Braconajul e in floare la Pascani

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Mai 2010, 08:41

Din pacate asa-s legile pe la noi :( , nu prea ai ce sa faci ...
Insa nu te sfatuiesc sa faci dreptate de unul singur sau cu prietenii tai , ca s-ar putea sa fii tu cel pedepsit, ptr vandalism sau vatamare corporala ... legea e foarte ambiguu , de obicei braconierii au un "suport " , un sprijin in cercuri inalte care le sare in ajutor .
Deci doar cu atentie ,sa nu aveti surprize ....

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 21 Mai 2010, 08:45

din pacate nu am cu cine sa fac acte de vandalism pt ca sunt singur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: daca mai gaseam cativa tampiti prin valcea poate dar singur nu ma risc :oops: :oops: :oops:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Mai 2010, 08:53

greerevl scrie:din pacate nu am cu cine sa fac acte de vandalism pt ca sunt singur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: daca mai gaseam cativa tampiti prin valcea poate dar singur nu ma risc :oops: :oops: :oops:
Singur e naspa ,insa poti sa filmezi sa fotografiezi ,si apoi sa faci ceva cu materialul filmat :lol:

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 21 Mai 2010, 09:01

i-as fi filmat si aseara dar din pacate telefonul nu prea filmeaza decat negru daca e putin intuneric :( plus de asta nu stiu daca avea vreun efect filmarea :? :? :? :?
totusi uite ce am reusit sa filmez
http://www.youtube.com/watch?v=249HPDNAjqY

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 21 Mai 2010, 09:40

[quote="greerevl"]i-as fi filmat si aseara dar din pacate telefonul nu prea filmeaza decat negru daca e putin intuneric :( plus de asta nu stiu daca avea vreun efect filmarea :? :? :? :?
totusi uite ce am reusit sa filmez
http://www.youtube.com/watch?v=249HPDNAjqY[/quote
bravo si succes in continuare...
daca ar lua fiecare pescar atitudine si ar suna la 112 poate se va mai diminua braconajul/

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 21 Mai 2010, 10:32

George P scrie:aveti aici un interviu dat de d-nul Budeanu seful AVPS Pascani sau secretarul clubului Vanatorul Pascani,nici el nu mai stie :

http://www.youtube.com/watch?v=j5t42HmyUCU

Dupa parerea d-lui la Pascani nu prea exista braconieri el facand controale 5 zile pe saptamana de dimineata pana seara fara sa il vada nimeni, sustinand ca pescuitul in perioada de prohibitie e infractiune chiar daca conform ORDONANŢEI DE URGENŢĂ 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura(completata si modificata de Legea 317/2009) este contraventie . Este interesant cum el secretarul clubului ,,Vanatorul'' Pascani are in dotare masina de la AJVPS IASI , elibereaza permise in care la asociatie scrie Iasi iar chitantele sunt de AJVPS IASI.

OARE SUNT BRACONIERI LA PASCANI SI VEDEM NOI RAU SAU POATE VISAM.....?
da , nu sunt braconieri de asta cei de la pp pascani surprind braconieri aproape zilnic,domnul este o rusine ,a sustinut braconajul si de asta nu mai este peste pe siret

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 21 Mai 2010, 10:37

sun degeba la 112 credema :( :( braconierii au "combinatii" si in politie si in ajvps . nu e posibil ca omul asta caruia iam filmat masina sa fie inca liber cand 3 sferturi din pescarii din cartierul nord stiu ca el baga plase (nu stiu daca l-au si vazut pt ca opereaza noaptea)
politia e legata la maini in ceea ce priveste braconajul + de asta legile sunt de tot kktul scuzati expresia .
in carca astuia pun 1 balta in care acum 10 ani marimea medie la caras erea de 500 de grame (acum e max la 150) erea somn salau avat mai e nevoie + un baraj la care a contribuit cu plasele unde de asemenea erea somn mult acum 3 ani de 2 ani nu sa mai prins nicunul caras prindeai din orice pozitie acum astepti ca la crap.
pacat ca platim bani la anpa DEGEABA :(
de bani aia as fi platit o firma de paza care sa patruleze zilnic apele si tind sa cred k pestii ereau mult mai multi decat acum :cry:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 21 Mai 2010, 14:27

George P scrie:aveti aici un interviu dat de d-nul Budeanu seful AVPS Pascani sau secretarul clubului Vanatorul Pascani,nici el nu mai stie :

http://www.youtube.com/watch?v=j5t42HmyUCU

Dupa parerea d-lui la Pascani nu prea exista braconieri el facand controale 5 zile pe saptamana de dimineata pana seara fara sa il vada nimeni, sustinand ca pescuitul in perioada de prohibitie e infractiune chiar daca conform ORDONANŢEI DE URGENŢĂ 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura(completata si modificata de Legea 317/2009) este contraventie . Este interesant cum el secretarul clubului ,,Vanatorul'' Pascani are in dotare masina de la AJVPS IASI , elibereaza permise in care la asociatie scrie Iasi iar chitantele sunt de AJVPS IASI.

OARE SUNT BRACONIERI LA PASCANI SI VEDEM NOI RAU SAU POATE VISAM.....?
Mars pe teren bulangiu batran ce esti si nu mai aburi pescarii :twisted: !Din cauza voastra c-ati gestionat apele atatia ani s-a ajuns la dezastrul din ziua de azi :twisted: !!Doamne,cum mai pot pescarii sa-si faca permis tot la AJVPS...,nu pot sa cred!!!

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 21 Mai 2010, 20:24

Intr-adevar AJVPS face controale 5 zile pe saptamana dar nu pe Siret , ci in mall-uri si in magazine scumpe unde este client fidel . Nici nu cunoaste legile , nu stiu cum dreacu a ajuns el seful AJVPS . Cred ca a pescuit 5 ani pentru asta :D

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 22 Mai 2010, 18:55

da, secretarul ajvps pascani cand era in control pe siret fuarea pescarii ca sa poata braconierii sa braconeze,si dupa impartea pestele cu ei

Scrie răspuns