Braconajul e in floare la Pascani

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 27 Mai 2010, 06:52

George P scrie:Va anuntam ca Asociatia ''Prieteni Pescari'' -Filiala Pascani are de astazi propriul site.
Va asteptam sa ne vizitati la adresa : www.prietenipescaripascani.ro
site-ul este in constructie dar forumul merge....
felicitari

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 28 Mai 2010, 07:50

Va asteptam sa ne vizitati la adresa : www.prietenipescaripascani.ro

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 29 Mai 2010, 13:45

:help:

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 30 Mai 2010, 18:48

intrati aici: http://www.prietenipescaripascani.ro/in ... &Itemid=72 sa vedeti ceva interesant

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 30 Mai 2010, 20:26

George P scrie:intrati aici: http://www.prietenipescaripascani.ro/in ... &Itemid=72 sa vedeti ceva interesant
tare militia in zona pascani,sa vii dupa 1 ora ,sunt platiti degeaba :wallbash: :wallbash: :wallbash:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Mai 2010, 06:39

lukul scrie:
George P scrie:intrati aici: http://www.prietenipescaripascani.ro/in ... &Itemid=72 sa vedeti ceva interesant
tare militia in zona pascani,sa vii dupa 1 ora ,sunt platiti degeaba :wallbash: :wallbash: :wallbash:
:lol:
Nu numai acolo e asa .... sambata aceasta am prins 2 baieti care au spart o masina am sunat la 112 n-au venit nici dupa 2 ore ,am sunat iar si am zis ca il bat pana ajung acolo ...dar tot n-au aparut pana la urma am adus eu cu masina sparta .... duminica erau aceeasi indivizi pe strada pandeau alta masina ... cam atat despre politie .

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 01 Iun 2010, 20:32

:respekt: :respekt: :respekt:

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 02 Iun 2010, 19:35

Nesimtire mare mai au Politistii,in loc sa se ocupe de braconieri cica de acum si-au pus in cap sa ne desfiinteze pe noi....
Din sursele noastre am aflat ca sa discutat la nivel inalt(adica la nivel de Judet) intre Politie si Jandarmerie si au stabilit sa ne desfiinteze pe noi ca afaceri si ca oameni pt ca le-am fi facut multe plangeri la M.A.I. si de acum ne vor arata ei ce inseamna sa le facem plangeri .

Cica ar fi dat in consemn interjudetean masinile noastre ,ca am face trafic sa ne opreasca toata politia.
SA VA FIE RUSINE DOMNILOR MILITENI CA IN LOC SA VA FACETI TREABA PT CARE SUNTETI PLATITI (DROGURI,TRAFIC DE TIGARI,BRACONAJ,ETC) V-ATI PROPUS SA VA FACETI TREABA CU NOI CARE V-AM SESIZAT DESPRE IMPLICAREA VOASTRA IN BRACONAJ...

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 03 Iun 2010, 05:49

da asa da militieni ,sa te ocupi de cei care incearca sa descurajeze grupurile infractionale care braconeza pe siret, este de aplaudat actiunile de genul asta ,la noi politistii se ocupa de oamenii onesti care platesc taxe si impozite si automat salariile lor ,infractorii trebuie sustinuti de militieni ca sa poata bracona sa le aduca spaga cat mai mare.rusineeeeeeeeeeee

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 03 Iun 2010, 10:05

George P scrie:Nesimtire mare mai au Politistii,in loc sa se ocupe de braconieri cica de acum si-au pus in cap sa ne desfiinteze pe noi....
Din sursele noastre am aflat ca sa discutat la nivel inalt(adica la nivel de Judet) intre Politie si Jandarmerie si au stabilit sa ne desfiinteze pe noi ca afaceri si ca oameni pt ca le-am fi facut multe plangeri la M.A.I. si de acum ne vor arata ei ce inseamna sa le facem plangeri .

Cica ar fi dat in consemn interjudetean masinile noastre ,ca am face trafic sa ne opreasca toata politia.
SA VA FIE RUSINE DOMNILOR MILITENI CA IN LOC SA VA FACETI TREABA PT CARE SUNTETI PLATITI (DROGURI,TRAFIC DE TIGARI,BRACONAJ,ETC) V-ATI PROPUS SA VA FACETI TREABA CU NOI CARE V-AM SESIZAT DESPRE IMPLICAREA VOASTRA IN BRACONAJ...
Ce parere aveti,e cazul ca Institutiile Statului(Politie,Jandarmerie,etc) sa se ocupe de noi pt ca ne luptam impotriva braconajului in loc sa se ocupe de infractori,in speta de fata braconieri?

Scrie răspuns