Braconajul e in floare la Pascani

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 18 Mai 2010, 17:49

filmul cu bataia dintre politie si braconieri a fost difuzat si pe antena 3:
http://www.videonews.ro/action/viewvide ... deonewsro/

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 18 Mai 2010, 21:50

puteti urmari emisiunea din aceasta seara despre bataia dintre politisti si braconieri aici:
http://www.newspascani.com/index.php?op ... llComments

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 18 Mai 2010, 22:11

:respekt: :respekt: :respekt:

antibraconaj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de antibraconaj » 19 Mai 2010, 21:37

daca ar avea toti pescarii atitudine si spirit civic cum au cei de la pp pasacani ,nu ar mai fi brconajul piscicol la nivelul actual in romania,prea mult ai imping acestia pe garcea de la spate chiar nu se sesizeaza nimeni de la mai,pana la urma in romania grupurile infractionale fac legea in tara datorita faptului ca politistii sau combinat cu infractorii si au facu stat in stat ,ei stau la gratare cu infractorii si infaptuiesc infractiuni.....

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Mai 2010, 21:45

antibraconaj si lukul. Ati scris de la acelasi IP. E normal ? Sunteti clone ? Daca da care trebuie sa dispara ?

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 20 Mai 2010, 07:19

tudore,sunt doi ipochimeni la un neuron.
criza grea ,maica :twisted:
walleye

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 20 Mai 2010, 12:24

daca suntem doi din casa care scriem de p[e acelasi ip nu cred ca suntem clone,si cu neuronii las-o mai moale,poate nu suntem asa prosti cum ne crezi.....

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Mai 2010, 12:34

lukul scrie:daca suntem doi din casa care scriem de p[e acelasi ip nu cred ca suntem clone
Sunteti casatoriti cumva ?

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 21 Mai 2010, 07:48

aveti aici un interviu dat de d-nul Budeanu seful AVPS Pascani sau secretarul clubului Vanatorul Pascani,nici el nu mai stie :

http://www.youtube.com/watch?v=j5t42HmyUCU

Dupa parerea d-lui la Pascani nu prea exista braconieri el facand controale 5 zile pe saptamana de dimineata pana seara fara sa il vada nimeni, sustinand ca pescuitul in perioada de prohibitie e infractiune chiar daca conform ORDONANŢEI DE URGENŢĂ 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura(completata si modificata de Legea 317/2009) este contraventie . Este interesant cum el secretarul clubului ,,Vanatorul'' Pascani are in dotare masina de la AJVPS IASI , elibereaza permise in care la asociatie scrie Iasi iar chitantele sunt de AJVPS IASI.

OARE SUNT BRACONIERI LA PASCANI SI VEDEM NOI RAU SAU POATE VISAM.....?

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 21 Mai 2010, 07:50

[IMG=http://img299.imageshack.us/img299/4827/20052010930.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

in poza de mai sus este nr masini unuia dintre cei mai mari braconieri din rm valcea . poza este facuta aseara cand individul a abandonat masina pe malul oltului. din pacate nu am reusit sa il prind in flagrant deoarece politia se deplaseaza cu aproximativ 10 km /h (a durat 25 de minute sa vina dupa mai multe telefoane la 112 ). din pacate desi stiam locul exact unde sunt si iam vazut cand au plecat 2 dintre ei (ereau 4) cu barca si cu sacul cu plase sa le intinda pana la venirea politiei toti au disparut (ori au primit pont ca vine cineva dupa ei ori nus ce sa zic ) . cand a venit politia am mai gasit: o dacie cu nr de mai sus cu remorca atasata cu 3 saci de rafie inauntru mirosind puternic a peste si nici un braconier sau urma de plasa sau de barca :( . dupa ce politisti au constatat etc. mi-au spus urmatoarele : desi iam vazut cand plecau sa bage plasele asta nu e proba in instanta , chiar daca gaseam plase la ei in masina nu e proba pt ca poate demonstra ca nu le foloseste si poate spune ca lea gasit NU AI CE SA II FACI. ca sa puteti face ceva(plasele confiscate+amenda administrativa150 lei pt ca nu prezinta pericol social) vreunui braconier trebuie sa il prindeti in momentul in care baga plasa sa jure ca e a lui si sa zica da domne eu am braconat si vreau sa ma pedepsiti altfel e frecare de menta toti scapa foarte usor

mai mult de atat nu cred ca e omeneste posibil :(
reteta in caz ca vedeti asa ceva : se aduna 15 oameni cu tupeu si ceva muschi , se prind braconieri, se incalzesc la foc mic cu 13000 de pumni in cap masina trebuie neaprat sa pateasca ceva (parbriz lovit de o piatra cazuta de pe un versant apropiat) macar 3 din 4 cauciucuri/pneuri sa se intepe "accidental" in cuie ,cioburi, lame etc, si daca se poate umbla la vopsea e minunat. CU LEGEA NU AI CE SA LE FACI

Scrie răspuns