbunatatii situatia si nici nu-i va tine departe de balti.

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 11 Iun 2010, 11:11

zbest87 scrie:m-am uitat de aseara si am vazut in jur de 10, mi-a fost de ajuns. V-am zis si mai sus, privit dintrun anume punct de vedere este foarte bine ce faceti, insa tot odata scoate la iveala neputinta, dezinteresul autoritatilor.
Insa a-ti neglijat componenta sociala, faptul ca majoritatea celor care pescuisc fara permis si retin ce nu trebuie si cat trebuie nu o fac pentru bani ci pentru ca sunt saraci pentru ca nu stiu nimic de reguli de pescuit, iar amenzile nici nu le va imbunatatii situatia si nici nu-i va tine departe de balti.
La marea majoritate a pescarilor prima data cand au fost surprinsi li s-a dat avertisment ,nu amenda ,si am mai distribuit si pliante cu legile pescuitului.Noi ingeneral cautam braconieri cu plase dar nu trebuie neglijati nici cei care pescuiesc fara permis cu buna stiinta,noi din banii care sau strans din cotizatii am populat pe siret .......intra aici pt a vedea http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... c,4.0.html

Scrie răspuns